eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PabianicePrzygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-02-06

Pabianice: Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach
Numer ogłoszenia: 34550 - 2012; data zamieszczenia: 06.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 16130 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejskie Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach, ul. Cicha 43, 95-200 Pabianice, woj. łódzkie, tel. 042 2158894, faks 042 2158894.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach, w przedziale od 45 do 50 osób dziennie, w okresie od 6 lutego 2012r. do 31 grudnia 2012r. przez 6 dni w tygodniu z wyłączeniem niedziel i innych dni ustawowo wolnych od pracy. 2.Zamawiający wymaga by posiłek składał się z I i II dania wraz z napojem 3.Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z wytycznymi Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie i zapewniać nie mniej niż 1070 kcal. 4.Wartość odżywcza posiłku: 40 g białka, 30 g tłuszczu, 160 g węglowodanów. 5.Zupy należy przygotowywać na wywarach jarzynowych lub mięsnych. Drugie danie: mięso, dodatek skrobiowy, jarzyna lub danie półmięsne, raz, maksymalnie dwa razy w tygodniu danie jarskie. 6.Zamawiający wymaga aby przy przygotowywaniu potraw bezwzględnie wykorzystywano świeże produkty oraz dostępne na rynku owoce i warzywa. 7.Jadłospis musi być urozmaicony. 8.Posiłki mają być przygotowywane z zachowaniem wszelkich norm sanitarno -epidemiologicznych. Pomieszczenia kuchni muszą spełniać wymogi Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej. 9.Punkt, w którym będą wydawane posiłki musi znajdować się na terenie miasta Pabianice i musi mieć powierzchnię gwarantującą obsługę do 50 osób dziennie w godzinach od 12.00 do 15.00. 10.Wydawanie posiłków powinno odbywać się w higienicznych, spełniających warunki sanitarno-epidemiologiczne pomieszczeniach. 11.Konieczne jest zapewnienie miejsc siedzących do spożywania posiłków. 12.Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia odpowiedniej ilości naczyń i sztućców. 13.Personel świadczący usługi musi spełniać warunki stawiane przy prowadzeniu zbiorowego żywienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ISS FACILITY SERVICES Sp z o.o., ul. Flisa 2, 02-247 WARSZAWA, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 70888,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 75420,29

  • Oferta z najniższą ceną: 75420,29 / Oferta z najwyższą ceną: 75420,29

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.