Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-12-28
Ogłoszenie nr 374911 - 2016 z dnia 2016-12-28 r.
Oleśnica: Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole nr 3, krajowy numer identyfikacyjny
93011370900000, ul.
ul. Jana Kochanowskiego
7,
56400
Oleśnica, woj.
dolnośląskie, państwo
Polska, tel.
71 314 72 92, e-mail
przedszkole_nr_3@wp.pl, faks
71 314 72 92.
Adres strony internetowej (URL): www.przedszkole3.olesnica.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
tak
https://www.e-oswiata.olesnica.pl/bip/default/index/id/804
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
https://www.e-oswiata.olesnica.pl/bip/default/index/id/804
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Wymagane jest składanie ofert w formie pisemnej
Adres:
56-400 Oleśnica, ul. Kochanowskiego 7, Przedszkole nr 3 w Oleśnicy
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy
Numer referencyjny: 1/2016
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy w podziale na części: 1) Część 1 - pieczywo 2) Część 2 - warzywa i owoce świeże 3) Część 3 - mięso i wędliny 4) Część 4 - nabiał 5) Część 5 - Ryby mrożone, wędzone, konserwowe i przetwory rybne 6) Część 6 - przetwory warzywne i owocowe mrożone 7) Część 7 - jajka 8) Część 8 - makarony 9) Część 9 - przyprawy 10) Część 10 - płatki śniadaniowe i art. wielozbożowe 11) Część 11 - pozostałe różne art. spożywcze Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego (zestawienie asortymentu).
II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu zamawiający będzie żądał następujących dokumentów: a) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp; Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. a) powyżej, składa: b) dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: - nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółki cywilne, konsorcja, itp.), podmiotów trzecich udostępniających zasoby, dokumenty i oświadczenia określone w ust. 11 pkt. a (b) zobowiązany jest złożyć każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, podmiotów trzecich udostępniających zasoby.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZPIII.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
1. Formularz ofertowy - wg wzoru - załącznik nr 1 do SIWZ, podpisany przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy. 2. Wypełniony formularz wg załącznika nr 1 do umowy, zawierający ceny jednostkowe oraz ceny sumaryczne. 3. Zobowiązanie lub inne dokumenty w formie pisemnej, potwierdzające oddanie zasobów podmiotów trzecich do dyspozycji wykonawcy, sformułowane w sposób pozwalający Zamawiającemu określić czy będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów - gdy Wykonawca polega na zdolnościach innych podmiotów przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu. W szczególności dokumenty te powinny określać: 1) zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu; 2) sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 3) zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 4) czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje roboty budowlane lub usługi, których wskazane zdolności dotyczą. 4. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia, zobowiązani są do załączenia do oferty dokumentu, ustanawiającego pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego 7. W przypadku, gdy ofertę w imieniu wykonawcy podpisuje pełnomocnik, do oferty należy załączyć pełnomocnictwo określające jego zakres, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy. 8. W terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiającego na stronie internetowej informacji, dotyczących: 1) kwoty, jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia; 2) firm oraz adresów wykonawców, którzy złożyli oferty w terminie; 3) ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności zawartych w ofertach, Wykonawcy będą zobowiązani do złożenia oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - wg załącznika nr 4 do SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Dopuszczalne zmiany umowy wskazano w załączonym do SIWZ wzorze umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 05/01/2017, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: Zadanie 1
