To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-12-20
Elbląg: dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR
Numer ogłoszenia: 365121 - 2010; data zamieszczenia: 20.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 373894 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji, ul. Karowa 1, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 055 642 45 30, faks 055 642 45 30.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR. Przedmiot główny: CPV: 55.32.10.00 - 6 Nazewnictwo wg CPV: usługi przygotowywania posiłków Przedmiot dodatkowy: CPV: 55.52 00.00 - 1 Nazewnictwo wg CPV: usługi dowożenia posiłków Przedmiotem zamówienia jest dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR Zakres zamówienia obejmuje: 1) przygotowanie i dostawę posiłków śniadań, obiadów i kolacji wg zamówień obiektów hotelowych ( Hotelu Stadion, ul. Brzeska 41 w Elblągu, HOSTEL-u, ul. Związku Jaszczurczego 17 w Elblągu, Hotelu ATLETIKON, ul. Agrykola 8 w Elblągu) z przeznaczeniem dla gości hotelowych, 2) świadczenie usługi na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem szklanek do napojów, sztućców metalowych, serwetek papierowych ( dopuszcza się w wyjątkowych sytuacjach podawanie posiłków na naczyniach jednorazowych, po uzyskaniu uprzedniej zgody przedstawiciela hotelu), 3) świadczenie usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, 4) estetyczne podawanie posiłków, 5) gotowość dostarczania posiłków w godzinach zmiennych określonych przez hotel między 7.00 a 21.00, 6) zamawianie obiadów i kolacji z wyprzedzeniem nie krótszym niż 60 minut, 7) zamawianie śniadań do godz. 2000 - dnia poprzedniego lub od godz. 700 - w dniu zamówienia zachowując 60 minutowe wyprzedzenie czasowe, 8) dostarczanie posiłków własnym transportem, w pojemnikach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, 9) zorganizowanie obsługi posiłków i zabezpieczenie obrusów materiałowych, przy jednorazowym złożeniu zamówienia na co najmniej 12 posiłków, 10) możliwość przygotowania przez Wykonawcę innych posiłków, np. obiadokolacji, 11) przestrzeganie wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późniejszymi zmianami) 2. Przykładowe zestawy posiłków /w tym ich minimalną gramaturę/ określa Zamawiający w załączniku nr 1 do wzoru umowy 3. Rozliczenie usługi następować będzie w cyklu miesięcznym, po przedłożeniu faktury wraz z zatwierdzonym przez kierownika obiektu zestawieniem wydanych posiłków w danym okresie rozliczeniowym. 4. Przyjmuje się następujące wartości szacunkowe: średnia ilość dostarczanych posiłków w ciągu jednego miesiąca na wszystkie obiekty hotelowe: śniadania - 335 porcji obiady - 330 porcji kolacje - 95 porcji Zamawiający zastrzega, że uśredniona miesięczna wielkość posiłków, w trakcie trwania całej umowy może być niższa, niż oszacowano. Zamawiający informuje, że rzeczywiste ilości dostarczanych posiłków w poszczególnych miesiącach mogą być różne i zależne od zamówień gości hotelowych. 5. Zamawiający nie zastrzega w SIWZ, że część lub całość zamówienia nie może być powierzona podwykonawcom. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. 6. Zamawiający informuje, że nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających. 7. Zamawiający informuje, że nie przewiduje udzielania zaliczek na poczet wykonania zamówienia. 8. Informacja o przewidywanych zmianach postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której Zamawiający dokona wyboru Wykonawcy: Zamawiający nie przewiduje zmian postanowień zawartej umowy..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "SMAKPOL" Rafał Siwko
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe SMAKPOL Rafał Siwko, ulica Związku Jaszczurczego 22, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 90712,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 79588,80
Oferta z najniższą ceną: 79588,80 / Oferta z najwyższą ceną: 113400,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- Dostawa paliw płynnych dla Zarządu Zieleni Miejskiej w Elblągu
- Dostawa fortepianu koncertowego wraz z akcesoriami dla Zespołu Państwowych Szkół Muzycznych im. Kazimierza Wiłkomirskiego w Elblągu
- Usługa w zakresie kontroli, utrzymania i wymiany urządzeń sygnalizacji świetlnych oraz świadczenia usług pogotowia drogowego w mieście Elblągu
- Świadczenie usługi cateringowej/gastronomicznej podczas warsztatów/spotkań w ramach realizacji projektu pn.: "Lepszy start w dorosłe życie"
- Pełna, autoryzowana obsługa serwisowa i utrzymanie w ruchu: mammografu MAMMOMAT Revelation wraz z wyposażeniem w okresie 36 miesięcy w Zakładzie Radiologii WSZ w Elblągu
- ZP/36/2024 Dostawy produktów leczniczych
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usługi cateringowej dla dzieci w Miejskim Przedszkolu nr 1 w Bochni w roku 2025"
- PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW MIEJSKO - GMINNEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W USTRZYKACH DOLNYCH W 2025 ROKU
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 12 im. Jerzego Kukuczki w Jastrzębiu-Zdroju w 2025 r.
- Przygotowywanie i dostarczanie dwudaniowego gorącego posiłku dla klientów Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Strzelinie w okresie od 01.01.2025 r. do 31.12.2025r.
- ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWYWANIA, GOTOWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DO MIEJSC WSKAZANYCH PRZEZ MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W BRANIEWIE W 2025 ROKU
- USŁUGA CATERINGOWA- PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW, DLA PUBLICZNEGO PRZEDSZKOLA NR 1 W GRÓJCU ODDZIAŁ UL. WOROWSKA 1.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.