To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-12-28
Ogłoszenie nr 374350 - 2016 z dnia 2016-12-28 r.
Bolechowice: Dostawy mięsa i wędlin
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 342661-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny
29792200000, ul.
Więckowice, ul. Słoneczna
3,
32082
Bolechowice, państwo
Polska, woj.
małopolskie, tel.
122 851 603, faks
122 852 010, e-mail
wieckowicezam@poczta.onet.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):II.2) Rodzaj zamówienia:
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Baleron gotowany, wędzony zawartość mięsa powyżej 70% kg 10 Boczek wędzędz. gotow.chudy zawartość mięsa pow 80% kg 140 Boczek wędzony peklow.chudy zawartość mięsa pow 80% kg 65 Filet z piersi indyka wędz. zawartość mięsa 100 % kg 50 Flaki wołowe blanszowane czyste, krojone w pasy kg 120 Kaszanka w naturalnej osłonie parzona z dodtk.krwi kg 140 Kielbasa krakowska drobiowa kg 100 Kiełbasa biała wieprzowa parzona min. 60% mięsa kg 70 Kiełbasa krakowow.parzona wiep - wolowa 60% mięsa kg 180 Kiełbasa mielona wiep zawartość mięsa po. 60%. kg 40 Kiełbasa mortadela wieprzowo wołowa zaw. mięsa 50% kg 60 Kiełbasa parówkowa wieprz o zawartości pow. 70% mięsa kg 170 Kiełbasa podwawelska wieprz minim 70 % mięsa kg 30 Kiełbasa szynkow. wieprz.grub zdrobniona min.60% mięsa kg 185 Kiełbasa wiejsk. drobiowa cienka zaw mięsa drob.70% kg 335 Kiełbasa zielonog. wieprz parzona zaw.mięs. min.51% kg 60 Kiełbasa zwyczajna cienka wieprzowa zaw. Mięsa 60% kg 110 Kiełbasa żywiecka wieprzowa wędzona zaw. mięsa 80% kg 260 Kości wieprzowe kg 600 Kości wołowe kg 600 Kurczak świeży kg 600 Mięso - filet z kurczaka b/kości I gat. kg 300 Mięso -ćwiartka z kurczaka I gat kg 865 Mięso gulasz wieprzowe Igat chude b/ skóry kg 560 Mięso gulasz wolowe I gat chude kg 510 Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat. kg 60 Mięso łopatka bez skóry I gat kg 50 Mięso pieczeń wolowa I gat kg 630 Mięso rozbratel wołowe kg 60 Mięso schab z kością kg 580 Mięso żeberka kg 110 Ogonówka wędzona gotowana o zawart.pow.805 mięsa kg 230 Parówki cienkie drobiowe zaw. mięsa powyżej 60% kg 570 Pasztet drobiowy zawart. podrobów i mięsa 70% kg 80 Pasztetowa drobiowa zawartość sur. drob.pow.41% kg 325 Polędwica drobiowa min.76% mięsa drobiowego kg 90 Polędwica sopocka wieprz.wędzona kg 35 Rolada boczkowa wędzona got.zaw.mięsa pow 70% kg 30 Rolada schabowa wędz. Got kg 30 Salceson drobiowy z indyka min 70% mięsa kg 380 Szynka got.drobiowa - blok indyczy pow 60% mięsa kg 50 Szynka konserwowa wieprz zaw.mięsa pow 60% kg 50 Szynka wędzona gotowana parzona wieprz 85% mięsa kg 170 Wątroba drobiowa kg 30 Wątroba wieprzowa kg 90 Żołądki drobiowe kg 30
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/01/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT104995.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM Cena wybranej oferty/wartość umowy 110270,35 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.