Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-12-07
Lubliniec: Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów
spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św Rafała
Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu ul. dr. Emila Cyrana 10.
Numer ogłoszenia: 351339 - 2010; data zamieszczenia: 07.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego , ul. Cyrana 10, 42-700 Lubliniec, woj. śląskie, tel. 034 3564004, faks 034 3564192.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu ul. dr. Emila Cyrana 10..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia stanowi sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu ul. dr. Emila Cyrana 10. ZADANIE NR 1 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1. Cukier kg 1 kg 2 500 2. Cukier puder 500g 1 szt 50 3. Cukier waniliowy 32g 1 szt 100 4. Kasza kukurydziana kg 1 kg 130 5. Kasza gryczana kg 1 kg 150 6. Kasza jęczmienna kg 1 kg 170 7. Kasza manna kg 1 kg 200 8. Mąka pszenna typ 450 lub 500 kg 1 kg 900 9. Mąka ziemniaczana kg 1 kg 300 10. Makaron Czaniec 4-jajeczny 250g 1 szt 700 lub równoważny* 11. Makaron zacierka kg 1 kg 40 12. Płatki jęczmienne kg 1 kg 75 13. Płatki ryżowe kg 1 kg 70 14. Płatki owsiane kg 1 kg 80 15. Ryż kg 1 kg 300 16. Sól kg 1 kg 500 Zadanie nr 2 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1. Aromat do ciast szt 1 szt 10 2. Ciastka kruche różne rodzaje ( z cukrem, kg 1 kg 250 czekoladą, marmoladą itp..) 3. Chrzan tarty 200g 1 szt 100 4. Czosnek granulowany 20g 1 szt 300 5. Gałka muszkat. miel. 10g 1 szt 10 6. Herbata 100g 1 szt 1 100 7. Herbatniki bez cukru kg 1 kg 40 8. Imbir mielony 15g 1 szt 10 9. Kakao naturalne ciemne 100g 1 szt 40 10. Kawa zbożowa kg 1 kg 140 11. Kminek 20g 1 szt 50 12. Krakersy 180g 1 szt 200 13. Kwasek cytrynowy 50g 1 szt 100 14. Liść laurowy 8g 1 szt 50 15. Majeranek 10g 1 szt 150 16. Majonez dekoracyjny 400g 1 szt 150 19. Miód w pudełkach (nie w saszetkach) 25g 1 szt 2 500 20. Musztarda 190g 1 szt 200 21. Ocet 0,5l 1 szt 60 22. Olej 3l 1 szt 40 23. Olej 1l 1 szt 180 24. Olej 0,5l 1 szt 30 25. Paluszki 70g 1 szt 1500 26. Papryka słodka 20g 1 szt 300 27. Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g 1 szt 1 100 lub równoważny* 28. Przyprawa w płynie typu Maggi 0,96l 1 szt 180 29. Pieprz czarny mielony 50g 1 szt 180 30. Pieczywo chrupkie wielozbożowe 180-220g 1 szt 200 31. Przyprawa CURRY szt 1 szt 10 32. Przyprawa ziarenka smaku kg 1 kg 180 33. Sos Tatarski 250g 1 szt 30 34. Suchary (bez cukru) 290g 1 szt 100 35. Wafle bez cukru 70-80g 1 szt 200 36. Wafle luz kg 1 kg 100 37. Ziele angielskie op szt 1 szt 70 38. Żelatyna 50g 1 szt 200 ZADANIE NR 3 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1. Jaja L szt 1 szt 23 000 ZADANIE NR 4 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1. Barszcz czerwony 5 kg 1 szt 3 2. Bulion jarzynowy kg 1 kg 10 3. Bulion czosnkowy kg 1 kg 8 4. Bulion o smaku wędzonki kg 1 kg 8 5. Bulion Granox kg 1 kg 10 6. Bulion grzybowy kg 1 kg 6 7. Przyprawa do kurczaka kg 1 kg 6 8. Przyprawa Fix do gulaszu kg 1 kg 10 9. Przyprawa