To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-12-21
Ogłoszenie nr 371841 - 2016 z dnia 2016-12-21 r.
Nysa: Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 345073-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, krajowy numer identyfikacyjny
32020700000, ul.
ul. Kościuszki
,
48300
Nysa, państwo
Polska, woj.
opolskie, tel.
774 332 471, faks
, e-mail
zk_nysa@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.ov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: jednostka sektora finansów publicznych
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):13/PN/Ż/16
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część I Mięso wieprzowe i wołowe 1. Mięso wieprzowe gulaszowe surowe, świeże nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 7 cm, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez zewnętrznego i śródmięśniowego tłuszczu,, bez skór, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C zg. z PN kl./gat.I kg 5.500 2. Mięso wołowe bez kości - gulasz- surowe, świeże, nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 7 cm, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez tłuszczu zewnętrznego i śródmięśniowego, bez skóry, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C zg. z PN kl./gat.I kg 1.000 3. Karczek wieprzowy bez kości, surowy,świeży, nie mrożony, pozbawiony tłuszczu, schłodzony do temperatury nie wyższej niż 40C zg. z PN kl./gat.I kg 200 Cześć II Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1./ Mięso gulaszowe z kurczaka surowe, świeże nie mrożone w kawałkach nie mniejszych niż ok. 3 cm bez zanieczyszczeń obcych, tłuszczu, skór, piór, krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C zg. z PN kl./gat.I kg 2.600 2. Mięso gulaszowe z indyka surowe, świeże, nie mrożone w kawałkach nie mniejszych niż ok. 3cm bez zanieczyszczeń obcych ,tłuszczu, skór, piór, kości, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 40C zg. z PN kl./gat.I kg 500 3. Żołądki drobiowe z kurczaka surowe, świeże nie mrożone, żołądek mięśniowy oczyszczony z treści pokarmowej, pozbawiony rogowatego naskórka, tłuszczu, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 4 0C zg. z PN kl./gat.I kg 2.000 4. Serca drobiowe z kurczaka surowe, świeże nie mrożone, serca pozbawione osierdzia i pni naczyń krwionośnych, bez skrzepów krwi, schłodzone do temperatury nie wyższej niż 4 0C zg. z PN kl./gat.I kg 2.000 Część III Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona,wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 3.200 2. Kiełbasa kanapkowa średniorozdrobniona, w osłonce barierowej o średnicy ok. 75-95 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.Ikg 1.800 3. Kiełbasa - mortadela extra homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 3.200 4. Mortadela z pieczarkami homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, widoczne drobno rozdrobnione pieczarki, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 5. Kiełbasa - parówki śląskie - cienkie homogenizowana w osłonie barierowej o średnicy ok. 20-25 mm, skład mięso wieprzowo - wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 6. Kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok.25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 7. Kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 8. Kiełbasa opolska/ regionalna średniorozdrobniona w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 9. Kiełbasa tyrolska / szynka tyrolska średniorozdrobniona w osłonce barierowej o średnicy 50-80 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy,dopuszczalny konserwant E - 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.800 10. Kiełbasa biała parzona w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo wieprzowe, przyprawy,dopuszczalny konserwant E - 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 11. Boczek wędzony wieprzowy,,parzony bez żeberek i bez widocznych złogów solanki, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 2.000 12. Szynka gotowana - chuda wyrób z mięsa wieprzowego peklowany lub solony, konsystencja ścisła, zwarta umożliwiająca porcjowanie, struktura jednolita termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 200 Część IV Wędliny drobiowe 1. Rolada drobiowa gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, warzywa, galareta, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180 2.Polędwica z kurczaka gruborozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnica ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowe z kurczaka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja ścisła, zwarta zg. z PN kl./gat.I kg 360 3. Polędwica z indyka gruborozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnica ok. 70-90 mm, skład mięso z indyka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży, konsystencja ścisła, zwarta zg. z PN kl./gat.I kg 180 4. Blok drobiowy gruborozdrobniony, parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm