To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-11-08
W³oc³awek: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¶wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.34310-20/2011)
Numer og³oszenia: 369426 - 2011; data zamieszczenia: 08.11.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 298314 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¶wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.34310-20/2011).
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy DROBIU dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) ¯o³±dki drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, oczyszczone z b³on, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1200 kilogramów, b) Porcje roso³owe z kurcz±t (grzbiety) - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, c) Udka drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, o przeciêtnej wadze od 180 g do 220 g, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2500 kilogramów, d) Piersi drobiowe- filet z kurcz±t, ¶wie¿y, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, e) Skrzyde³ka drobiowe z kurcz±t- ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego,; jednostka miary: 1800 kilogramów, f) Kurczaki - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport DROBIU musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ DROBIU, o których mowa w pkt III/1 mo¿e ulec zmianie ilo¶ciowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego, nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - ¦wie¿y drób .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Prywatne Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe MASDROB w Siniarzewie, Siniarzewo, 87-705 Siniarzewo, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 155014,97 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 79109,10
Oferta z najni¿sz± cen±: 79109,10 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 100287,60
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- "Remont ulicy Brzeskiej przy drodze powiatowej nr 2819C Torzewo - Lubraniec"
- Budowa zbiornika retencyjnego w Zak³adzie Karnym we W³oc³awku
- Dostawa i monta¿ fabrycznie nowych opon do samochodów ciê¿arowych, maszyn budowlanych i wózków wid³owych dla RZUOK w Machnaczu gm. Brze¶æ Kujawski, w podziale na trzy czê¶ci
- Kompleksowe zorganizowanie 5-dniowego wyjazdu edukacyjnego z elementami integracyjnymi, w zwi±zku z realizacj± projektu partnerskiego pt. "Rodzina w centrum Etap I".
- Budowa ci±gu pieszo-rowerowego wzd³u¿ ulicy Wiejskiej we W³oc³awku w ramach zadania inwestycyjnego pn. "Przebudowa/rekonstrukcja dróg powiatowych".
- Przebudowa ulic Granicznej i Le¶nej w ramach zadania inwestycyjnego pn.: "Rozbudowa ulic Granicznej i Le¶nej na odcinkach ³±cz±cych jednostkê strukturaln± Rybnica z wsi± Józefowo"
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa miêsa na potrzeby Powiatowego Zak³adu Aktywno¶ci Zawodowej w Suchowoli
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyñskiego 32 - I/2025
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych 2025/2026
- DOSTAWY MIÊSA I WÊDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Rzykach
- Dostawa miêsa, wêdlin i drobiu do SWPZZPOZ w Radomiu" - 11/2025
wiêcej: Drób »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.