do ryb 1,1 kg 1 szt 10 10. Rosół z kury bulion instant kg 1 kg 10 11. Sos bolognese kg 1 kg 4 12. Sos pieczeniowy 1,5 kg 1 szt 15 13. Sos meksykański kg 1 kg 10 14. Sos ziołowo-czosnkowy 1,5 kg 1 szt 13 15. Zupa grzybowa 2 kg 1 szt 15 16. Zupa pieczarkowa 1,44 kg 1 szt 4 ZADANIE NR 5 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1 2 3 4 5 1. Brzoskwinie (puszki) 850g 1 szt 5 2. Dżem 280g 1 szt 400 3. Fasola konserwowa 500g 1 szt 400 4. Fasola czerwona 400g 1 szt 100 5. Groszek konserwowy 400g 1 szt 600 6. Kompot wiśnia 0,9l 1 szt 200 7. Kompot czarna porzeczka 0,9l 1 szt 200 8. Koncentrat pomidorowy 200g 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 9. Koncentrat pomidorowy 0,9l 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 10. Kotlety sojowe 100g 1 szt 50 11. Ketchup 500g 1 szt 40 12. Kukurydza konserwowa 400g 1 szt 100 13. Mandarynki (puszki) 312g 1 szt 5 14. Marmolada 400g 1 szt 150 15. Ogórek konserwowy 900 ml 1 szt 60 16. Papryka konserwowa 900 ml 1 szt 60 17. Powidła śliwkowe 400g 1 szt 150 18. Rodzynki kg 1 kg 4 19. Szczaw konserwowy 350g 1 szt 100 20. Sok owocowy bez cukru 200 ml 1 szt 700 ZADANIE NR 6 Lp. NAZWA ARTYKUŁU Grama Jedn. Ilość tura miary 1 2 3 4 5 1. Makaron świderki 4-jajeczny kg 1 kg 300 2. Makaron muszelki 4-jajeczny kg 1 kg 100 3. Makaron nitki 4-jajeczny kg 1 kg 50 4. Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 1 kg 50.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.32.00.00-7, 15.33.14.00-1, 15.32.17.00-1, 15.33.14.27-6, 15.33.24.00-8, 15.33.14.62-3, 15.43.10.00-8, 15.41.12.00-4, 15.61.21.00-2, 15.61.41.00-6, 15.83.10.00-2, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.85.11.00-9, 15.87.12.50-1, 15.87.11.10-8, 15.87.24.00-5, 15.86.10.00-1.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający ocenia czy Wykonawcy są aktualnie wpisani do właściwego rejestru jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt.2 ustawy Prawo zamówień publicznych wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, a w przypadku osób fizycznych czy wykazują się oświadczeniem w zakresie art.24 ust.1 pkt. 2 w/w ustawy.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający ocenia oświadczenie Wykonawcy, że należycie wykonał lub wykonuje w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie co najmniej 1 dostawę o podobnym charakterze z uwzględnieniem, wartości, dat wykonania i odbiorców.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający ocenia ten warunek na podstawie złożonego przez Wykonawcę w postępowaniu oświadczenia stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ,
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający ocenia ten warunek na podstawie złożonego przez Wykonawcę w postępowaniu oświadczenia stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ,
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokonuje oceny czy Wykonawcy są ubezpieczeni na dzień otwarcia ofert od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności (w szczególności, chodzi o działalność, która jest zgodna z przedmiotem zamówienia).
