Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-11-22
Ogłoszenie nr 347980 - 2016 z dnia 2016-11-22 r.
Płońsk: Dostawa artykułów żywnościowych w 2017r. dla Przedszkola Nr 5 im. Jasia i Małgosi w Płońsku
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 5, krajowy numer identyfikacyjny
13050101700000, ul.
ul. Wieczorków
,
09100
Płońsk, woj.
mazowieckie, państwo
Polska, tel.
0-23 662 49 26, e-mail
, faks
0-23 662 49 26.
Adres strony internetowej (URL): www.pnr5przedszkolowo.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa przedszkole
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
tak
www.pnr5przedszkolowo.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.pnr5przedszkolowo.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
pisemnie
Adres:
Przedszkole Nr5 im. Jasia i Małgosi w Płońsku 09-100 Płońsk ul. Wieczorków 36a - sekretariat
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych w 2017r. dla Przedszkola Nr 5 im. Jasia i Małgosi w Płońsku
Numer referencyjny: Znak sprawy: ZP-PN/1/2016
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
9
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2017r. dla potrzeb Przedszkola Nr 5 im. Jasia i Małgosi w Płońsku. Przedmiot zamówienia został podzielony na części I - IX, w tym: CZĘŚĆ I - MIĘSO I PRZETWORY produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CZĘŚĆ II - JAJA jaja CZĘŚĆ III - PIECZYWO pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie CZĘŚĆ IV - CIASTA wyroby ciastkarskie i ciasta CZĘŚĆ V - JABŁKA jabłka CZĘŚĆ VI - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA zboże, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy CZĘŚĆ VII - PRODUKTY MLECZARSKIE produkty mleczarskie CZĘŚĆ VIII - MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY produkty głęboko mrożone; ryby mrożone; ryby wędzone CZĘŚĆ IX - RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE ryby przetworzone i konserwowane; owoce warzywa i podobne produkty; oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne; produkty przemiału ziarna, skrobi, i podobne produkty; różne produkty spożywcze 2. Szczegółowy wykaz, zakres i wielkość poszczególnych części zamówienia, oraz wymagania dotyczące realizacji dostaw zostały określone w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia części I - IX stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Podane ilości towaru są wielkościami szacunkowymi, służą wyłącznie do obliczenia ceny oferty. Zamawiający nie będzie zobowiązany do zakupu pełnego asortymentu w podanych ilościach. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostaw wg asortymentu podanego w ofercie w trakcie realizacji umowy - według własnych potrzeb do limitu posiadanych środków finansowych. 5. Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczania zamawianych artykułów do siedziby zamawiającego na własny koszt i ryzyko, transportem przystosowanym do przewozu żywności oraz rozładunku towaru i złożenia go w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w jego magazynach. 6. Zamówienia na dostawy bieżące, zgodne z potrzebami Zamawiającego będą składane z min. jednodniowym wyprzedzeniem, telefonicznie, faksem lub w czasie dostawy na dostawę następną. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność we wszystkie dni robocze od poniedziałku do piątku, a w uzasadnionych przypadkach na żądanie zamawiającego również w soboty. 7. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia uzasadnione jest specyfiką przedmiotu zamówienia a wskazaniu takiemu towarzyszą wyrazy "lub równoważny". Wykonawca, który powoła się na rozwiązania równoważne opisanym przez Zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiającego. 8. Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są różne artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych na rynku, powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Standardy jakości określają dostawy jako dobra popularne, wszędzie na rynku oferowane i wykonywane przez wszystkich wykonawców działających w określonej branży. Można je nabywać bez względu na miejscowość i czas. Zamawiający uwzględnił koszt cyklu życia zamawianych dostaw ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian ustawowych, wysokości obowiązującej stawki VAT oraz waloryzacji cen jednostkowych na podstawie wskaźnika ogłoszonego przez GUS. 9. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zaliczki na poczet wykonania zamówienia.
