Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-11-04
Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu,
ul. Czarnieckiego 3
Numer ogłoszenia: 364604 - 2011; data zamieszczenia: 04.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu , ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Mięso drobiowe 1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony 2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g 3 Pałka z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone 4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 6 Mięso mielone z indyka kg 510 świeże, nie mrożone 7 Wątróbka drobiowa z kurcząt kg 160 świeża, nie mrożona 8 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 330 świeże, nie mrożone Grupa II - Wędliny drobiowe 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka 2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 510 - 3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 - 4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 5 Szynka drobiowa kg 120 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 560 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 7 Indyk w galarecie kg 260 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów 8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością 2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 - 8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - 9 Ozory wieprzowe kg 190 - 10 Wątroba wieprzowa kg 330 - 11 Smalec wieprzowy kg 420 - Grupa IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 260 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 - 4 Kiełbasa golonkowa kg 510 - 5 Kiełbasa grillowa kg 140 - 6 Kiełbasa mortadela kg 510 - 7 Kiełbasa parówkowa kg 280 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 8 Kiełbasa toruńska kg 510 - 9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 - 10 Kiełbasa żywiecka kg 130 - 11 Lancheon kg 510 - 12 Mielonka wieprzowa kg 260 - 13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 260 - 14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 260 - 15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 16 Kaszanka kg 510 - 17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 - 18 Salceson kg 260 - 19 Szynka konserwowa mielona kg 260 - 20 Kiełbasa krakowska kg 360 - 21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 130 pojemnik/foremka o wadze 100g Grupa V - Konserwy mięsne Konserwy z mięsa wieprzowego 1 Konserwa mięsna typu mielonka 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu turystyczna 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu mielonka 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu turystyczna 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka 100g - 130g kg 650 opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 7 Pasztet mazowiecki 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.11.21.30-6, 15.11.23.00-9, 15.11.40.00-0, 15.11.21.20-3, 15.13.11.35-0, 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.34-3, 15.41.21.00-0, 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
W oparciu o złożone oświadczenie
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
W oparciu o złożone oświadczenie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
W oparciu o złożone oświadczenie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
W oparciu o złożone oświadczenie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
W oparciu o złożone oświadczenie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1 - Cena - 90
- 2 - Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 366 dni) - 10
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
ul. Czarnieckiego 3
30-536 Kraków.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.11.2011 godzina 14:00, miejsce: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu / Sekretariat ul. Czarnieckiego 3 30-536 Kraków.
IV.4.5) Termin związania ofertą: do 17.12.2011.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony 2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g 3 Pałka z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone 4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 6 Mięso mielone z indyka kg 510 świeże, nie mrożone 7 Wątróbka drobiowa z kurcząt kg 160 świeża, nie mrożona 8 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 330 świeże, nie mrożone.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.11.40.00-0, 15.11.23.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie wiecej niż 366 dni) - 10
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka 2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 510 - 3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 - 4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 5 Szynka drobiowa kg 120 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 560 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 7 Indyk w galarecie kg 260 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów 8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 266 dni) - 10
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością 2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 - 8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - 9 Ozory wieprzowe kg 190 - 10 Wątroba wieprzowa kg 330 - 11 Smalec wieprzowy kg 420 -.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0, 15.41.21.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 266 dni) - 10
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wędliny wieprzowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 260 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 - 4 Kiełbasa golonkowa kg 510 - 5 Kiełbasa grillowa kg 140 - 6 Kiełbasa mortadela kg 510 - 7 Kiełbasa parówkowa kg 280 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 8 Kiełbasa toruńska kg 510 - 9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 - 10 Kiełbasa żywiecka kg 130 - 11 Lancheon kg 510 - 12 Mielonka wieprzowa kg 260 - 13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 260 - 14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 260 - 15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 16 Kaszanka kg 510 - 17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 - 18 Salceson kg 260 - 19 Szynka konserwowa mielona kg 260 - 20 Kiełbasa krakowska kg 360 - 21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 130 pojemnik/foremka o wadze 100g.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.41.21.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej ( nie więcej niż 366 dni) - 10
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Konserwy mięsne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Konserwa mięsna typu mielonka 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu turystyczna 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu mielonka 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu turystyczna 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka 100g - 130g kg 650 opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 7 Pasztet mazowiecki 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej ( nie więcej niż 366 dni) - 10
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Wyłonienie Wykonawcy w zakresie sukcesywnej dostawy worków i padów dla jednostek Uniwersytetu Jagiellońskiego (z wyłączeniem Uniwersytetu Jagiellońskiego Collegium Medicum)
- Regeneracja i naprawa dysku rozpyłowego zabudowanego w Zakładzie Termicznego Przekształcania Odpadów w Krakowie
- Wykonanie kompletnej dokumentacji projektowo-kosztorysowej instalacji oświetlenia awaryjnego i ewakuacyjnego w budynkach przychodni zdrowia, w podziale na 3 części
- Sprzedaż i dostawa pianotwórczych środków gaśniczych.
- DOSTARCZENIE TESTERA BEZPIECZEŃSTWA ELEKTRYCZNEGO
- 78.2025 Wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostawy, montażu, uruchomienia wraz z konfiguracją jednego (1) mobilnego zestawu mikrofonowego do dyskusji z dodatkowym wyposażeniem oraz szkoleniem dla WB UJ.
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.