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 1 - pieczywo
1. bułka wrocławska szt. 550,00
2. bułka kajzerka szt. 300,00
3. bułka mammamija/ orkiszowa/z dynią/drahamka szt. 100,00
5. bułka słodka szt. 150,00
6. bułka tarta 0,5kg szt. 60,00
7. chałka szt. 85,00
8. chleb wieloziarnisty 350g-400g szt. 160,00
9. chleb zwykły 600g szt. 830,00
11. chleb orkiszowy/graham/sezam 350g-500g szt. 510,00
12. chleb słonecznikowy500g- 550g szt. 430,00
15. pączek szt. 160,00
16. rogal maślany szt. 400,00
17. drożdże 100g szt. 125,00
18. groszek ptysiowy kg 30,00
19. babka kg 40,00
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 2
Nazwa: Zadanie 2
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 2 - warzywa i owoce świeże
2. BIAŁA KAPUSTA kg 86
3. botwinka szt. 20
4. brukselka kg 50
5. brokuły świeże szt. 200
6. buraki kg 400
7. cebula kg 300
8. chrzan świeży kg 6
9. cukinia kg 50
10. czosnek szt. 250
11. dynia kg 40
12. fasola szparagowa kg 30
13. lubczyk świeży szt. 30
14. kalafior świeży szt. 150
15. kalarepa szt. 50
16. kapusta czerw kg 140
17. kapusta kiszona kg 230
18. kapusta młoda szt. 50
19. kapusta pekińska kg 120
20. kapusta włoska kg 54
21. kiełki różne rodzaje szt. 20
22. koperek szt. 460
23. marchew kg 900
24. natka szt. 450
25. ogórek świeży kg 250
27. papryka świeża mix kg 150
28. pieczarki kg 85
29. pietruszka kg 350
30. pomidor kg 190
31. pora szt. 500
32. rzodkiewka szt. 450
33. sałata masłowa szt. 80
34. sałata lodowa szt. 160
35. seler kg 350
36. szczypior szt. 380
37. szpinak świeży szt. 10
38. ziemniaki kg 3000
39. ziemniaki młode kg 200
40. arbuz kg 280
41. banany kg 500
42. brzoskwinie szt. 80
43. cytryny kg 120
44. gruszka kg 200
45. jabłka kg 300
46. jagody kg 70
47. kiwi szt. 150
49. mandarynka kg 260
50. nektarynka kg 100
51. pomarańcza kg 100
53. winogron ciemny/jasny kg 80
54. śliwka szt. 50
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 3
Nazwa: Zadanie 3
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 3 - mięso i wędliny
1. kiełbasa krakowska drobiowa/ filet z kurczaka/ polędwica drobiowa kg 70
2. kiełbasa śląska kg 60
4. Frankfurterki < 80% mięsa wieprzowego z szynki kg 130
5. parówka z szynki zaw. Mięsa pow. 97% 6szt/op szt. 50
6. schab/szynka kanapkowa kg 10
7. szynka/filet z indyka kg 10
8. karczek b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany kg 21
9. łopatka b/k, bez skóry, bez tłuszczu, niepeklowany kg 11
10. schab b/k, słonina całkowicie zdjęta, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 120
11. szynka b/k, całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 300
13. filet z indyka kg 40
15. porcja rosołowa z kurczaka kg 480
16. filet z kurczaka kg 110
18. szyjka z indyka kg 50
19. kurczak cały swieży kg 130
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 4
Nazwa: Zadanie 4
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 4 - nabiał
1. jogurt naturalny 370g szt. 500
4. masło 82% tłuszczu 200g szt. 1800
5. mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 5000
7. ser biały półtłusty kg 450
8. ser gołda plastry 1kg szt. 60
9. ser salami zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 80
10. ser śmietankowy 250g szt. 50
12. śmietana 18% szt. 900
13. margaryna 250g 75%tł. roślinnego szt. 30
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 5
Nazwa: Zadanie 5
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 5 - Ryby mrożone, wędzone, konserwowe i przetwory rybne
1. miruna nowozelandzka -5% glazury, ze skórą kg 90
2. morszczuk -5% glazury, bez skóry kg 160
3. dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 90
4. makrela wędzona kg 35
5. makrela w oleju pow. 100g ryby po odsączeniu szt. 180
6. makrela w pomidorach 85g ryby po odsączeniu szt. 250
7. tuńczyk w oleju kawałki, 120g po odsączeniu szt. 320
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 6
Nazwa: Zadanie 6
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 6 - przetwory warzywne i owocowe mrożone
1. brokuły 2,5kg szt. 25
2.
3. fasola szparagowa żółta 2,5 szt. 15
4.
5. marchew mini 2,5 szt. 20
6. mieszanka wielowarzywna (marchew czerwona i żółta, fasola szparagowa, brokuł) szt. 50
7. miazga szpinakowa 2,5 szt. 40
8.
9. mieszanki wieloskładnikowe na zupę(zupa kalafiorowa, wiosenna) 2,5 szt. 0
10. kalafior 2,5 szt. 25
11.
