Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-12-07
Sanok: Dostawa artykułów z grupy mięso i jego przetwory
Numer ogłoszenia: 351219 - 2010; data zamieszczenia: 07.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Sanoku , ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok, woj. podkarpackie, tel. 013 4655000, 4655015, faks 013 4655002.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wymiar Sprawiedliwości.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów z grupy mięso i jego przetwory.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 1. Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 2. Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 3. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7. Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8. Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9. Serca wołowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg 10. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 11. Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 250 kg 12. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 13. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 14. Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 200 kg 15. Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 16. Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 250 kg 17. Pasztet konserwowy 110-140g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 18. Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 19. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 20. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg Zadanie 2 1. Mięso mielone CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 100 kg 3. Mięso wołowe kl. II/drobne/ CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 200 kg 4. Boczek wieprz. surowy z/k CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe paski CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 150 kg 6. Kurczaki CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy
ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4
38-500 Sanok.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4 38-500 Sanok.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: zadanie 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 1. Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 2. Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 3. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7. Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8. Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9. Serca wołowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg 10. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 11. Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 250 kg 12. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 13. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 14. Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 200 kg 15. Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 16. Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 250 kg 17. Pasztet konserwowy 110-140g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 18. Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 19. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 20. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: zadanie 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 2 1. Mięso mielone CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 100 kg 3. Mięso wołowe kl. II/drobne/ CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 200 kg 4. Boczek wieprz. surowy z/k CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe paski CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 150 kg 6. Kurczaki CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SANOKA
- Wykonanie oraz dostawa kontenerów (szatni) na potrzeby boiska sportowego w miejscowości Mrzygłód
- Dostawa opatrunków oraz sprzętu medycznego jednorazowego i wielokrotnego użytku -dla potrzeb Bieszczadzkiego Pogotowia Ratunkowego SPZOZ w Sanoku
- Zakup używanego samochodu specjalnego dla OSP Kostarowce
- Przebudowa SORSPZOZ w Sanoku i jego rozb. o wiatę dla karetek wraz z rozbiórką ist.garaży Modernizacja, przebudowa i doposażenie SORSPZOZ w Sanoku oraz pracowni diagnostycznych współpracujących z SOR
- Usługi związane z koszeniem poboczy, rowów dróg gminnych oraz terenów zielonych na terenie Gminy Sanok w roku 2025
- Budowa budynku Ochotniczej Straży Pożarnej w miejscowości Wujskie (etap II)
więcej: przetargi w Sanoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża"
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
- Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu oraz produktów wędliniarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej im. dr. Józefa Marcelego Kopicza w Szpęgawsku.
- Dostawy mięsa oraz produktów mięsnych.
więcej: Produkty mięsne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.