To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-09-28
Przemyśl: zakwaterowania i wyżywienia w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku dla uczniów ZSU-HiG w ramach realizacji projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców.
Numer ogłoszenia: 371128 - 2012; data zamieszczenia: 28.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 340204 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych, ul. Bakończycka 11, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 6788486, faks 0-16 6788486.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół szkół ponadgimnazjalnych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zakwaterowania i wyżywienia w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku dla uczniów ZSU-HiG w ramach realizacji projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług związanych z zakwaterowaniem i wyżywieniem w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku, uczniów Zespołu Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych w Przemyślu w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego dla grup uczniów o liczebności od 10 do 20 osób (łącznie 70 uczniów K+M) w terminach od października 2012 do czerwca 2013r. Wymagania: 1. Zakwaterowanie dla 70 uczniów w Słupsku w okolicach centrum miasta wg harmonogramu stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ: a. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić uczestnikom zakwaterowanie w obiekcie w którym świadczone są usługi hotelarskie, zgodnie z załącznikiem nr 7 do Rozporządzaniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r., w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów w których świadczone są usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. nr 22, poz. 169 z późn. zm). b. Minimalne wymagania co do pokoi: - uczniowie zakwaterowani w pokojach 2-4 osobowych, w przypadku zapewnienia pokoi bez łazienek Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia łazienek oddzielnych dla każdej płci. - Wszyscy uczniowie muszą być zakwaterowani w jednym budynku. c. Wykonawca zapewni opiekę i bezpieczeństwo uczniom na czas przebywania przez nich w miejscu zakwaterowania. d. Zamawiający przed podpisaniem umowy może dokonać wizytacji miejsca noclegowego. 2. Wyżywienie dla uczniów w Słupsku w okolicach centrum miasta w ilości wynikającej z harmonogramu stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ a. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić uczniom wyżywienie składające się z następujących posiłków : - śniadanie zawierające: danie gorące, zimny bufet, dodatki (wędliny, sery, miód, dżem, masło, pieczywo.) oraz napoje ciepłe (kawa, herbata). - obiad składający się z dwóch dań (zupa i danie główne z dodatkami i surówkami), deseru (sałatka owocowa, ciasto, lody, itd.) oraz napoju. - kolacja zawierająca: zimny bufet, dodatki (wędliny, sery, miód, dżem, masło, pieczywo.) oraz napoje ciepłe (kawa, herbata). b. Miejsce gdzie uczestnicy praktyk będą mieli zapewnione wyżywienie może być oddalone maksymalnie o 300 m od miejsca zakwaterowania. c. Wszystkie posiłki powinny być przygotowane zgodnie z normami i zaleceniami prawidłowego żywienia, określonymi przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. d. Godziny posiłków zostaną uzgodnione z Zamawiającym. e. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń plastikowych. f. Zestawy obiadowe nie mogą się powtórzyć w przeciągu 3 dni.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.09.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO NR 1 W SŁUPSKU
jakie przetargi wygrała firma
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO NR 1 W SŁUPSKU
- Centrum Kształcenia Praktycznego, ul. Koszalińska 5, 76-200 Słupsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 58240,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48984,25
Oferta z najniższą ceną: 48984,25 / Oferta z najwyższą ceną: 48984,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z PRZEMYŚLA
- Dostawy ziemiopłodów - cz. I
- Dostawy sprzętu do zabiegów wewnątrznaczyniowych.
- DOSTAWA SPRZĘTU GEODEZYJNEGO ORAZ MEBLI W RAMACH ZADANIA "NOWOCZESNE KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W PRZEMYSKIM ELEKTRONIKU"
- ZINTEGROWANE INWESTYCJE TERYTORIALNE MOF PRZEMYŚL. OPRACOWANIE WIELOBRANŻ. DOKUMENTACJI PROJEKTOWO-KOSZTORYSOWEJ "OCHRONA, ROZWÓJ I PROMOWANIE DZIEDZICTWA KULTUROWEGO I USŁUG W DZIEDZINIE KULTURY"
- Wywóz odpadów komunalnych wraz z dzierżawą pojemników na odpady segregowane z części służbowej Placówki Straży Granicznej w Hermanowicach
- Usługa czyszczenia pasa drogi granicznej.
więcej: przetargi w Przemyślu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa wyżywienia i cateringu na potrzeby Jeleniogórskiego Centrum Kultury w Jeleniej Górze w okresie od 28.04.2025 r. do 04.05.2025 r.
- Świadczenie usług restauracyjnych dla celów spotkania w miesiącach maj - czerwiec 2025 r.
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
- Usługa organizacji targów ZP-09/25-USL/08
- "Zbiorowe żywienie pracowników, emerytów i rencistów Zamawiającego oraz członków ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2025"
- "Świadczenie usługi organizacji kampanii promocyjnej, kampanii społeczno-promocyjnej, rajdu rowerowego oraz dostarczenia poczęstunku na zajęcia"
więcej: Hotelarskie usługi noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.