eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy WonieckoDostawa mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Grądach Woniecko - wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-19

Grądy Woniecko: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Grądach Woniecko - wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.
Numer ogłoszenia: 372897 - 2008; data zamieszczenia: 19.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, faks 0-86 475 26 64.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Grądach Woniecko - wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg. grupy 151 CPV - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części tj.: Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131134-3 kaszanka w ilości 1200 kg, 2.15131130-5 kiełbasa biała parzona w ilości 1000 kg, 3.15131130-5 kiełbasa parówkowa w ilości 800 kg, 4.15131130-5 kiełbasa targowa w ilości 1200 kg, 5.15131130-5 kiełbasa zwyczajna w ilości 1200 kg, 6.15131130-5 kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, 7.15131130-5 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg, 8.15131130-5 kiełbasa szynkowa w ilości 200 kg, 9.15131130-5 kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, 10.15131130-5 mielonka tyrolska w ilości 800 kg, 11.15131130-5 mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, 12.15131130-5 szynka konserwowa - blok w ilości 300 kg, 13.15131130-5 pieczeń rzymska w ilości 700 kg, 14.15131130-5 mortadela w ilości 1100 kg, 15.15131130-5 mortadela z papryką w ilości 600 kg, 16.15131210-0 szynka gotowana w ilości 50 kg, 17.15131130-5 ogonówka wędzona w ilości 100 kg, 18.15131120-2 pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, 19.15131130-5 parówki cienkie śląskie w ilości 700 kg, 20.15131310-1 pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, 21.15131400-9 pasztetowa wieprzowa w ilości 800 kg, 22.15131400-9 salceson biały w ilości 700 kg, 23.15131134-3 salceson czarny w ilości 700 kg, 24.15113000-3 mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 200 kg, 25.15111000-9 mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 100 kg, 26.15113000-3 karkówka b/k w ilości 100 kg, 27.15131400-9 kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 500 kg, 28.15114000-0 wątroba wieprzowa w ilości 800 kg. 29.15119000-5 mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże w ilości 900 kg.   Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131135-0 mielonka drobiowa w ilości 1000 kg, 2.15131135-0 parówki cienkie drobiowe w ilości 800 kg, 3.15131310-1 pasztetowa drobiowa w ilości 800 kg, 4.15131310-1 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 600 kg, 5.15131135-0 pieczeń drobiowa w ilości 700 kg, 6.15131135-0 polędwica drobiowa w ilości 250 kg, 7.15131135-0 polędwica kanadyjska w ilości 250 kg, 8.15131135-0 polędwica miodowa w ilości 200 kg, 9.15112100-7 porcje rosołowe z kurczaka w ilości 350 kg, 10.15114000-0 serca z kurczaka w ilości 700 kg, 11.15112100-7 ćwiartki z kurczaka surowe w ilości 1200 kg, 12.15112100-7 udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, 13.15112100-7 filet surowy z kurczaka w ilości 150 kg, 14.15112300-9 wątroba z kurczaka w ilości 400 kg, 15.15114000-0 żołądki z kurczaka w ilości 700 kg, 16.15119000-5 mięso mielone z drobiu świeże w ilości 500 kg, 17.15112100-7 skrzydełka z kurczaka surowe w ilości 1000 kg,.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają postanowienia art. 22 ustawy Prawo Zamówień Publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ustawy. W celu oceny spełnienia tych warunków zamawiający żąda złożenia stosownego oświadczenia oraz spełnienia wymagań określonych w SWIZ..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykaz oświadczeń lub dokumentów, jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 3a, 3b. 2)Oświadczenie, o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ustawy Prawo Zamówień Publicznych - Wzór tego oświadczenia zawarty jest w załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ, 3)Oświadczenie, w którym Wykonawca oświadcza, że akceptuje warunki określone w SIWZ oraz wyraża zgodę na przystąpienie z zamawiającym do podpisania umowy, wzór umowy stanowi załącznik nr 4 dołączony do niniejszej SIWZ). Oświadczenie to stanowi załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. 4)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki; tel. (086) 4752660 do 63, fax (086) 4752660 do 63 wew. 127 lub (086) 4752664 Strona WWW: www.sw.gov.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.01.2009 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki;woj.podlaskie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa mieśa, wędlin i podrobów wieprzowych i wołowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131134-3 kaszanka w ilości 1200 kg, 2.15131130-5 kiełbasa biała parzona w ilości 1000 kg, 3.15131130-5 kiełbasa parówkowa w ilości 800 kg, 4.15131130-5 kiełbasa targowa w ilości 1200 kg, 5.15131130-5 kiełbasa zwyczajna w ilości 1200 kg, 6.15131130-5 kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, 7.15131130-5 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg, 8.15131130-5 kiełbasa szynkowa w ilości 200 kg, 9.15131130-5 kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, 10.15131130-5 mielonka tyrolska w ilości 800 kg, 11.15131130-5 mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, 12.15131130-5 szynka konserwowa - blok w ilości 300 kg, 13.15131130-5 pieczeń rzymska w ilości 700 kg, 14.15131130-5 mortadela w ilości 1100 kg, 15.15131130-5 mortadela z papryką w ilości 600 kg, 16.15131210-0 szynka gotowana w ilości 50 kg, 17.15131130-5 ogonówka wędzona w ilości 100 kg, 18.15131120-2 pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, 19.15131130-5 parówki cienkie śląskie w ilości 700 kg, 20.15131310-1 pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, 21.15131400-9 pasztetowa wieprzowa w ilości 800 kg, 22.15131400-9 salceson biały w ilości 700 kg, 23.15131134-3 salceson czarny w ilości 700 kg, 24.15113000-3 mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 200 kg, 25.15111000-9 mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 100 kg, 26.15113000-3 karkówka b/k w ilości 100 kg, 27.15131400-9 kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 500 kg, 28.15114000-0 wątroba wieprzowa w ilości 800 kg. 29.15119000-5 mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże w ilości 900 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawa drobiu świeżego, wędlin drobiowych oraz podrobów drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131135-0 mielonka drobiowa w ilości 1000 kg, 2.15131135-0 parówki cienkie drobiowe w ilości 800 kg, 3.15131310-1 pasztetowa drobiowa w ilości 800 kg, 4.15131310-1 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 600 kg, 5.15131135-0 pieczeń drobiowa w ilości 700 kg, 6.15131135-0 polędwica drobiowa w ilości 250 kg, 7.15131135-0 polędwica kanadyjska w ilości 250 kg, 8.15131135-0 polędwica miodowa w ilości 200 kg, 9.15112100-7 porcje rosołowe z kurczaka w ilości 350 kg, 10.15114000-0 serca z kurczaka w ilości 700 kg, 11.15112100-7 ćwiartki z kurczaka surowe w ilości 1200 kg, 12.15112100-7 udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, 13.15112100-7 filet surowy z kurczaka w ilości 150 kg, 14.15112300-9 wątroba z kurczaka w ilości 400 kg, 15.15114000-0 żołądki z kurczaka w ilości 700 kg, 16.15119000-5 mięso mielone z drobiu świeże w ilości 500 kg, 17.15112100-7 skrzydełka z kurczaka surowe w ilości 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.