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
- opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Wypełniony i podpisany przez osoby/ę upoważnione/ą do reprezentowania Wykonawcy formularz oferty - według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ 2. Wypełniona i podpisana przez osoby/ę upoważnione/ą do reprezentowania Wykonawcy kalkulacja ofertowa - według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ;
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający zastrzega sobie prawo dopuszczenia zmian w umowie jedynie w zakresie określonym w art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych : a) w przypadku zmiany ustawowej stawki VAT strony przewidują możliwość zmiany wynagrodzenia o wysokość podaną w obowiązujących przepisach prawa. b) zmiany terminu realizacji umowy. c) gdy zmiany będą korzystne dla Zamawiającego i nie będą: - wprowadzone nowe warunki, które gdyby zostały ujęte w ramach procedury przetargowej udzielenie zamówienia uniemożliwiłoby dopuszczenie innych ofert niż ta która została pierwotnie dopuszczona, - modyfikowały równowagi ekonomicznej umowy na korzyść Wykonawcy w sposób, który nie był przewidziany w postanowieniach pierwotnego zamówienia.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można odebrać nieodpłatnie w siedzibie DPS Dom
Kombatanta Lublińcu przy ul. dr. E. Cyrana 10, pok. Nr 27 w godz. od 7:00 do 15:00 od
poniedział.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2010 godzina 12:45, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Dom Kombatanta 42-700 Lubliniec, ul. dr E. Cyrana 10, pok. nr 35..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ZADANIE nr 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier kg 1 kg 2 500 2. Cukier puder 500g 1 szt 50 3. Cukier waniliowy 32g 1 szt 100 4. Kasza kukurydziana kg 1 kg 130 5. Kasza gryczana kg 1 kg 150 6. Kasza jęczmienna kg 1 kg 170 7. Kasza manna kg 1 kg 200 8. Mąka pszenna typ 450 lub 500 kg 1 kg 900 9. Mąka ziemniaczana kg 1 kg 300 10. Makaron Czaniec 4-jajeczny 250g 1 szt 700 lub równoważny* 11. Makaron zacierka kg 1 kg 40 12. Płatki jęczmienne kg 1 kg 75 13. Płatki ryżowe kg 1 kg 70 14. Płatki owsiane kg 1 kg 80 15. Ryż kg 1 kg 300 16. Sól kg 1 kg 500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.61.21.30-1, 15.85.11.00-9, 03.21.13.00-6, 15.87.24.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Aromat do ciast szt 1 szt 10 2. Ciastka kruche różne rodzaje ( z cukrem, kg 1 kg 250 czekoladą, marmoladą itp..) 3. Chrzan tarty 200g 1 szt 100 4. Czosnek granulowany 20g 1 szt 300 5. Gałka muszkat. miel. 10g 1 szt 10 6. Herbata 100g 1 szt 1 100 7. Herbatniki bez cukru kg 1 kg 40 8. Imbir mielony 15g 1 szt 10 9. Kakao naturalne ciemne 100g 1 szt 40 10. Kawa zbożowa kg 1 kg 140 11. Kminek 20g 1 szt 50 12. Krakersy 180g 1 szt 200 13. Kwasek cytrynowy 50g 1 szt 100 14. Liść laurowy 8g 1 szt 50 15. Majeranek 10g 1 szt 150 16. Majonez dekoracyjny 400g 1 szt 150 19. Miód w pudełkach (nie w saszetkach) 25g 1 szt 2 500 20. Musztarda 190g 1 szt 200 21. Ocet 0,5l 1 szt 60 22. Olej 3l 1 szt 40 23. Olej 1l 1 szt 180 24. Olej 0,5l 1 szt 30 25. Paluszki 70g 1 szt 1500 26. Papryka słodka 20g 1 szt 300 27. Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g 1 szt 1 100 lub równoważny* 28. Przyprawa w płynie typu Maggi 0,96l 1 szt 180 29. Pieprz czarny mielony 50g 1 szt 180 30. Pieczywo chrupkie wielozbożowe 180-220g 1 szt 200 31. Przyprawa CURRY szt 1 szt 10 32. Przyprawa ziarenka smaku kg 1 kg 180 33. Sos Tatarski 250g 1 szt 30 34. Suchary (bez cukru) 290g 1 szt 100 35. Wafle bez cukru 70-80g 1 szt 200 36. Wafle luz kg 1 kg 100 37. Ziele angielskie op szt 1 szt 70 38. Żelatyna 50g 1 szt 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.86.30.00-5, 15.84.10.00-5, 15.86.10.00-1, 15.43.10.00-8, 15.83.16.00-8, 15.87.12.50-1, 15.87.11.10-8, 15.41.11.00-3, 15.82.11.50-5, 15.13.13.10-1, 15.87.12.60-4, 24.91.10.