eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PniewyDostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-02

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 346137 - 2008; data zamieszczenia: 02.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach , ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, faks 0-61 2911844.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursa.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I* WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Buraki kg 300 2. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 140 3. Kapusta biała główka szt. 350 4. Por na kg kg 90 5. Cebula kg 200 6. Seler korzeń kg 60 7. Koper świeży pęczek pęczek 175 8. Jabłka na kg kg 425 9. Szczypiorek świeży pęczek pęczek 60 10. Papryka czerwona świeża kg 15 11. Marchew korzeń kg 190 12. Pietruszka korzeń kg 25 13. Ziemniaki jadalne kg 6000 14. Ogórki zielone świeże kg 190 15. Pomidory kg 110 16. Kapusta pekińska szt. 50 17. Kapusta czerwona kg kg 225 18. Kalafior świeży szt. 200 19. Brukselka świeża kg 45 20. Pieczarki świeże kg 190 21. Sałata zielona główka szt. 20 22. Rzodkiewka pęczek pęczek 15 23. Banany kg 200 24. Pomarańcza kg 60 25. Cytryny kg 2 26. Kiwi szt. 295 27. Mandarynki kg 50 CZĘŚĆ II* WĘDLINY WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Polędwica typu sopocka kg 16 2. Boczek parzony kg 80 3. Boczek surowy kg 40 4. Mielonka zapiekana kg 13 5. Kieł. typu kanapkowa kg 8 6. Kieł. typu farmerska kg 8 7. Kieł. typu żywiecka kg 13 8. Kieł. typu śląska kg 25 9. Kieł. typu zwyczajna kg 30 10. Kieł. typu wiejska kg 8 11. Kieł. typu zielonogórska kg 8 12. Metka łososiowa kg 5 13. Mielonka wieprzowa kg 8 14. Mortadela kg 15 15. Parówki cienkie kg 75 16. Serdelki kg 10 17. Kieł. typu słoikowa kg 8 18. Smalec kg 30 19. Szynka gotowana kg 15 20. Szynka konserwowa kg 12 21. Szynka tyrolska kg 10 22. Szynka wiejska kg 12 23. Szynkowa wieprzowa kg 12 24. Polędwiczka wędzona kg 10 25. Ogonówka parzona kg 13 26. Wątrobianka kg 5 CZĘŚĆ III* MIĘSO WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Karkówka bk kg 200 2. Kości wieprzowe kg 150 3. Mięso mielone wieprzowe kg 300 4. Łopatka bk kg 500 5. Mięso gulaszowe kg 350 6. Schab z kością kg 850 7. Żeberka I klasa kg 280 CZĘŚĆ IV* PIECZYWO, CIASTO Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Bułka mała 60 g szt. 7000 2. Bułka Hamburgerowa 100 g szt. 135 3. Bułka Hot-dog 100 g szt. 180 4. Bułka tarta 0,5 kg szt. 500 5. Chleb wieloziarnisty 500 g szt. 800 6. Chleb zwykły 600 g szt. 500 7. Drożdżówki szt. 270 8. Pączki szt. 135 9. Babka typu poznańska kg 4 10. Babka w polewie kg 4 11. Ciastka typu francuskie szt. 180 CZĘŚĆ V* NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Jedn. Miary Ilość 1. Jogurt owocowy 150 g szt. 500 2. Jogurt naturalny 460 g szt. 10 3. Masło extra 250 g zaw.tłuszcz.82% kg 220 4. Mleko 2% folia 1l litr 1100 5. Ser smażony 200 g szt. 55 6. Ser typu feta 270 g szt. 80 7. Ser topiony bloczki 100 g szt. 130 8. Ser topiony kremowy 100 g szt. 110 9. Sery żółte różne, zaw. tłuszcz. Nie mniej niż 25% edamski, gouda, morski, salami, królewski, adarem, wiejski kg 380 10. Śmietana słodka 18% 200 g szt. 520 11. Śmietana zakwaszana 18% 200g szt. 850 12. Gzik typu wielkopolski 200 g szt. 120 13. Twarożek typu wiejski 200 g szt. 80 14. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 g kg 190 15. Twaróg wędzony zaw. tłuszczu 26% kg 5 CZĘŚĆ VI* TŁUSZCZE, JAJA Lp. Nazwa towaru Jedn. Miary Ilość 1. Margaryna zwykła 250 g szt. 900 2. Masło roślinne 500 g szt. 8 3. Oliwa typu kujawska butelka 5 l szt. 100 4. Jajka szt. 7000 CZĘŚĆ VII* MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 80 2. Brukselka mrożona luz kg 80 3. Bukiet warzyw typu królewski 2,5 kg op. szt. 17 4. Frikadela mrożona karton 48 szt.op. szt. 3 5. Groszek mrożony luz kg 80 6. Kalafior mrożony luz kg 150 7. Marchew mrożona luz kg 220 8. