Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-11-18
Ogłoszenie nr 346252 - 2016 z dnia 2016-11-18 r.
Końskie: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek, krajowy numer identyfikacyjny
29282925500000, ul.
ul. Warszawska
25,
26200
Końskie, woj.
świętokrzyskie, państwo
Polska, tel.
041 372-51-57, e-mail
, faks
041 372-51-57.
Adres strony internetowej (URL): http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
tak
http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
pisemnie - za pośrednictwem operatora pocztowego, posłańca lub osobiście
Adres:
Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek ul Warsawska 25 26 - 200 Końskie
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Numer referencyjny: DPS VII 2 ZP 1 (1099) 16
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
7
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Domu Pomocy Społecznej Cichy Zakątek w Końskich. Wykonawcy mogą złożyć oferty na dowolną ilość części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowy oddzielny dla każdej części - załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wykonawca składa ofertę na wszystkie artykuły spożywcze zawarte w danej części. Zamawiający informuje, że przy dostawie artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia stosuje prawo opcji, oznacza to, że ilości podane w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulegać zmianie, zmniejszeniu lub zwiększeniu w ramach wartości umowy. Gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 70 % artykułów wymienionych w kosztorysach cenowych. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Zamawiający, będzie odbierał artykuły sukcesywnie w miarę potrzeb. Wykonawca dostarcza artykuły pierwszej klasy, jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Część 1 - Mięso, drób, wędliny, Część 2 - Mleko i produkty mleczarskie, Część 3 - Pieczywo i wyroby cukiernicze, Część 4 - Różne artykuły spożywcze, Część 5 - Ryby i konserwy rybne, Część 6 - Warzywa i owoce mrożone, Część 7 - Warzywa i owoce
II.5) Główny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze
Dodatkowe kody CPV:15100000-9, 15500000-3, 15810000-9, 15600000-4, 15200000-0, 15331170-9, 03220000-9
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
Okres w miesiącach: 12
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
a) Formularz ofertowy zał. nr 1, b) Kosztorys cenowy zał. nr 2 oddzielny dla każdej części, c) Oświadczenie Wykonawcy składane na podstawie art. 24 ust 11 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Pzp dotyczące przesłanki wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust 1 pkt 23 wg wzoru zał. nr 5 do SIWZ, składane w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia informacji przez Zamawiającego, na stronie internetowej o której mowa w art. 86 ust 5, d) Upoważnienie dla osób reprezentujących wykonawcę, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Ceny jednostkowe brutto asortymentu określone dla części 7 "warzywa i owoce" mogą ulec zmianie, jednak nie wcześniej, niż po upływie 5 miesięcy od dnia podpisania umowy. Kolejne zmiany cen jednostkowych mogą nastąpić po upływie 2 miesięcy od poprzedniej. Ceny jednostkowe mogą ulec zmianie wyłącznie wówczas, jeżeli cena rynkowa danego artykułu ulegnie zmianie (zwiększeniu bądź obniżeniu) o co najmniej 10% w stosunku do ceny z dnia podpisania umowy (lub aneksu ustalającego nową cenę) i utrzyma się na tym poziomie przez co najmniej 14 dni. W wyżej opisanym przypadku zmiany cen jednostkowych należy sporządzić aneks do umowy, który będzie obowiązywał po upływie 7 dni od daty jego podpisania. Ceny jednostkowe będą badane na podstawie cennika Warszawskiego Rolno - Spożywczego Rynku Hurtowego S.A. Bronisze www.bronisze.com.pl(średnie ceny tego samego artykułu). Z wnioskiem o zmianę cen może wystąpić każda ze stron, dokumentując wystąpienie takiej sytuacji. Jeżeli w czasie obowiązywania umowy zmienione zostaną przepisy prawa określające wysokość stawki podatku od towarów i usług VAT, wykonawca będzie uprawniony przy wystawieniu faktury do naliczenia wynagrodzenia brutto z zastosowaniem stawki podatku obowiązującej w dacie wystawienia faktury. W wyżej opisanym przypadku zmiany należnego wynagrodzenia nie będzie wymagane sporządzenie aneksu do umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 05/12/2016, godzina: 10:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Język Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: Mięso, drób, wędliny,
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena
brutto Wartość ogółem brutto
1 2 3 4 5 6
1. Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.200
2. Filet z kurczaka b/s kg 550