II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Dodatkowe kody CPV:15100000-9, 03142500-3, 15810000-9, 15812000-3, 03222320-2, 03200000-3, 15500000-3, 15896000-5, 15221000-3, 15234000-7, 15200000-0, 15300000-1, 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunków szczegółowych udziału w postępowaniu w powyższym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunków szczegółowych udziału w postępowaniu w powyższym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunków szczegółowych udziału w postępowaniu w powyższym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy;
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZPIII.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Dokumenty i oświadczenia składane wraz z ofertą: 1. informacja o podwykonawcach wg Załącznka Nr 3 do SIWZ 2. zobowiązanie innego podmiotu do udostępnienia swoich zasobów wykonawcy - jeżeli dotyczy 3.pełnomocnictwo - jeżeli dotyczy 4. wypełniony formularz cenowy potwierdzający spełnienie wymagań zamawiającego co do oferowanego przedmiotu zamówienia. 5.Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji o złożonych ofertach, o której mowa w przepisie art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w przepisie art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp - Załącznik Nr 5 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Dopuszcza się zmiany w ilościach poszczególnych środków spożywczych określonych w formularzach cenowych w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia się liczby osób korzystających ze stołówki szkolnej. 2. Zamawiający nie będzie zobowiązany do zakupu pełnego asortymentu w podanych ilościach. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zwiększenia ilości dostaw wg asortymentu podanego w ofercie w trakcie realizacji umowy - według własnych potrzeb do limitu posiadanych środków finansowych. 4. Zmiana wynagrodzenia Wykonawcy określona w oparciu o ceny jednostkowe produktów przedstawione przez Wykonawcę w formularzach cenowych może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT. Wówczas wynagrodzenie należne Wykonawcy podlegać będzie automatycznej waloryzacji odpowiednio o kwotę podatku VAT wynikającą ze stawki tego podatku obowiązującej w chwili powstania obowiązku podatkowego. 5. Za zgodą zamawiającego dopuszcza się waloryzację cen jednostkowych netto według wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych dla żywności i napojów bezalkoholowych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny w Biuletynie Statystycznym GUS. 6. Za zgodą zamawiającego, na pisemny wniosek Wykonawcy cena jednostkowa może być waloryzowana w okresie obowiązywania umowy dwa razy w ciągu roku do wysokości wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny na stronie internetowej www.stat.gov.pl. 7. Ceny jednostkowe produktów Wykonawca może obniżyć w każdym momencie obowiązywania umowy bez wymagalności zawierania aneksu do umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 30/11/2016, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: I
Nazwa: MIĘSO I PRZETWORY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwość dostaw : codziennie - nie później niż do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty należy dostarczać w pojemnikach z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, zamkniętych i oplombowanych w sposób uniemożliwiający ich otwarcie bez uszkodzenia plomb. Każdy asortyment produktów winien być dostarczony w oddzielnym pojemniku.
5. Okres przydatności do spożycia dla mięsa winien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy do magazynu Zamawiającego.
6. Okres przydatności do spożycia wędlin winien wynosić w dniu dostawy do magazynu zamawiającego nie mniej niż 9/10 gwarancji określonej przez producenta.
7. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta zawierająca co najmniej następujące dane:
- nazwę produktu,
- termin przydatności do spożycia,
- nazwę dostawcy - producenta, adres,
- warunki przechowywania,
- oznaczenie partii produkcyjnej,
- oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami
1. Karkówka 60 kg
2. Boczek surowy 30 kg
3. Boczek wędzony 10 kg
4. Wątróbka z indyka 30 kg
5. Mięso z indyka 60 kg
6. Łopatka b/k wieprz. 300 kg
7. Schab b/k wieprz. 120 kg
8. Słonina wieprz 10 kg
9. Filet drobiowy 180 kg
10. Szynka wieprzowa b/kości 60 kg
11. Kurczak 300 kg
12. Korpusy ze skrzydełkami 300 kg
13. Udo - pałki 300 kg
14. Kości wieprzowe 50 kg
15. Mięso wołowe b/k 100 kg
16. Smalec 100 kg
17. Kiełbasa cienka śląska, podwawelska 80 kg
18. Kiełbasa żywiecka 40 kg
19. Polędwica sopocka 50 kg
20. Szynka biała 20 kg
21. Szynka wędzona gotowana
wieprzowa 50 kg
22. Pasztet drobiowy 20 kg
23. Polędwica drobiowa 40 kg
24. Kiełbasa szynkowa 40 kg
25. Filet królewski z indyka 40 kg
26. Szynka z indyka 40 kg
27. Polędwica z warzywami 40 kg
28. Ogonówka 40 kg
29. Baleron 30 kg
30. Paluszki - parówki 100 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: II
Nazwa: JAJA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwość dostaw dwa razy w tygodniu- nie później niż do godz. 7.30 rano .
