To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-12-29
Nysa: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 355206 - 2015; data zamieszczenia: 29.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 302766 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa,wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia,jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1.Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 5.500 2.Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 1.000 3.Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat.I,kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I,kg 2.600 2.Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 500 3.Żołądki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 4.Serca drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 Część 3 Wędliny drobiowo wieprzowo wołowego 1.Kiełbasa litewska, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 2.Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl./gat. I,kg 1.800 3.Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 4.Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 5.Kiełbasa - parówki śląskie, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 6.Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 7.Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 8.Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl./gat. I, kg 900 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl./gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 5.Serdelki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 6.Szynka z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl./gat. I,kg 180 10. Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona,zg. z PN kl./gat. I, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 3. Przysmak śniadaniowy 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.400 5.Pasztet mazowiecki/ wiejski/popularny 200g lub 290 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.000.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 68722,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 60260,00
Oferta z najniższą ceną: 60260,00 / Oferta z najwyższą ceną: 83800,00
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Spółka Jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62270,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 55374,00
Oferta z najniższą ceną: 55374,00 / Oferta z najwyższą ceną: 80200,00
Waluta: PLN .
Część NR: 3
Nazwa: Wędliny drobiowo wieprzowo wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 143699,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 120090,00
Oferta z najniższą ceną: 120090,00 / Oferta z najwyższą ceną: 156500,00
Waluta: PLN .
Część NR: 4
Nazwa: Wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPHU JOHN Paweł John, Grotniki ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszakowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24859,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 20223,00
Oferta z najniższą ceną: 20223,00 / Oferta z najwyższą ceną: 36720,00
Waluta: PLN .
Część NR: 5
Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17718,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15042,00
Oferta z najniższą ceną: 15042,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28980,00
Waluta: PLN .
Część NR: 6
Nazwa: Konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39409,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 35675,00
Oferta z najniższą ceną: 35675,00 / Oferta z najwyższą ceną: 52350,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Zakup i dostawa tablic rejestracyjnych na okres od 01.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Dostawa paliw płynnych do zbiorników pojazdów i sprzętu silnikowego poprzez stacje paliw akceptujące bezgotówkowe karty paliwowe dla potrzeb Komendy Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej w Nysie
- Odbudowa infrastruktury oświatowej po powodzi - Szkoła Podstawowa nr 10 z oddziałami integracyjnymi przy ul. Prusa w Nysie
- Odbudowa infrastruktury oświatowej po powodzi - Szkoła Podstawowa nr 1 w Nysie
- Dostawa płynów infuzyjnych
- Przygotowywanie i dowóz posiłków dla świadczeniobiorców Dziennego Domu Pobytu w Nysie
więcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 7 w Gdańsku w 2025 r. z podziałem na 8 części
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 4 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. ŚW. JADWIGI ŚLĄSKIEJ W KRYNICZNIE
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 50 im. Królowej Jadwigi w Warszawie na 2025r
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 11 w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 4 im. Mikołaja Kopernika w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.