Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-02-17
Biała Podlaska: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Numer ogłoszenia: 35832 - 2016; data zamieszczenia: 17.02.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej (jednostka budżetowa).
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 450kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1500kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 300kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2400kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg15. Salceson czarny - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 20. Blok drobiowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 21. Szynka drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 22. Rolada drobiowa- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180 kg 23. Szynka wieprzowa gotowana - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 24. Pasztet domowy pieczony -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1600kg 25.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1200kg 26.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 2200kg 27.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe) mrożona-zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 300kg 28.Wieprzowina kl. II b/k(mięso gulaszowe)-zgodnie z PN-86/A-82002 gat I CPV 15131400-9 - 3000kg 29. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1300 kg 30.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 120kg 31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86/A-82004 gat I CPV 15131400-9 - 1300kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3600kg.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2017.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie wymagane jest wadium
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 2. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 3. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia o których mowa w art..24 ust. 2 pkt.5 (załącznik numer 4 do SIWZ) 4. Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu, lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarciu umowy w przypadku składania oferty wspólnej przez kilku Wykonawców. 5. Pełnomocnictwo do występowania w imieniu Wykonawcy, w przypadku gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba inna niż uprawniona do reprezentowania Wykonawcy zgodnie z odpisem z właściwego rejestru, lub z zaświadczeniem z ewidencji działalności gospodarczej. 6. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 5 do SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.02.2016 godzina 10:00, miejsce: Budynek F pokoju nr 103, w godzinach 8.00-15,30.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 450kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1500kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 300kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2400kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg15. Salceson czarny - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 20. Blok drobiowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg21. Szynka drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg22. Rolada drobiowa- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180 kg23. Szynka wieprzowa gotowana - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 24. Pasztet domowy pieczony -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1600kg 25.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1200kg 26.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 2200kg 27.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe) mrożona-zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 300kg 28.Wieprzowina kl. II b/k(mięso gulaszowe)-zgodnie z PN-86/A-82002 gat I CPV 15131400-9 - 3000kg 29. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1300 kg 30.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 120kg 31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86/A-82004 gat I CPV 15131400-9 - 1300kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3600kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEJ PODLASKIEJ
- Dostawa tabletów wraz z akcesoriami na potrzeby Starostwa Powiatowego w Białej Podlaskiej (II postępowanie)
- Remont drogi powiatowej Nr 1126 L Międzyrzec Podlaski (ul. Berezowska) - Szóstka - Ostrówki - Bezwola - Wohyń w km 11+100 do km 13+375 o długości 2,275 km
- Dostawa leków
- Zapewnienie posiłków i noclegów w zawiązku z organizacją Konferencji Rektorów Publicznych Uczelni Zawodowych oraz Balu Jubileuszowego z okazji 25-lecia Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II
- Zakup i dostawa wyposażenia pracowni kosmetycznej w ramach projektu AKTYWNA SZKOŁA 3
- DEMONTAŻ ISTNIEJACEJ WINDY, DOSTAWA I MONTAŻ NOWEGO DŹWIGU WRAZ Z TOWARZYSZĄCYMI PRACAMI BUDOWLANYMI W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOZULI
więcej: przetargi w Białej Podlaskiej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wędlin i mięsa do Zakładu Karnego we Włodawie
- 2025 DOSTAWY PRODUKTÓW DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ NR 2 im. Ks. WARCISŁAWA IV W SZCZECINKU
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 37 w Chorzowie, ul. Ratuszowa 20 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 1 w Chorzowie, ul. Obrońców Chorzowa 14 - I/2025
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku (VII-XII 2025 r.)
- Dostawy wędlin, mięsa, podrobów oraz ryb dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu.
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.