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 140 9. Wiśnie mrożone luz kg 150 10. Truskawka mrożona luz kg 150 11. Pierogi mrożone z serem luz kg 27 12. Włoszczyzna w paski luz kg 480 13. Zupa jarzynowa luz kg 70 14. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 70 15. Ryba mrożona Panga kg 240 16. Ryba mrożona Dorsz kg 120 17. Frytki mrożone 2,5 kg op. szt. 12 18. Śledź solony Matias wiaderko 2,5 kg op. szt. 24 19. Pasta z tuńczyka 2,5 kg op szt. 1 20. Pasta z łososia 2,5 kg op. szt. 1 21. Makrela wędzona kg 4 CZĘŚĆ VIII* PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Ananas puszka 565 g szt. 10 2. Dżem 300 g szt. 200 3. Fasola szparagowa konserwowa 400gr szt. 700 4. Groszek konserwowy 400 g szt. 20 5. Fasola Jaś opakowanie 500 g szt. 9 6. Fasola drobna luz kg 85 7. Groch łuskany połówki 5 kg op szt. 3 8. Kapusta czerwona 0,9 l szt. 80 9. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt. 85 10. Ketchup pikantny typu Kotlin 200 g szt. 80 11. Ketchup pikantny wyciskany 500 g szt. 80 12. Koncentrat buraczany butelka 220 g szt. 120 13. Koncentrat pomidorowy 30% 1000g szt. 130 14. Konserwa rybna w pomidorach 170 g szt. 70 15. Krem czekoladowy 200g szt. 50 16. Kukurydza konserwowa 400g szt. 70 17. Majonez dekoracyjny typu Winiary 700ml szt. 150 18. Marmolada 550 g szt. 15 19. Mąka krupczatka 1 kg kg 10 20. Musztarda stołowa słoik 200g szt. 40 21. Ogórki konserwowe słoik 840-900g szt. 500 22. Ogórki kwaszone wiaderko 3 kg szt. 50 23. Papryka konserwowa 900 ml szt. 140 24. Pasztet drobiowy typu Profit 135g szt. 100 25. Powidła węgierkowe 310 g szt. 100 26. Zaprawa żurek 500 ml szt. 84 27. Cukier kryształ op.1kg kg 300 28. Cukier waniliowy 32g szt. 10 29. Czekolada mleczna 100g szt. 50 30. Czosnek mielony 100g szt. 230 31. Drożdże 100g szt. 25 32. Herbata granulowana 100g szt. 150 33. Kakao ciemne 100g szt. 25 34. Kasza wiejska 1kg kg 230 35. Kaszka manna 1 kg kg 40 36. Kisiel szt. 160 37. Oregano 10g szt. 20 38. Bazylia 10g szt. 20 39. Koperek suszony 100 g szt. 55 40. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 41. Liść laurowy 6 g szt. 12 42. Majeranek 100 g szt. 80 43. Makaron nitka, świderki 400 g szt. 600 44. Mąka wrocławska pszenna TYP 500 1 kg kg 600 45. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 30 46. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt. 60 47. Papryka mielona ostra 20 g szt. 200 48. Papryka mielona słodka 20g szt. 200 49. Pieprz mielony 100 g szt. 400 50. Pietruszka suszona 100g szt. 31 51. Płatki kukurydziane 500g szt. 50 52. Przyprawa do potraw uniwersalna sypka typu wegeta 200g szt. 410 53. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 l szt. 230 54. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 250 55. Sos do pieczeni typu Amino 38 g szt. 160 56. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 400 57. Syrop owocowy butelka 5 l szt. 10 58. Syrop owocowy wysokosłodzony butelka 1 l szt. 220 59. Sok jabłkowy, pomarańczowy, malinowo-jabłkowy, czerwona pomarańcza 2 l karton szt. 2200 60. Ziele angielskie 15 g szt. 40 61. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g szt. 5 CZĘŚĆ IX* MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 530 kg 2. Kurczak cały świeży kg 130 3. Porcje rosołowe świeże kg 136 4. Wątróbka drobiowa świeża kg 15 5. Udko z kurczaka świeże kg 790 6. Wędlina drobiowa kg 18 7. Szynka drobiowa kg 18 8. Pasztet z drobiu 130 g szt. 70.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: .

