To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-12-08
Ogłoszenie nr 362431 - 2016 z dnia 2016-12-08 r.
Ruda Pilczycka: Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ,,Etola" w Rudzie Pilczyckiej (7części)
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 342823-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny
29240605200000, ul.
57,
26234
Ruda Pilczycka, państwo
Polska, woj.
świętokrzyskie, tel.
0-41 3912112, faks
0-41 3912100, e-mail
dpsrudapilczycka@wp.pl
Adres strony internetowej (URL): http://www.etola.dps.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ,,Etola" w Rudzie Pilczyckiej (7części)
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ,,Etola" w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia). IV. Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup. Grupa I. Pieczywo Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Grupa III. Drób i przetwory drobiowe Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone Grupa VII . Jaja 1. Dostawa art. żywnościowych 1.1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII. 1.2 Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ. 1.3 Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowania produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego. 1.4 Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe: - artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty, etykiety, które winny informować o nazwie i adresie producenta, składzie produktu i dacie ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne, -dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu Zamawiającego, - dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, -zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 7 000 2. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 5 000 3. Bułka wrocławska 100 g szt. 25 000 4. Bułka razowa 100 g szt. 4 000 Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 100 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 100 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 60 4. Bazylia 10 g szt. 45 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 55 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 1 000 7. Bułka tarta 1 kg kg 130 8. Chrzan tarty 290 g szt. 350 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 50 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 400 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 250 12. Cynamon 20 g szt. 50 13. Drożdże świeże 100 g szt. 130 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 600 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 100 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 110 17. Fasola Jaś 1 kg kg 150 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 350 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 400 20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 600 21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg kg 160 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 450 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 25 27. Kakao 200 g szt. 50 28. Kasza gryczana 1 kg kg 80 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 280 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 70 31. Kasza manna 1 kg kg 90 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 60 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 300 36. Kminek 20 g szt. 70 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 180 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 700 39. Koperek suszony 10 g szt. 100 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 150 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 200 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 70 44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 160 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 100 46. Liść laurowy 7 g szt. 150 47. Majeranek 8 g szt. 150 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 400 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 400 50. Makaron łazanki 2 kg kg 130 51. Makaron muszelki 2 kg kg 170 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 80 53. Makaron świderki 2 kg kg 500 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 600 55. Margaryna zwykła 250 g kg 125 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 130 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 120 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 100 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 380 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 650 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 130 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 120 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 20 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 400 67. Ocet 0,5 l szt. 20 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 270 69. Olej uniwersalny 3 l l 400 70. Oregano 10 g Szt. 50 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 60 72. Papryka ostra 20 g szt. 100 73. Papryka słodka 20 g szt. 150 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 1 100 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 370 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 100 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 600 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 550 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 110 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 50 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 30 82. Płatki owsiane 1 kg kg 50 83. Pomidory obierane 400 g szt. 400 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 250 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 60 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 135 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 70 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 70 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 60 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 120 91. Rodzynki 100 g szt. 120 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 450 93. Sałatka rybna 150g szt. 1 000 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 30 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 5 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 320 99. Szczaw konserwowy 285 g szt. 80 100. Szprot w oleju 170 g szt. 450 101. Szprot w pomidorach 170 g szt. 280 102. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 103. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 50 104. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 750 105. Wiórki kokosowe 100 g szt. 50 106. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 107. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 120 108. Zacierki 1 kg kg 150 109. Ziele angielskie 15 g szt. 150 110. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 111. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 400 112. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 450 113. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 220 114. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 60 115. Soda oczyszczona 100 g szt. 5 116. Mak kg 10 117. Susz wigilijny kg 5 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 550 2. Korpusy z kurczaka kg 550 3. Filet z kurczaka kg 550 4. Ćwiartki z kurczaka kg 800 5. Wątróbka drobiowa kg 180 6. Żołądki z kurczaka kg 210 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 400 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 700 2. Twaróg półtłusty kg 550 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 220 4. Ser żółty Gouda kg 250 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 5 300 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 500 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 2 100 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 950 9. Kefir kubek 450 g szt. 2 100 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 000 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 350 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 320 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 100 3. Schab wieprzowy bez kości kg 280 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 310 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 400 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 150 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 150 8. Podgardle wieprzowe kg 20 9. Głowizna wieprzowa kg 170 10. Mięso wieprzowe II kg 400 11. Karczek wieprzowy bez kości kg 180 12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150 13. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 310 14. Mortadela bez dodatków kg 310 15. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 800 16. Parówki wieprzowe kg 300 17. Parówki drobiowe kg 250 18. Kiełbasa krakowska parzona kg 250 19. Kiełbasa biała żurkowa kg 300 20. Szynka wędzona kg 15 21. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 25 22. Boczek wędzony kg 150 23. Pasztet pieczony wieprzowy kg 160 24. Salceson włoski kg 230 25. Salceson czarny kg 70 26. Pasztetowa wieprzowa kg 180 27. Kaszanka jęczmienna kg 250 28. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 180 Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 800 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 500 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 350 4. Filet mrożony z miruny kg 600 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 60 6. Makrela wędzona bez głowy kg 50 Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 22 000 Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe ,przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 ( od poniedziałku do czwartku) Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątków) Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątków) Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe - 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątków) Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątków)
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Pieczywo |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT35815.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM Cena wybranej oferty/wartość umowy 32510.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe ,przetwory, napoje |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT81911.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 65167.75 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Drób i przetwory drobiowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT24609.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 20845.90 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Nabiał i przetwory nabiałowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT68746.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 62111.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 5 | NAZWA: Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT70291.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 69953.75 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 6 | NAZWA: Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT16800.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 14296.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 7 | NAZWA: Jaja |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT9438.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 6600.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI RUDA PILCZYCKA
więcej: przetargi RUDA PILCZYCKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.