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły, dotyczące ilości dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 25 dni.
1. Jaja świeże - klasa L 10000szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: III
Nazwa: PIECZYWO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie: poniedziałek - piątek, nie później niż do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
1 Bułki kajzerki 80g 500 szt.
2 Bułeczki maślane 60g 500 szt.
3 Bułka tarta 400g 200 szt.
4 Bułka paryska 350g 400 szt.
5 Chleb razowy krojony 500g 1000 szt.
6 Chleb zwykły 500g 2500 szt.
7 Chałka 500g 200 szt.
8 Bułki grahamki 50g 2000 szt.
9 Rogale drożdżowe 80g 800 szt.
10 Chleb razowy ze słonecznikiem 500g 300 szt.
11 Chleb pełnoziarnisty 400g 300 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: IV
Nazwa: CIASTA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Przewidywana częstotliwości dostaw: codziennie od poniedziałku do piątku najpóźniej do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty winne być świeże, zgodne z obowiązującymi normami.
1 Drożdżówki z budyniem 80g 300 szt
2 Gofry ciastowe 250g 300 szt
3 Pączki małe 100 kg
4 Babka piaskowa 500g 200szt
5 Pączki z cukrem pudrem 1000szt
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15812000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: V
Nazwa: JABŁKA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: 2 - 3 razy w tygodniu do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty muszą być świeże, I klasy, pierwszego gatunku, zgodne z obowiązującymi normami
1. Jabłka 1600 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03222320-2
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: VI
Nazwa: POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwość dostaw: : codziennie od poniedziałku do piątku najpóźniej do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty muszą być świeże, I klasy, pierwszego gatunku, zgodne z obowiązującymi normami.
1. Arbuz 300 kg
2 Banany 1300 kg
3 Botwina 40 szt
4 Brokuły świeże 10 szt
5 Buraki 400 kg
6 Cebula 100 kg
7 Cytryny 200 kg
8 Dynia 50 kg
9 Gruszki 600 kg
10 Kalafior świeży 10 szt
11 Kapusta czerwona 100 kg
12 Kapusta biała 350 kg
13 Kapusta młoda 30 szt
14 Kapusta kiszona 200 kg
15 Kapusta pekińska 80 kg
16 Kiwi 500 kg
17 Koperek świeży pęczki 100g 100 szt
18 Marchew 1000 kg
19 Mandarynki 500 kg
20 Natka pietruszki pęczki 100g 100 szt
21 Nektarynki 100 kg
22 Ogórki kiszone 150 kg
23 Ogórek świeży 150 kg
24 Owoce suszone (daktyle, śliwki, morele) 2 kg
25 Papryka świeża 60 kg
26 Pieczarki 100 kg
27 Pietruszka korzeń 400 kg
28 Pomarańcze 300 kg
29 Pomidory 150 kg
30 Por 800 szt
31 Rzodkiewki pęczki 200g 400 szt
32 Sałata 100 szt
33 Sałata mix 150g 20 szt
34 Sałata lodowa 20 szt
35. Ogórki konserwowe 860g 40 szt
36. Seler 400 kg
37. Szczypiorek pęczki 100g 80 szt
38 Śliwki świeże 200 kg
39. Truskawki świeże 100 kg
40. Winogrono 350 kg
41. Ziemniaki białe 5500 kg
42. Ziemniaki młode 700 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: VII
Nazwa: PRODUKTY MLECZARSKIE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwości dostaw: codziennie od poniedziałku do piątku najpóźniej do godz. 7.30 rano.