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium zgodnie z dyspozycją art.36 ust.3

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca ubiegający się o udzielenie niniejszego zamówienia publicznego zobowiązany jest spełniać następujące warunki udziału: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: - wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych - wykonawców, którzy podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 Prawo zamówień publicznych. - wykonawców, którzy wykonywali czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności - wykonawców, którzy złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania - wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków Zamawiający odrzuca ofertę, która: - jest niezgodna z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia - jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji - zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia - została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia . - zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 cyt. ustawy, lub błędy w obliczeniu ceny - w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia wykonawca nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny - jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: - formularz ofertowy - Załącznik nr 1 - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków art..22 ust.1 i art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 - oświadczenie o zapoznaniu się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i przyjęciu jej bez zastrzeżeń (zapis w formularzu ofertowym) - zaakceptowany projekt umowy - Załącznik nr 3 - zaświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz o nie zaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne - należy złożyć do momentu podpisania umowy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bursa.pniewy.org.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Bursa Szkolna w Pniewach ul. Św. Ducha 10 62-045 Pniewy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Bursa Szkolna w Pniewach ul. Św. Ducha 10 62-045 Pniewy.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Buraki kg 300 2. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 140 3. Kapusta biała główka szt. 350 4. Por na kg kg 90 5. Cebula kg 200 6. Seler korzeń kg 60 7. Koper świeży pęczek pęczek 175 8. Jabłka na kg kg 425 9. Szczypiorek świeży pęczek pęczek 60 10. Papryka czerwona świeża kg 15 11. Marchew korzeń kg 190 12. Pietruszka korzeń kg 25 13. Ziemniaki jadalne kg 6000 14. Ogórki zielone świeże kg 190 15. Pomidory kg 110 16. Kapusta pekińska szt. 50 17. Kapusta czerwona kg kg 225 18. Kalafior świeży szt. 200 19. Brukselka świeża kg 45 20. Pieczarki świeże kg 190 21. Sałata zielona główka szt. 20 22. Rzodkiewka pęczek pęczek 15 23. Banany kg 200 24. Pomarańcza kg 60 25. Cytryny kg 2 26. Kiwi szt. 295 27. Mandarynki kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WĘDLINY WIEPRZOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Polędwica typu sopocka kg 16 2. Boczek parzony kg 80 3. Boczek surowy kg 40 4. Mielonka zapiekana kg 13 5. Kieł. typu kanapkowa kg 8 6. Kieł. typu farmerska kg 8 7. Kieł. typu żywiecka kg 13 8. Kieł. typu śląska kg 25 9. Kieł. typu zwyczajna kg 30 10. Kieł. typu wiejska kg 8 11. Kieł. typu zielonogórska kg 8 12. Metka łososiowa kg 5 13. Mielonka wieprzowa kg 8 14. Mortadela kg 15 15. Parówki cienkie kg 75 16. Serdelki kg 10 17. Kieł. typu słoikowa kg 8 18. Smalec kg 30 19. Szynka gotowana kg 15 20. Szynka konserwowa kg 12 21. Szynka tyrolska kg 10 22. Szynka wiejska kg 12 23. Szynkowa wieprzowa kg 12 24. Polędwiczka wędzona kg 10 25. Ogonówka parzona kg 13 26. Wątrobianka kg 5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO WIEPRZOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Karkówka bk kg 200 2. Kości wieprzowe kg 150 3. Mięso mielone wieprzowe kg 300 4. Łopatka bk kg 500 5. Mięso gulaszowe kg 350 6. Schab z kością kg 850 7. Żeberka I klasa kg 280.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PIECZYWO, CIASTO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Bułka mała 60 g szt. 7000 2. Bułka Hamburgerowa 100 g szt. 135 3. Bułka Hot-dog 100 g szt. 180 4. Bułka tarta 0,5 kg szt. 500 5. Chleb wieloziarnisty 500 g szt. 800 6. Chleb zwykły 600 g szt. 500 7. Drożdżówki szt. 270 8. Pączki szt. 135 9. Babka typu poznańska kg 4 10. Babka w polewie kg 4 11. Ciastka typu francuskie szt. 180.