To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-12-30
Olsztyn: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu organizowanych przez Centrum Innowacji i Transferu Technologii.
Numer ogłoszenia: 348343 - 2011; data zamieszczenia: 30.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 262507 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu organizowanych przez Centrum Innowacji i Transferu Technologii..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Catering ma polegać na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunków dla uczestników Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu w dniu 20 października 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienie zastawy oraz innego wyposażenia niezbędnego do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 200 osób. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 20 października br. od godziny 10:00 do godziny 16.00 w Ogrodzie Zielonym Biblioteki Uniwersyteckiej UWM, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn. W skład usługi wchodzą następujące posiłki: 1. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania uroczystości: kawa, herbata wraz z dodatkami cukier trzcinowy, cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (20 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l (25 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 20 l.), ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), ciasta własnego wypieku (min. 3 rodzaje: sernik, jabłecznik; biszkoptowe z dodatkami 100 g/os.), świeże owoce sezonowe (winogrona, jabłka, śliwki, gruszka, nektarynki itp.; 100 g/os.). 2. Obiad w formie bufetu w godzinach ok. 13.00-14.00, w skład którego wchodzą: POSIŁKI GORĄCE Zrazy z dzika po chłopsku 100 g - 25 por Bitki wołowe w sosie własnym 100 g - 25 por Kaczka faszerowana z dodatkiem kapustki modrej 2-2,5 kg - 4 szt. Zraziki drobiowe w sosie koperkowym 100 g - 25 por Saszetki wieprzowe faszerowane darami lasu 110 g - 25 por Golonka po warmińsku 200-250 g - 25 por Żeberka w kapuście 150-200 g - 25 por Schab zawijany faszerowany : pieczarki, papryka, ser 100 g - 25 por Duszona wieprzowina w sosie grzybowym 100 g - 25 por Filet rybny zapiekany z serem i pomidorkami 100 g - 25 por Filet rybny w sosie śmietanowo-pieczarkowym 100 g - 25 por Kluski śląskie 200 g - 70 por Złociste kopytka 200 g - 70 por Ziemniaki opiekane 200 g - 70 por Jarzynki gorące 150 g - 100 por : kalafior, marchewka, brokuł, fasolka szparagowa Surówki urozmaicone na bazie kapusty: białej, czerwonej ,pekińskiej oraz świeżych warzyw WYROBY GARMAŻERYJNE Faszerowany szczupak w szuwarach w całości 2-2,5 kg - 3 szt. Schab nadziewany (śliwka, morela ) 70 g - 30 por Karkówka pieczona 70 g - 30 por Pasztet pieczony z jajkiem 70 g - 30 por Pasztet pieczony z rodzynkami 70 g - 30 por Galantyna z kurczaka 70 g - 30 por Ozorki w galarecie 70 g - 30 por Befsztyk tatarski 80 g - 50 por Pstrąg faszerowany pieczarkami 70 g - 30 por Łosoś w pasiaku 70 g - 30 por Łosoś po norwesku 70 g - 0 por Babeczki coctailowe z nadzieniem różnych past - 100 szt. Kanapki fantazyjne na bazie mięs pieczonych, past oraz świeżych warzyw - 100 szt. Sałatka jarzynowa 100 g - 40 por Sałatka hawajska 100 g - 40 por Sałatka łeska 100 g - 40 por Sałatka z grillowanym kurczakiem 100 g - 40 por Sosy zimne do mięs pieczonych: staropolski, tatarski Pieczywo mieszane - 100 g - osoba Sposób wykonania zamówienia : 1. Godziny serwowania cateringu: 10:00-16:00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Szacowana liczba uczestników około 200. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 5 dni przed terminem wykonania usługi. 3. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku regionalnym 4. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 6. Zamawiający ma prawo do rezygnacji z realizacji zamówienia po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed planowanym terminem świadczenia usługi. 7. W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napoi, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym. 8. Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej, plastikowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Regionalny System Wspierania Innowacji - IV edycja współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.10.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma Gastronomiczna Krys-Stan S.C., Krystyna Dziodko, Stanisław Dziodko, ul. Kolejowa 11A, 10-284 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8130,08 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10000,00
Oferta z najniższą ceną: 10000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- ZAKUP W RAMACH UMOWY KOMPLEKSOWEJ PALIWA GAZOWEGO I JEGO DYSTRYBUCJI NA POTRZEBY OBIEKTÓW MIASTA I GMINY OLSZTYN W OKRESIE OD 01.07.2025 R DO 30.06.2026 R.
- Opracowanie projektów miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego dla obszarów zlokalizowanych na terenie Miasta i Gminy Olsztyn
- Wykonanie utwardzenia kostką brukową nawierzchni parkingu na Rataja - os. Wojska Polskiego w Olsztynie w ramach realizacji Projektu Olsztyńskiego Budżetu Obywatelskiego OBO 2025 nr 32
- Zakup i dostawa samochodu o napędzie elektrycznym wraz ze stacją ładowania pojazdu
- Dostawa aparatu USG ginekologicznego
- Dostawa anten, dzielników mocy i mikrofonów kamuflowanych do rozbudowy systemu łączności radiowej TETRA w jednostkach Policji woj. warmińsko - mazurskiego (3 oddzielne zadania częściowe)
więcej: przetargi w Olsztynie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.