To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-11-02
Sokołów Młp.: Usługa cateringowa w ramach projektu Wiedza kluczem do sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Poddziałanie 9.1.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 352512 - 2010; data zamieszczenia: 02.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 335250 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Sokołowie Młp., ul. Lubelska 37, 36-050 Sokołów Młp., woj. podkarpackie, tel. 17 7729 009, faks 17 7729 009.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna administracji samorządowej - szkoła..
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa w ramach projektu Wiedza kluczem do sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Poddziałanie 9.1.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w ramach projektu Wiedza kluczem do sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Poddziałanie 9.1.2 - Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych, Programu Operacyjny Kapitał Ludzki. 1.2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków do Zespołu Szkół w Sokołowie Młp. dla uczestników projektu. 1.3. W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi przygotowanie i dostarczenie 14 250 posiłków na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu w następujących ilościach: 1) zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze - 7500 posiłków, 2) zajęcia dydaktyczne poszerzające wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych - 3750 posiłków, 3) zajęcia kół zainteresowań - 3000 posiłków. 1.4. Usługa cateringowa będzie składała się z pięciu zestawów, które dostarczane będą na przemian dla każdej z grup. Wśród tych pięciu zestawów (3 zestawy mają być posiłkiem gorącym, a 2 posiłkiem zimnym). Posiłki muszą być dostarczane oddzielnie na każde zajęcia, Usługa cateringowa odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem zajęć dydaktyczno - wyrównawczych, zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych oraz zajęć kół zainteresowań. W skład każdego zestawu ma wchodzić ciepły lub zimny napój. Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla młodzieży w wieku 15-19 lat. 1.5. Harmonogram zajęć dydaktyczno - wyrównawczych, zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych oraz zajęć kół zainteresowań wraz z wraz z określeniem przewidywanej liczby osób, którym posiłek przysługuje będzie dostarczany Wykonawcy na miesiąc następny do dnia 25 każdego miesiąca poprzedzającego miesiąc, w którym zajęcia będą się odbywać. 1.6. Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy do godziny 10:00, w dniu, w którym odbywają się zajęcia pozalekcyjne. 1.7. W przypadku, gdy zajęcia miałby się nie odbyć wykonawca zostanie poinformowany o tym fakcie co najmniej na 24 godziny wcześniej. 1.8. Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w przepisach sanitarnych, a w szczególności w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia ( Dz. U. z 2005 Nr 31 poz. 265 z późn. zm.), łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy. 1.9. Wybór posiłku dokonuje Wykonawcy z listy zestawu posiłków wskazanych w ofercie. 1.10. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 1.11. Miejsce realizacji usług: Zespół Szkół w Sokołowie Młp., ul. Lubelska 37, 36-050 Sokołów Młp. 1.12. Podane ilości posiłków są szacunkowe. Wynagrodzenie Wykonawcy obliczone będzie jako iloczyn ilości osób z poszczególnych dni wynikających ze szczegółowej ewidencji wydanych posiłków - załącznik nr 6 do siwz oraz ceny jednostkowej przedstawionej w ofercie Wykonawcy..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Wiedza kluczem do sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Poddziałanie 9.1.2 - Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych, Programu Operacyjny Kapitał Ludzki..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.10.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "GROSIK" BOGUSŁAWA PIEKIEŁEK
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "GROSIK" BOGUSŁAWA PIEKIEŁEK
- Firma Handlowo-Usługowa GROSIK Piekiełek Bogusława, ul. Siemiradzkiego 5/85, 35-006 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 66588,78 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 69112,50
Oferta z najniższą ceną: 69112,50 / Oferta z najwyższą ceną: 69540,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa
- Świadczenie usługi cateringowej dla 400 osób w dniu 27.03.2025 r. podczas organizowanej w Politechnice Warszawskiej konferencji pn.: "Łączy nas PW"
- Usługa cateringowa
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 9 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Zatrudnienie specjalistów do prowadzenia zajęć aktywizujących ruchowo dla seniorów warsztatów plastycznych, florystycznych i kulinarnych oraz usługa organizacji turnusów rehabilitacyjnych.
- Wykonanie usługi organizacji konferencji dla 50 osób.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.