eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radziejowicena wykonywanie, dostarczanie i wydawanie w roku 2016 gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-31

Radziejowice: na wykonywanie, dostarczanie i wydawanie w roku 2016 gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice.
Numer ogłoszenia: 359994 - 2015; data zamieszczenia: 31.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 352690 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach, ul. Kubickiego 3, 96-325 Radziejowice, woj. mazowieckie, tel. 046 857 71 22, faks 046 857 71 20.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: na wykonywanie, dostarczanie i wydawanie w roku 2016 gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i wydanie gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice. Usługa powyższa obejmuje: 1. Przygotowanie posiłków w ilości max 11000 rocznie w dni nauki szkolnej. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 2. Dostarczenie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do: Szkoły Podstawowej w Korytowie, Szkoły Podstawowej w Kuklówce Radziejowickiej, Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Radziejowicach w godz. 10:45-11:30 własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt własny. Wykonawca zobowiązany jest posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 3. ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności(w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy). 4. maksymalna ilość zamawianych posiłków w roku 2016 wynosi 11000. zamawiający zastrzega, że liczba obiadów jest zmienna i Wykonawca nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń z powodu realizacji umowy w mniejszym zakresie. 5. Posiłki wydawane będą w naczyniach wielorazowego użytku z wyłączeniem Szkoły Podstawowej w Radziejowicach, gdzie posiłki będą wydawane w naczyniach jednorazowego użytku. 6. W celu zapewnienia jakości i świeżości posiłków Wykonawca zapewni przygotowanie posiłków maksymalnie na 90 minut przed rozpoczęciem wydawania. 7. Wykonawca zobowiązany jest do posprzątania szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłku, w tym do zebrania naczyń , załadowania ich do zmywarek szkolnych , wywozu na własny koszt odpadków pozostałych po posiłkach , podjęciu innych czynności niezbędnych do pozostawienia stołówki po posiłkach w stanie czystym.8. Wymagane parametry jednej porcji obiadowej: a/ zupa - 400 ml, b/ drugie danie - w tym: - ziemniaki (kasza , ryż , makaron) - 300g, - mięso , ryba - 130g, surówka lub jarzyny gotowane- 100g, - naleśniki , pierogi , kluski - 300g, c/ kompot/sok - 200 ml. 9.Temperatura dostarczanych posiłków powinna wynosić: - zupy - 75°C, - mięsa - 70°C, ziemniaki/kasza / ryż , pierogi , kluski , naleśniki - 70°C...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Smażalnia Ryb Wioletta Wilkowska, ul. Kacperska 6B, 96-300 Żyrardów, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4,78

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.