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Jogurt owocowy 150 g szt. 500 2. Jogurt naturalny 460 g szt. 10 3. Masło extra 250 g zaw.tłuszcz.82% kg 220 4. Mleko 2% folia 1l litr 1100 5. Ser smażony 200 g szt. 55 6. Ser typu feta 270 g szt. 80 7. Ser topiony bloczki 100 g szt. 130 8. Ser topiony kremowy 100 g szt. 110 9. Sery żółte różne, zaw. tłuszcz. nie mniej niż 25% edamski, gouda, morski, salami, królewski, radamer, wiejski kg 380 10. Śmietana słodka 18% 200 g szt. 520 11. Śmietana zakwaszana 18% 200g szt. 850 12. Gzik typu wielkopolski 200 g szt. 120 13. Twarożek typu wiejski 200 g szt. 80 14. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 g kg 190 15. Twaróg wędzony zaw. tłuszczu 26% kg 5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: TŁUSZCZE, JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Margaryna zwykła 250 g szt. 900 2. Masło roślinne 500 g szt. 8 3. Oliwa typu kujawska butelka 5 l szt. 100 4. Jajka szt. 7000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 80 2. Brukselka mrożona luz kg 80 3. Bukiet warzyw typu królewski 2,5 kg op. szt. 17 4. Frikadela mrożona karton 48 szt. op. szt. 3 5. Groszek mrożony luz kg 80 6. Kalafior mrożony luz kg 150 7. Marchew mrożona luz kg 220 8. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 140 9. Wiśnie mrożone luz kg 150 10. Truskawka mrożona luz kg 150 11. Pierogi mrożone z serem luz kg 27 12. Włoszczyzna w paski luz kg 480 13. Zupa jarzynowa luz kg 70 14. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 70 15. Ryba mrożona Panga kg 240 16. Ryba mrożona Dorsz kg 120 17. Frytki mrożone 2,5 kg op. szt. 12 18. Śledź solony Matias wiaderko 2,5 kg op. szt. 24 19. Pasta z tuńczyka 2,5 kg op szt. 1 20. Pasta z łososia 2,5 kg op. szt. 1 21. Makrela wędzona kg 4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Ananas puszka 565 g szt. 10 2. Dżem 300 g szt. 200 3. Fasola szparagowa konserwowa 400gr szt. 700 4. Groszek konserwowy 400 g szt. 20 5. Fasola Jaś opakowanie 500 g szt. 9 6. Fasola drobna luz kg 85 7. Groch łuskany połówki 5 kg op szt. 3 8. Kapusta czerwona 0,9 l szt. 80 9. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt. 85 10. Ketchup pikantny typu Kotlin 200 g szt. 80 11. Ketchup pikantny wyciskany 500 g szt. 80 12. Koncentrat buraczany butelka 220 g szt. 120 13. Koncentrat pomidorowy 30% 1000g szt. 130 14. Konserwa rybna w pomidorach 170 g szt. 70 15. Krem czekoladowy 200g szt. 50 16. Kukurydza konserwowa 400g szt. 70 17. Majonez dekoracyjny typu Winiary 700ml szt. 150 18. Marmolada 550 gr. szt. 15 19. Mąka krupczatka 1 kg kg 10 20. Musztarda stołowa słoik 200g szt. 40 21. Ogórki konserwowe słoik 840-900gr szt. 500 22. Ogórki kwaszone wiaderko 3 kg szt. 50 23. Papryka konserwowa 900 ml szt. 140 24. Pasztet drobiowy typu Profit 135gr szt. 100 25. Powidła węgierkowe 310 g szt. 100 26. Zaprawa żurek 500 ml szt. 84 27. Cukier kryształ op.1kg kg 300 28. Cukier waniliowy 32g szt. 10 29. Czekolada mleczna 100g szt. 50 30. Czosnek mielony 100g szt. 230 31. Drożdże 100g szt. 25 32. Herbata granulowana 100g szt. 150 33. Kakao ciemne 100g szt. 25 34. Kasza wiejska 1kg kg 230 35. Kaszka manna 1 kg kg 40 36. Kisiel szt. 160 37. Oregano 10g szt. 20 38. Bazylia 10g szt. 20 39. Koperek suszony 100 g szt. 55 40. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 41. Liść laurowy 6 g szt. 12 42. Majeranek 100 g szt. 80 43. Makaron nitka, świderki 400 g szt. 600 44. Mąka wrocławska pszenna TYP 500 1 kg kg 600 45. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 30 46. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt. 60 47. Papryka mielona ostra 20 g szt. 200 48. Papryka mielona słodka 20g szt. 200 49. Pieprz mielony 100 g szt. 400 50. Pietruszka suszona 100g szt. 31 51. Płatki kukurydziane 500g szt. 50 52. Przyprawa do potraw uniwersalna sypka typu wegeta 200g szt. 410 53. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 l szt. 230 54. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 250 55. Sos do pieczeni typu Amino 38 g szt. 160 56. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 400 57. Syrop owocowy butelka 5 l szt. 10 58. Syrop owocowy wysokosłodzony butelka 1 l szt. 220 59. Sok jabłkowy, pomarańczowy, malinowo-jabłkowy, czerwona pomarańcza 2 l karton szt. 2200 60. Ziele angielskie 15 g szt. 40 61. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g szt. 5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 530 kg 2. Kurczak cały świeży kg 130 3. Porcje rosołowe świeże kg 136 4. Wątróbka drobiowa świeża kg 15 5. Udko z kurczaka świeże kg 790 6. Wędlina drobiowa kg 18 7. Szynka drobiowa kg 18 8. Pasztet z drobiu 130 g szt. 70.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.