Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-10-14
Koronowo: Dostawa jaj kurzych świeżych i artykułów spożywczych różnych
Numer ogłoszenia: 341054 - 2014; data zamieszczenia: 14.10.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie , ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, faks 0 52 382 09 00.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa jaj kurzych świeżych i artykułów spożywczych różnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1: 1. Sałatka obiadowa - 3 000 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 2. Sałatka szwedzka - 3 000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 3. Groszek konserwowy - 900 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803 4. Marchew kostka - 1 000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-75054:1997 5. Koncentrat pomidorowy 30 % - 2 400 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601 Część 2: 1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg - 1 200 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg - 1800 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006 3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 200 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 5 000 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg - 89 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 70 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 310 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 8) Liść laurowyw opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 60 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 40 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 10)Papryka ostra mielonaw opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 12 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek mielony w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 58 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 225 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg -27 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 20 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A - 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 16 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg -1650 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004 17) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l- 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 18) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l - 650 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 19) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 - 3 kg -310 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004, 20) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg -110 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 21) Kisiel wiśniowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg -10 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 22) Zioła prowansalskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg -3 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5 Część 3: 1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie - symbol M, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 - 133 000 szt..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.14.62-3, 15.33.10.00-7, 15.33.14.27-6, 15.33.10.00-7, 15.86.30.00-5, 15.86.00.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.87.23.00-4, 15.87.12.70-7, 15.87.12.70-7, 15.87.20.00-1, 15.87.22.00-3, 15.87.22.00-3, 15.87.23.00-4, 15.89.19.00-9, 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3, 15.87.22.00-3, 15.87.22.00-3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
- inne dokumenty
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r., poz. 907 z późniejszymi zmianami ). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1)nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 ust. 1 i/lub ust. 2; 2) ceny artykułów wymienionych w załączniku nr 1 do umowy, o kwotę nie większą niż wynikającą ze wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych liczony jest miesięcznie od terminu obowiązywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1; 3)urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 4) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego; 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem ust. 5. 5. Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Koronowo
ul. Bydgoska 27
86-010 Koronowo.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.10.2014 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: część 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Sałatka obiadowa - 3 000 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 2. Sałatka szwedzka - 3 000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997 3. Groszek konserwowy - 900 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803 4. Marchew kostka - 1 000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-75054:1997 5. Koncentrat pomidorowy 30 % - 2 400 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 - 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.10.00-7, 15.33.14.62-3, 15.33.10.00-7, 15.33.14.27-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg - 1 200 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg - 1800 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006 3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 200 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 5 000 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg - 89 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 70 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 310 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 8) Liść laurowyw opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 60 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 40 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 10)Papryka ostra mielonaw opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 12 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek mielony w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 58 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 225 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg -27 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 20 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A - 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg- 16 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg -1650 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004 17) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l- 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 18) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l - 650 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 19) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 - 3 kg -310 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004, 20) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg -110 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 21) Kisiel wiśniowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg -10 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6, 22) Zioła prowansalskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg -3 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.30.00-5, 15.86.00.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.87.23.00-4, 15.87.12.70-7, 15.87.12.70-7, 15.87.20.00-1, 15.87.22.00-3, 15.87.22.00-3, 15.87.23.00-4, 15.89.19.00-9, 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3, 15.87.22.00-3, 15.87.12.50-1, 15.87.12.70-1, 15.87.11.10-8, 15.87.12.73-8, 15.80.00.00-6, 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: część 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie - symbol M, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 - 133 000 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KORONOWA
- Rozbudowa wraz z przebudową Zespołu Szkół o obiekt przedszkola z niezbędną infrastrukturą techniczną.
- Remont dachu pawilonu D w Zakładzie Karnym w Koronowie
- Budowa drogi w Łąsku Wielkim przy kościele
więcej: przetargi w Koronowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 14 im. ks. G. Piramowicza w Gdańsku na 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- Sukcesywne dostawy ryb mrożonych i kiszonek (2 części) do Aresztu Śledczego w Częstochowie.
- "Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 4 w Gdyni przy ul. Chwaszczyńska 26 "
- Dostawy jaj kurzych do Szkoły Policji w Katowicach
- Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.