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty winne być świeże, zgodne z obowiązującymi normami
1 Jogurt owocowy 125g wart. odżyw w 100 g: wart. energ. 91 kcal, białko 2,9g, węglowodany 17,3 g, tłuszcze 2,5g. 2000 szt
2 Masło śmietankowe kostka zaw.tł.min. 67% 200g 350 kg
3 Mleko spożywcze w folii 3,2% 1l 5000 l
4 Ser biały twaróg półtłusty (200g) 450 kg
5 Ser twardy żółty pełnotłusty 80 kg
6 Serek homogenizowany 150g 1300 szt
7 Śmietana 30% 1/4 l w folii 1600 szt
8 Jogurt naturalny 340g 20 szt
9 Ser feta 200g 30 szt
10 Serek wiejski 500g wart. odżyw w 100g: wart. energ. 335kj /81/ kcal, białko 11g, węglowodany 2,4 g, sól 0,7g 60 szt
11 Serek maskarpone 250g wart. odżyw w 100g: wart. energ. 1626kj 394 kcal, białko 3,5g, węglowodany w tym cukry 5,1g/5,00g, sól 0,1g 20 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: VIII
Nazwa: MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw 1 - 2 razy w tygodniu do godz. 7.30 rano;
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3/4 terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule.
1 Brokuł mrożony 2500g 150 kg
2 Bukiet warzyw kwiatowy mrożony 2500g 100 kg
3 Fasolka szparagowa zielona mroż. 2500g 180 kg
4 Kalafior mrożony 2500g 180 kg
5 Makrela wędzona 30 kg
6 Mieszanka kompotowa 2500g 100 kg
7 Miruna płat mrożony ze skórą 220 kg
8 Pyzy ziemniaczane mrożone 2500g lub równoważny 170 kg
9 Truskawki mrożone całe owoce 2500g lub równoważny 150 kg
10 Wiśnia mrożona całe owoce 2500g lub równoważny 150 kg
11 Włoszczyzna w paski mrożona 2500g lub równoważny 50 kg
12 Szpinak mrożony rozdrobniony
2500g 20 kg
13 Groszek mrożony 2500g 50 kg
14 Śliwki mrożone bez pestek 2500g lub równoważny 20 kg
15 Pierogi mrożone 2500g 120 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15896000-5, 15221000-3,
15234000-7
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
Część nr: IX
Nazwa: RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przewidywana częstotliwość dostaw codziennie: poniedziałek - piątek, nie później niż do godz. 7.30 rano
2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego.
4. Produkty winne być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami.
5. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3/4 terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule.
1. Ananasy w puszce plastry 565 g 100 szt
2 Aromat do ciasta 4,5g 120 szt
3 Biszkopty luzem 50 kg
4 Brzoskwinie w puszce połówki 820g 100 szt
5 Budyń 64g różne smaki na 3/4
l 200 szt
6 Ciastka kruche - herbatniki luzem 200 kg
7 Cukier 1kg 500 kg
8 Cukier puder 400g 50 szt
9 Cukier waniliowy 32g 150 szt
10 Drożdże 100g do pieczenia 100 szt
11 Dżem różne smaki niskosłodzony, pasteryzowany z kawałkami owoców, 280g 200 szt
12 Fasola 400g drobna 70 szt
13 Filet śledziowy w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g 120 szt
14 Galaretki różne smaki 79g 100 szt
15 Groch 400g połówki 80 szt
16 Groszek konserwowy 400g 50 szt
17 Herbata expres 100szt. 200g 15 szt
18 Kakao 80g ciemne 30 szt