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja L szt 1 szt 23 000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Barszcz czerwony 5 kg 1 szt 3 2. Bulion jarzynowy kg 1 kg 10 3. Bulion czosnkowy kg 1 kg 8 4. Bulion o smaku wędzonki kg 1 kg 8 5. Bulion Granox kg 1 kg 10 6. Bulion grzybowy kg 1 kg 6 7. Przyprawa do kurczaka kg 1 kg 6 8. Przyprawa Fix do gulaszu kg 1 kg 10 9. Przyprawa do ryb 1,1 kg 1 szt 10 10. Rosół z kury bulion instant kg 1 kg 10 11. Sos bolognese kg 1 kg 4 12. Sos pieczeniowy 1,5 kg 1 szt 15 13. Sos meksykański kg 1 kg 10 14. Sos ziołowo-czosnkowy 1,5 kg 1 szt 13 15. Zupa grzybowa 2 kg 1 szt 15 16. Zupa pieczarkowa 1,44 kg 1 szt 4.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.10.00-0, 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brzoskwinie (puszki) 850g 1 szt 5 2. Dżem 280g 1 szt 400 3. Fasola konserwowa 500g 1 szt 400 4. Fasola czerwona 400g 1 szt 100 5. Groszek konserwowy 400g 1 szt 600 6. Kompot wiśnia 0,9l 1 szt 200 7. Kompot czarna porzeczka 0,9l 1 szt 200 8. Koncentrat pomidorowy 200g 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 9. Koncentrat pomidorowy 0,9l 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 10. Kotlety sojowe 100g 1 szt 50 11. Ketchup 500g 1 szt 40 12. Kukurydza konserwowa 400g 1 szt 100 13. Mandarynki (puszki) 312g 1 szt 5 14. Marmolada 400g 1 szt 150 15. Ogórek konserwowy 900 ml 1 szt 60 16. Papryka konserwowa 900 ml 1 szt 60 17. Powidła śliwkowe 400g 1 szt 150 18. Rodzynki kg 1 kg 4 19. Szczaw konserwowy 350g 1 szt 100 20. Sok owocowy bez cukru 200 ml 1 szt 700.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.22.23.30-5, 15.33.10.00-7, 15.32.10.00-4, 15.33.14.25-2, 03.22.21.15-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Makaron świderki 4-jajeczny kg 1 kg 300 2. Makaron muszelki 4-jajeczny kg 1 kg 100 3. Makaron nitki 4-jajeczny kg 1 kg 50 4. Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 1 kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z LUBLIŃCA
- "Modernizacja części drogi powiatowej Strzebiń - Łazy"
- Pełnienie wielobranżowego nadzoru inwestorskiego nad inwestycją pn. Budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego wraz z parkingiem, zbiornikiem wód opadowych i murami oporowymi w Pyskowicach
- " Dostawa aktywnych dedykowanych ochronników słuchu wraz z urządzeniami łączności dla Jednostki Wojskowej nr 4101 w Lublińcu "
- Modernizacja kompleksu sportowego "Moje boisko-Orlik 2012" przy ul. Kochcickiej w Lublińcu
- Budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego wraz z parkingiem, zbiornikiem wód opadowych i murami oporowymi, przy ul. R. Traugutta w Pyskowicach na działkach nr 526/28, 856/28, 857/28, 854/28
więcej: przetargi w Lublińcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Oświatowych w Janowie Podlaskim w 2025 roku (II postępowanie)
- "DOSTAWA MATERIAŁÓW NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI WARSZTATÓW DLA SENIORÓW W RAMACH PROJEKTU "WZMOCNIENIE PROCESU SPRAWIELIWEJ TRANSFORMACJI W GMINIE KRZANOWICE" CZĘŚĆ 4- MATERIAŁY NA WARSZTATY DIETETYCZNE
- Dostawa żywności
- Dostawa artykułów spożywczych do Magazynu spożywczego SPZOZ w Dąbrowie Białostockiej
- Zakup i dostawa jajek dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu.
- DOSTAWA PIECZYWA I CIASTA CUKIERNICZEGO
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.