eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce OpolskieSukcesywna dostawa wędlin i mięs drobiowych do Oddziału Zewnętrznego w Przywarach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-10-22

Strzelce Opolskie: Sukcesywna dostawa wędlin i mięs drobiowych do Oddziału Zewnętrznego w Przywarach
Numer ogłoszenia: 342302 - 2010; data zamieszczenia: 22.10.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 266771 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa wędlin i mięs drobiowych do Oddziału Zewnętrznego w Przywarach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 900kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg lub raz w miesiącu po około 45kg. 2. blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 900kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 3. pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 900kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg, raz w miesiącu po około 45kg. 4. pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 5. parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 360kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 6. kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne po od 3kg do 5kg 7. kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 8. kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne po od 3kg do 5kg. 9. kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 10. kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 900kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg, dostawy raz w miesiącu po około 45kg. 11. baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 12. kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 13. szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 14. polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg . 15. kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 900kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg, raz w miesiącu po około 45kg. 16. salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 250kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 17. kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 360kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg. 18. kurczak mrożony w ilości 1 600kg - dostawy sukcesywne od 5kg do 90kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy 19. żołądki drobiowe w ilości 60kg - dostawy sukcesywne od 2kg do 5kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 20. serca drobiowe w ilości 60kg - dostawy sukcesywne od 3kg do 5kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 21. wątroba drobiowa w ilości 180kg - dostawy sukcesywne po około 6kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 22. udziec z kurczaka (160g-220g) - mięso kurczak - elementy mrożone, w ilości 240kg - dostawy sukcesywne po około 8kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Jakość w/w art. żywnościowych nie może odbiegać od Polskich Norm..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: wędliny i mięsa drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.10.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 75848,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 65261,36

  • Oferta z najniższą ceną: 65261,36 / Oferta z najwyższą ceną: 65261,36

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.