19 Kasza gryczana prażona cała 400g w saszetkach 4x100g 200 szt
20 Kasza jęczmienna średnia 500g 40 szt
21 Kasza manna 1kg 20 kg
22 Kawa inka 150g 80 szt
23 Ciastka czekoladowe luzem 40 kg
24 Cukierki czekoladowe luzem 40 kg
25 Ketchup 500g łagodny, w 100g produktu zużyto 120g pomidorów 80 szt
26 Kisiel 58g na 3/4 l wody 140 szt
27 Koncentrat pomidorowy 30% 190g
104kcal, białko 5,6g, węglowodany 16,7g, tłuszcz 1,5g 350 szt
28 Kukurydza w puszce 400g 50 szt
29 Liść laurowy 6g 20 szt
30 Majeranek 10g 100 szt
31 Makaron nitka średnia, świderki 800g 350 szt
32 Makaron łazanki 500g 100 szt
33 Margaryna w kostce do pieczenia i smażenia 250g o zmniejszonej zawartości tłuszczu (tł. 60%) skład: oleje roślinne, tłuszcz roślinny, utwardzacze 500 szt
34 Masło roślinne 250g 80 szt
35 Marmolada twarda wieloowocowa 600g 10 szt
36 Mąka pszenna typ.550 luksusowa 1kg 1000kg
37 Mąka ziemniaczana 1kg 50 kg
38 Miód prawdziwy wielokwiatowy 370g wartość energetyczna 1350 i 318kcal 120 szt
39 Olej jadalny 1 l skład: 100% rafinowany olej rzepakowy, wartość energetyczna w 100g: 900kcal, białko 0g, węglowodany 0g, tłuszcz 100g 200 l
40 Pasztet drobiowy 155g puszka z otwieraczem 92kcal, tłuszcz 8g, zawartość 38,4% kurcząt 200 szt
41 Pieprz czarny mielony 15g 50 szt
42 Pieprz ziarnisty15g 30 szt
43 Płatki jęczmienne błyskawiczne 400g 20 szt
44 Płatki kukurydziane 250g wartość energetyczna 379kcal, węglowodany 81,8g, tłuszcz 1,6g, błonnik 2,3g, kwasy tłuszczowe nasycone 0,8g 150 szt
45 Płatki czekoladowe 225g wart odżywcza w 100g: 387 kcal, białko 7,8g, węglowodany 76,2g, tłuszcze 4g, błonnik 6,7g 100 szt
46 Płatki ryżowe 200g 30 szt
47 Płatki owsiane 400g 30 szt
48 Proszek do pieczenia 30g 150 szt
49 Ryż zwykły w saszetkach 4x100g 200 szt
50 Sól 1kg 170 kg
51 Szczaw konserwowy 280g słoik 140 szt
52 Śmietana fix 9g 40 szt
53 Baton czekoladowy z połączenia wafelków z nadzieniem orzechowym i mleczną czekoladą 45g, wartość energetyczna w 100g: 543 kcal, białko 8,5g, węglowodany 54,2g, tłuszcz 32,5g 150 szt
54 Baton (wafelek w czekoladzie przekładany kremem orzechowym w czekoladzie mlecznej)39g, wartość energetyczna w 100g: 546 kcal, białko 9,8g, węglowodany 53,2g, tłuszcz 32,6g 150 szt
55 Baton (Paluszki waflowe w mlecznej czekoladzie (67,7 %)) 45 g, wartość energetyczna w 100g: 511 kcal, białko 7,1g, węglowodany 60,8g, tłuszcz 26,6g 150 szt
56 Baton (kruchy wafelek przekładany kremem, oblany ciągnącym się karmelem i obsypany chrupkami ryżowymi w pysznej polewie kakaowej) 43g, wartość energetyczna w 100g: 485 kcal, białko 4,9g, węglowodany 64,9g, tłuszcz 22,9g 150 szt
57 Baton czekoladowy z nugatowego nadzienia oblanego gęstym karmelem i mleczną czekoladą 42g, wartość energetyczna w 100g: 454 kcal, białko 5,5g, węglowodany 70,70g, tłuszcz 17,4g 150 szt
58 Baton z białym puszystym nadzieniem oblany mleczną czekoladą 22g, wartość 1energetyczna w 100g: 454 kcal, białko 3,8g, węglowodany 71,6g, tłuszcz 17g 150 szt
59 Baton z nadzieniem (toffi, śmietankowe, orzechowe, czekoladowe) oblany mleczną czekoladą 45g, wartość energetyczna w 100g: 210 kcal, białko 2,0g, węglowodany 31,3g, tłuszcz 7,0g 150 szt