3. Flaki wołowe kg 100
4. Karczek wieprzowy b/k kg 450
5. Kurczaki kg 120
6. Łopatka wieprzowa b/k kg 1.500
7. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 100
8. Nogi wieprzowe kg 300
9. Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.300
10. Schab wieprzowy b/k kg 350
11. Serca drobiowe (z kurczaka) kg 80
12. Serca wieprzowe kg 100
13. Udziec wołowy b/k kg 300
14. Wątroba wieprzowa kg 80
15. Wątróbka drobiowa
(z kurczaka) kg 80
16. Żeberka wieprzowe paski kg 400
17. Żołądki drobiowe
(z kurczaka) kg 100
18. Baleron kg 220
19. Baton z indyka kg 250
20. Boczek wędzony parzony kg 150
21. Kaszanka kg 200
22. Kiełbasa biała parzona kg 300
23. Kiełbasa krakowska kg 400
24. Kiełbasa mielonka kg 300
25. Kiełbasa mortadela kg 250
26. Kiełbasa parówkowa kg 400
27. Kiełbasa podwawelska kg 400
28. Kiełbasa śląska kg 100
29. Kiełbasa szynkowa kg 400
30. Parówki drobiowe cienkie kg 150
31. Parówki wieprzowe cienkie kg 150
32. Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.000
33. Pasztet drobiowy pieczony kg 250
34. Pasztetowa wieprzowa kg 120
35. Pieczeń rzymska wieprzowa kg 150
36. Polędwica drobiowa kg 350
37. Polędwica sopocka kg 300
38. Schab wędzony parzony kg 300
39. Salceson wieprzowy kg 100
40. Szynka drobiowa kg 300
41. Szynka konserwowa kg 250
42. Szynka wieprzowa wędzona parzona kg 350
43. Słonina b/s kg 160
44. Smalec kg 150
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15412100-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 2
Nazwa: Mleko i produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mleka i produktów mleczarskich
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena
brutto Wartość
brutto
1 2 3 4 5 6
1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.500
2. Jogurt naturalny 450g sztuk 200
3. Jogurt owocowy 150g sztuk 5.500
4. Kefir 400g sztuk 600
5. Masło ekstra (kostka 200g) kg 2.300
6. Mleko spożywcze 2 % l 18.500
7. Mleko długoterminowe 2 % l 500
8. Mleko zsiadłe 400g sztuk 600
9. Ser żółty (twardy) kg 300
10. Serek homogenizowany smakowy150 g sztuk 4.000
11. Serek homogenizowany naturalny 150g sztuk 1.000
12. Serek topiony 100g sztuk 1.500
13. Serek wiejski 200g sztuk 2.000
14. Śmietana 18 %- 24 % l 900
15. Twaróg tłusty kg 1.250
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 3
Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena
brutto Wartość
brutto
1 2 3 4 5 6
1. Bułka 50 g szt. 45.500
2. Bułka 400 g krojona szt. 4.400
3. Bułka 400 g niekrojona szt. 300
4. Bułka grahamka 100 g szt. 8.500
5. Bułka tarta 500g szt. 230
6. Bułki słodkie 100g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 1.500
7. Chleb 1 kg krojony szt. 9.000
8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 2.500
9. Rogal bez dodatku cukru 100g szt. 1.800
10. Rogaliki drożdżowe drobne
z marmoladą wyrób cukierniczy kg 20
11. Ciastka kruche kg 20
12. Pączki 100g szt. 130
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 4
Nazwa: Różne artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych.
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena brutto Wartość brutto
1 2 3 4 5 6
1. Ananasy 565 g szt. 200
2. Barszcz biały lub żurek /butelka 0,50 l/ szt. 650
3. Brzoskwinie 820g szt. 100
4. Budyń smaki różne 40g szt. 1.500
5. Chrzan 190g szt. 200
6. Cukier kg 2.700
7. Cukier puder 400g szt. 50
8. Cukier waniliowy 32 g szt. 100
9. Cynamon mielony 15g szt. 10
10. Czekolada mleczna 100g szt. 500
11. Czekolada gorzka 100g (co najmniej 60% masy kakaowej) szt 170
12. Drożdże 100g szt. 100
13. Dżem (różne smaki )280g szt. 2.800
14. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 100
15. Galaretka owocowa smaki różne 75g szt. 100
16. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8
17. Groszek konserwowy 400g szt. 400
18. Herbata granulowana 100g szt. 1.500
19. Imbir mielony 20 g szt. 8
20. Kakao 100g szt. 50
21. Kasza jęczmienna kg 400
22. Kasza jaglana kg 50
23. Kasza gryczana kg 50
24. Kasza manna kg 200
25. Keczup łagodny 500 g szt. 150
26. Kisiel 40g szt. 1.500
27. Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 300
28. Kukurydza konserwowa 400g szt. 350
29. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150
30. Liść laurowy 10g szt. 120
31. Majeranek 10g szt. 350
32. Majonez 700 ml lub 700 g
bez konserwantów szt. 400
33. Mak 400g szt. 10
34. Makaron (świderki, łazanki, kolanko, drobna muszelka) kg 1.200
35. Makaron wstążka - nitka kg 500
36. Makaron zacierka 0,25 kg szt. 750
37. Masło roślinne 250g szt. 1.500
38. Mąka pszenna tortowa kg 1.500
39. Mąka ziemniaczana kg 120
40. Miód naturalny25g szt. 5.000
41. Miód sztuczny 370g szt 15
42. Musztarda 190 g szt. 150
43. Ocet 0,50 l szt. 15
44. Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 100
