eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ruda ŚląskaPrzetarg nieograniczony nr 55/PN/14 na dostawę pieczywa i wyrobów ciastkarskich

Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-11-06

Ruda Śląska: Przetarg nieograniczony nr 55/PN/14 na dostawę pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Numer ogłoszenia: 368302 - 2014; data zamieszczenia: 06.11.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 320590 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o., ul. W. Lipa 2, 41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 32 248 24 52, faks 32 779 59 12.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Sp. z o.o..

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony nr 55/PN/14 na dostawę pieczywa i wyrobów ciastkarskich.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich dla Działu Kuchni Cateringowej prowadzonej przez Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. 2.Oferowany przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania przewidziane ustawami: o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. ( tekst jednolity Dz. U. z 2010 r., Nr 136, poz. 914 z późn. zm.), o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych z dnia 21 grudnia 2000 r. (tekst jednolity Dz. U. z 2014 r., poz. 669). 3.Zamawiający zastrzega sobie prawo realizowania zamówień w asortymencie i ilościach uzależnionych od rzeczywistych potrzeb i posiadanych środków finansowych oraz do zmiany zamówienia w zakresie ilościowym, co nie stanowi odstępstwa od umowy nawet w części. 4.Wykonawca będzie realizował dostawę pieczywa i wyrobów ciastkarskich codziennie od poniedziałku do soboty na podstawie złożonego co najmniej 1 dzień przed dostawą zapotrzebowania (pisemnie - w tym poprzez przesłanie faksem lub telefonicznie) określającego ilość oraz rodzaj przedmiotu zamówienia. 5.Zamówiony towar będzie dostarczany do magazynu żywnościowego Działu Kuchni Cateringowej, który mieści się w Rudzie Śląskiej (41-711) przy ul. Głównej 11 według potrzeb Zamawiającego, od poniedziałku do piątku do godziny 4:00 rano, w soboty do godziny 05:00 rano. 6.Każda dostawa dokonywana będzie na koszt Wykonawcy, jego własnym transportem, przystosowanym do tego celu, zgodnie z wszelkimi normami i przepisami obowiązującymi w tym zakresie. 7.Do każdej dostawy musi być dołączony odpis karty analizy opisującej m.in. cechy organoleptyczne oraz parametry fizykochemiczne wyprodukowanego i dostarczonego produktu, sporządzonej odpowiednio przez osobę uprawnioną do kontroli w tym zakresie - dotyczy Pakietu I. 8.Wymagany termin płatności wynosi 45 dni od daty doręczenia prawidłowo wystawionej faktury Zamawiającemu. 9.Zamówienie może być złożone w formie pisemnej - w tym poprzez przesłanie faksem. 15821000-9, 158211110-3, 15811200-8, 15811000-6, 15811500-1, 15810000-9, 15812200-5, 15811100-7, 15812000-3.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.10.00 - Pieczywo tostowe i wyroby piekarskie 15.82.11.10 - Chleb tostowy 15.81.12.00 - Rogaliki 15.81.10.00 - Pieczywo 15.81.15.00 - Pieczywo gotowe 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.81.22.00 - Ciasta 15.81.11.00 - Chleb 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Pakiet I

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.10.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Lipianin G.W. Lipianin, ul.Przylesie 32, 49-351 Przylesie, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62703,27 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 58179,79

  • Oferta z najniższą ceną: 58179,79 / Oferta z najwyższą ceną: 74539,41

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Pakiet II

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.11.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych MISTER Karol Binkowski, Ryszard Binkowski Sp. Jawna Zakład Pracy Chronionej, ul. Jeziorko 99c, 26-006 Nowa Słupia, Jeziorko, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5839,62 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6207,69

  • Oferta z najniższą ceną: 6207,69 / Oferta z najwyższą ceną: 8753,95

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.