60 Baton orzechowy w mlecznej czekoladzie. 45g, wartość energetyczna w 100g: 543 kcal, białko 11,1g, węglowodany 47,8g, tłuszcz 34,2g 150 szt
61 Baton z orzeszków ziemnych, karmelu i nugatu polanych mleczną czekoladą, 51g, wartość energetyczna w 100g: 260 kcal, białko 4,7g, węglowodany 24,3g, tłuszcz 14,2g 150 szt
62 Baton - dwa cienkie, podłużne, herbatnikowe ciasteczka pokryte warstwą karmelu (32%) i oblane mleczną czekoladą (35%), 51g, wartość energetyczna w 100g: 493 kcal, białko 4,9g, węglowodany 63,7g, tłuszcz 24,3g 150 szt
63 Wafel połączony czekoladowym nadzieniem oblany czekoladą, 52g wartość energetyczna w 100g: 525 kcal, białko 5,0g, węglowodany 58,5g, tłuszcz 30,0g 150 szt
64 Chałwa waniliowa 250g 150 szt
65 Cukierki z nadzieniem pomarańczowym i cytrynowym witaminami, 90g, wartość energetyczna w 100g: 374 kcal, białko 0,1g, węglowodany 92,3g, tłuszcz 0,1g 150 szt
66 Czekolada mleczna, 100g, wartość energetyczna w 100g: 531 kcal, białko 6,2g, węglowodany 57,3g, tłuszcz 30,8g 300 szt
67 Czekolada mleczna z nadzieniem truskawkowym, 100g, wartość energetyczna w 100g: 501 kcal, białko 4,6g, węglowodany 60,0g, tłuszcz 26,4g 300 szt
68 Czekolada mleczna z całymi orzechami 160g, wartość energetyczna w 100g: 579 kcal, białko 9,1g, węglowodany 48,4g, tłuszcz 14,0g 150 szt
69 Czekolada mleczna z całym orzechami laskowymi, 220g, wartość energetyczna w 100g: 632 kcal, białko 8,7g, węglowodany 44,5g, tłuszcz 40,0g 150 szt
70 Ciastka biszkoptowe z galaretką owocową oblewane mleczną czekoladą, 147g, wartość energetyczna w 100g: 370 kcal, białko 3,9g, węglowodany 71,0g, tłuszcz 7,3g 150 szt
71 Jajko z niespodzianką pokryte czekoladą mleczną, 20 g, wartość energetyczna w 100g: 564 kcal, białko 9g, węglowodany 52,5g, tłuszcz 35,3g 150 szt
72 Baton z kremem, orzechami laskowymi oblany polewą czekoladową, 43g, wartość energetyczna w 100g: 568 kcal, białko 9,3g, węglowodany 48,2g, tłuszcz 37,5g 150 szt
73 Lizaki, 11g, wartość energetyczna w 100g: 396 kcal, białko 0,0g, węglowodany 98,1g, tłuszcz 0,5g 150 szt
74 Mieszanka czekoladowa 220g 150 szt
75 Mikołaje czekoladowe 60g 150 szt
76 Napoje w kartonikach ze słomką 200ml różne smaki 150 szt
77 Orzechy laskowe w czekoladzie 80g 150 szt
78 Ciastka kruche z bakaliami z kawałkami orzechów i czekolady 140g 150 szt
79 Pierniki w czekoladzie 160g 150 szt
80 Ptasie mleczko-delikatna pianka waniliowa w czekoladzie, 420g, wartość energetyczna w 100g: 440 kcal, białko 2,8g, węglowodany 58,5g, tłuszcz 21,3g 150 szt
81 Sok z warzyw i owoców częściowo z soków zagęszczonych, przecierowy, pasteryzowany wzbogacony witaminami, 330ml, wartość energetyczna w 100g: 51 kcal, białko 0,4g, węglowodany 12,2g, tłuszcz 0,0g 150 szt
82 Orzechy laskowe w karmelu w kremie orzechowym w czekoladzie, 125g, wartość energetyczna w 100g: 514 kcal, białko 5,9g, węglowodany 58,5g, tłuszcz 28,6g 150 szt
83 Wafel torcikowy z kremem orzechowym oblany mleczną czekoladą, 250g, wartość energetyczna w 100g: 547 kcal, białko 6,1g, węglowodany 53,7g, tłuszcz 33,0g 150 szt