45. Olej 1 l szt. 750
46. Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 100
47. Papryka słodka 20 g szt. 150
48. Pieprz mielony 20 g szt. 700
49. Płatki jęczmienne 0,50 kg szt. 300
50. Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 700
51. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 350
52. Proszek do pieczenia 36g szt. 60
53. Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.100
54. Przyprawa do mięsa wieprzowego 20g szt 100
55. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40
56. Przyprawa do drobiu 20 g szt. 100
57. Ryż kg 1.000
58. Seler konserwowy 300 g szt. 300
59. Sól jodowana kg 600
60. Soda oczyszczona 80g szt 10
61. Sok pomarańczowy 1l szt. 130
62. Sok czarna porzeczka 1l szt 130
63. Sok grejpfrutowy 1 l szt 130
64. Sok bananowy 1l szt 130
65. Szczaw słoik 900g szt 30
66. Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 250
67. Żelatyna 50 g szt. 150
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6, 15600000-4,
15330000-0,
15411100-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 5
Nazwa: Ryby i konserwy rybne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena
brutto Wartość
brutto
1 2 3 4 5 6
1. Filet z miruny ze skórą kg 800
2. Karp filet kg 20
3. Rolmopsy kg 12
4. Śledzie po kaszubsku kg 120
5. Makrela wędzona kg 250
6. Filet z makreli w oleju 170g szt. 600
7. Filet z makreli w pomidorach 170g szt. 600
8. Filet śledziowy w oleju 170g szt. 600
9. Filet śledziowy w pomidorach 170g szt. 600
10. Paprykarz szczeciński 130 g szt. 1.000
11. Szprot w oleju 170g szt. 600
12. Szprot w pomidorach 170g szt. 600
13. Śledź po wiejsku kg 150
14. Tuńczyk w sosie własnym 170 g szt. 500
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 6
Nazwa: Warzywa i owoce mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy warzyw i owoców mrożonych
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena
brutto Wartość
brutto
1 2 3 4 5 6
1. Brokuły kg 800
2. Fasolka szparagowa kg 800
3. Leczo kg 250
4. Mieszanka kompotowa
4 składnikowa (śliwka, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, wiśnia )opak 2,50 kg kg 1.000
5. Mieszanka warzywna
7 składnikowa kg 300
6. Szpinak kg 150
7. Truskawki kg 200
8. Włoszczyzna 4 składnikowa kg 600
9. Uszka z kapustą i grzybami kg 60
10. Uszka z mięsem kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331170-9, 15896000-5
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
Część nr: 7
Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Załącznik nr 2
Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy warzyw i owoców
L.p. Nazwa artykułu Jedn.
miary Ilość Cena brutto Wartość
brutto
poz. 4 x 5
1 2 3 4 5 6
1. Arbuzy kg 250
2. Banany kg 1.000
3. Botwina pęczki 100
4. Brokuły sztuk 300
5. Brukselka kg 80
6. Buraki kg 1.900
7. Cebula kg 1.000
8. Cukinia kg 200
9. Cytryny kg 70
10. Czosnek sztuk 350
11. Fasola Jaś kg 160
12. Fasola szpar kg 250
13. Grejfruty kg 150
14. Gruszki kg 100
15. Groch łuszczony kg 150
16. Gruszki suszone kg 1
17. Grzyby susz (podgrzybek) kg 1,50
18. Jabłka kg 3.000
19. Jabłka susz. kg 4
20. Jajka, kurze klasa A kategoria wagowa - L (0,63 - 0,70) sztuk 34.000
21. Kalafior sztuk 250
22. Kapusta biała kg 450
23. Kapusta czerwona kg 150
24. Kapusta kiszona kg 1.300
25. Kapusta młoda sztuk 400
26. Kapusta pekińska kg 250
27 Koper pęczki 550
28. Mandarynka kg 500
29. Marchew kg 2.400
30. Nektarynka kg 200
31. Ogórek kiszony kg 600
32. Ogórek świeży kg 400
33. Papryka czerwona kg 150
34. Pieczarki kg 500
35. Pietruszka kg 500
36. Natka pietruszki pęczki 600
37. Pomarańcze kg 200
38. Pomidory kg 1.400
39. Pory kg 180
40. Rzodkiewka pęczki 150
41. Sałata zielona sztuk 1.000
42. Seler kg 900
43. Szczypior pęczki 400
44 Śliwki kg 30
45. Śliwki suszone kg 2
46. Truskawki kg 80
47. Winogrona kg 60
48. Wiśnie kg 50
49. Ziemniaki kg 25.000
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100 |
INNE PRZETARGI Z KOŃSKICH
- Przebudowa drogi wewnętrznej w Nowym Kazanowie
- Budowa skrzyżowań ul. Starowarszawskiej z ul. Targową oraz ul. Starowarszawskiej z ul. Warszawską i Spółdzielczą w Końskich
więcej: przetargi w Końskich »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- 2025_02_07 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych podzielona części
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Zofii Kossak-Szczuckiej w Ligocie, w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby PCAPOW w Kędzierzynie-Koźlu w I półroczu 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. chor. J. Szymańskiego w Marianowie
- Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 4 w Złotowie
- Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 3 w Złotowie
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.