lub innej formie utrzymującej kształt, skład mięso drobiowe, przyprawy, konsystencja zwarta umożliwiająca wyporcjowanie termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180 5. Serdelki drobiowe homogenizowane, parzone w osłonce wiskozowej o średnicy ok. 20 mm, skład mięso drobiowe , sól, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180 6. Szynka z indyka szynka w bloku, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży,konsystencja zwarta umożliwiająca porcjowanie zg. z PN kl./gat.I kg 180 7. Kiełbasa szynkowa z kurczaka gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso drobiowe z kurczaka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 360 8. Kiełbasa szynkowa z indyka gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso indycze, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180 9. Parówki drobiowe cienkie -homogenizowana w osłonie barierowej o średnicy ok. 20-25 mm, skład mięso drobiowe , przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180 10. Szynka z kurczaka prasowana szynka w bloku, w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso indycze, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży,konsystencja zwarta umożliwiająca porcjowanie zg. z PN kl./gat.I kg 180 11. Kiełbasa biała drobiowa w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowe, przyprawy,dopuszczalny konserwant E - 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży zg. z PN kl./gat.I kg 180. Część V Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1. Wątroba wieprzowa surowa,świeża, nie mrożona zg. z PN kl./gat.I kg 600 2. Kaszanka jęczmienna produkt z surowców podrobowych wieprzowych i kaszy jęczmiennej w formie bloku, batonu o wadze około 3 kg, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 % zg. z PN kl./gat.I kg 2.000 3. Pasztet wieprzowy produkt powstały z podrobów i surowców mięsnych wieprzowych, rozdrobnionych do masy homogenizowanej w osłonce poliamidowej, o średnicy ok.40:50mm i długości 30cm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl./gat.I kg 1.200 4. Salceson zwykły / włoski / produkt z podrobów i surowców mięsnych w osłonkach o średnicy ok. 80 mm i długości do 30 cm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 26% zg. z PN kl./gat.I kg 1.200 Cześć VI Konserwy mięsne 1. Mielonka wieprzowa - turystyczna 200g lub 300g opakowanie metalowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza,zawartość tłuszczu do 23% zg. z PN kl./gat.I kg 1.500 2. Mielonka wieprzowa - tyrolska 200g lub 300g opakowanie metalowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza,zawartość tłuszczu do 27% zg. z PN kl./gat.I kg 1.500 3. Przysmak śniadaniowy 200g lub 300g opakowanie metalowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 23% zg. z PN kl./gat.I kg 1.500 4. Pasztet drobiowy 130g opakowanie w małych foremkach, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 25% zg. z PN kl./gat.I kg 2.400 5. Pasztet mazowiecki/firmowy/ 200 lub lub 290g lub 300 g opakowanie metalowe, wieczko łatwo otwieralne bez użycia otwieracza, zawartość tłuszczu do 34%. zg. z PN kl./gat.I kg 1.000
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
15113000-3,
15111000-9,
15112210-1,
15131135-0,
15131130-5,
15131220-3,
15131410-2,
15131120-2
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT58371.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 71302.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT53629.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 51135 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: wędliny drobiowo-wieprzowo-wołowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT120040 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert6 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 120832 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: wędliny drobiowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT19585.80 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert5 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 19717.20 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 5 | NAZWA: podroby wieprzowe i wędliny pdroboe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT15088 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 14286.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 6 | NAZWA: konserwy mięsne |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT34569.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 35768 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Mechaniczne sprzątanie jezdni z piasku i wszelkich zanieczyszczeń
- Dostawa heparyn drobnocząsteczkowych oraz preparatu Alteplasum
- Odbudowa infrastruktury drogowej po powodzi - ul. Grodzka w Nysie
- Ubezpieczenie mienia oraz odpowiedzialności cywilnej Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Nysie
- Wykonanie remontu Oddziału Położniczego Szpitala w Nysie
więcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.