84 Żelki MIŚKI 300g, wartość energetyczna w 100g: 348 kcal, białko 7,7g, węglowodany 78,9g, tłuszcz 0,2g 150 szt
85 Wafelki śmietankowe, orzechowe, kokosowe, truskawkowe, kakaowe 20 kg
86 Kefir naturalny 400g 10 szt
87 Maślanka owocowa 1 l 300 szt
88 Makaron pełnoziarnisty świderki 400g 10 szt
89 Makaron Lasagne 500g wart odżywcza w 100g: 138 kcal, białko 4,5g, węglowodany 28,7g, tłuszcze 0,6g 50 szt
90 Kasza jaglana 400g 20 szt
91 Kasza pęczak 400g 50 szt
92 Chrupki kukurydziane 60g 120 szt
93 Herbata ekspresowa owocowa smakowa 45g 20 szt
94 Rodzynki 100g 10 szt
95 Makaron spaghetti biały 500g 80 szt
96 Makaron spaghetti brązowy 400g 40 szt
97 Makaron orkiszowy 500g 10 szt
98 Mąka orkiszowa 10 kg
99 Bazylia 10g 10 szt
100 Curry - przyprawa 15g 10 szt
101 Tymianek 10g 10 szt
102 Zioła prowansalskie 10g 20 szt
103 Oregano 10g 10 szt
104 Cynamon 20g 5 szt
105 Papryka słodka 20g 10 szt
106 Papryka ostra 20g 10 szt
107 Sos spaghetti 350g słoik z kawałkami warzyw. 50 szt
108 Sos słodko - kwaśny 350g słoik wartość odżywcza w 100g. 89k.c,bialko 0,8g.weglowodany 20,8g tłuszcz 0g bez dodatków konserwujących. 50 szt
109 Przyprawa w płynie 200g do zup sosów opakowanie szklane 10 szt
110 Krem orzechowy szklanka 230g skład; orzechy laskowe 13 kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,4 100 szt
111 Ocet jabłkowy 700ml 5 szt
112 Majonez 260g zawartość tłuszczu 70% 30 szt
113 Kwasek cytrynowy 20g 150 szt
114 Delikat do mięs 75g 50 szt
115 Groszek ptysiowy 150g 50 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15200000-0,
15300000-1,
15400000-2,
15600000-4,
15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 100.00 |
INNE PRZETARGI Z PŁOŃSKA
- Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie podstawowym bez negocjacji na usługę ubezpieczenia Starostwa Powiatowego w Płońsku oraz jednostek organizacyjnych Powiatu Płońskiego
- Zakup wraz z dostawą soli drogowej do zimowego utrzymania dróg powiatowych na terenie powiatu płońskiego
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Powiatowego Urzędu Pracy w Płońsku w okresie 01.01.2025 r.- 31.12.2025 r.
- Zakup i dostawa paliw płynnych dla Gminy Płońsk na 2025 rok
- Budowa boiska piłkarskiego przy ul. Kopernika w Płońsku wraz z obiektami rozgrzewkowymi - "zaprojektuj i wybuduj"
- Ulepszenie usług wodno-ściekowych na terenie Gminy Płońsk - poprawa wydajności stacji
więcej: przetargi w Płońsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ W PUBLICZNEJ SZKOLE PODSTAWOWEJ W STANACH
- Dostawa artykułów spożywczych w podziale na 9 części
- Dostawa artykułów spożywczych i chemicznych do Baru oraz opakowań jednorazowego użytku dla SPZZOZ w Gryficach
- Dostawa żywności na potrzeby stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Pawłowiczkach w 2025 roku.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zespołu Szkół im. Władysława Podkowińskiego w Mokrej Wsi na 2025 rok (7 części)
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.