12. truskawki 2,5 szt. 10
13.
14.
15. czerwona porzeczka 2,5 szt. 5
16. czarna porzeczka 2,5 szt. 5
17. maliny 2,5 szt. 1
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 7
Nazwa: Zadanie 7
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 7 - jajka
1. jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 10000
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 8
Nazwa: Zadanie 8
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 8 - makarony
3. makaron gwiazdki małe 5kg op 2
4. makaron świderki duże 5kg op 40
5. makaron literki 5kg op 3
6. makaron łazanki 3kg op 15
7. makaron spaghetti 3kg op 20
8.
9.
10. makaron nitki 5kg op 9
11. makaron świderki razowy 5kg op 0
12. makaron kolanko małe 5kg op 0
13. makaron muszelki 3kg op 2
14 ryz paraboliczny 5kg op 30
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 9
Nazwa: Zadanie 9
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 9 - przyprawy
1. pieprz czarny prawdziwy, mielony 100% pieprzu 0,6kg op 10
2.
3. papryka mielona słodka, 100%, 0,6kg op 5
4. pieprz zioławy 0,5kg op 6
5. bazylia otarta 300g op 4
6. majeranek otarty 100g op 10
7. ziele angielskie 350g op 5
8.
9. kurkuma 420g op 2
10. imbir mielony 250g op 1
11. curry 900g op 1
12. oregano suszone 120g op 7
13. liść laurowy 100g op 4
14. tymianek 200g op 2
15. zioła prowansalskie 200g op 5
16. granulowane suszone warzywa bez dod. Soli 450g op 5
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 10
Nazwa: Zadanie 10
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 10 - płatki śniadaniowe i art. wielozbożowe
1 płatki jeczmienne, jaglane, orkiszowe, owsiane, ryżowe,żytnie 300-500g szt. 130
2 płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 130
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
Część nr: 11
Nazwa: Zadanie 11
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 11 - pozostałe różne art. spożywcze
1. ananasy w puszce, plastry ,masa netto po odcieku 340g, tłuszcz 0, cukier do 14,8 g/100 szt. 50
2. brzoskwinie w puszce,połówki,masa po odcieku 470g szt. 60
3. budyń śmietankowy masa 60g szt. 750
4. barszcz biały w butelce szklanej 0,5l szt. 20
5. chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt. 300
6. cukier biały 1kg kg 350
7. cukier puder 0,5kg szt. 20
8. cukier waniliowy 32g szt. 150
9. cynamon 20g jakość Q szt. 60
10. dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 200
11. herbata czarna <98% 100torebek/op szt. 10
12. herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego szt. 250
13. jajko niespodzianka szt. 150
14. kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 80g szt. 80
15. kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 60
16. kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 120
17. kasza peczak 500g szt. 30
18. kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 70
19. kawa inka - 72%zboza- prażone 150g szt. 40
20. ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 125
21.
22. kwasek cytrynowy 20g szt. 50
23. kawa inka - 72%zboza- prażone szt. 40
24. mąka tortowa TYP 450 kg 500
25.
26. mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 160
27.
28. miód pszczeli naturalny 1l kg 110
29.
30. olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 190
31.
32. proszek do pieczenia 32g szt 50
33.
34. przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 80
35. rodzynki 200g szt 100
36. sól kamienna kg 10
37. sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 120
38. wafle ryżowe mix smaków 100g, bezglutenowe, szt. 50
39. żurek 0,5l w szklanej butelce szt 90
40. woda mineralna 250-330ml z dziubkiem szt 800
41. żurawina suszona 150g szt. 100
42.
43. groch łuskany 500g op 50
44. fasola Jaś średni 500g op 50
45. soczewica 500g op 25
46. szczaw konserwowy cięty 300g-350ml szt 60
47. groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 60
48. fasola czerwona konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 20
49. kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 120
50.
51. musztarda sarepska w słoiku 180g szt. 10
52.
53. wiórki kokosowe 100g szt 20
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin dostawy | 20 |
termin płatności | 10 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par. 5 ust. 1 wzoru umowy | 10 |
INNE PRZETARGI Z OLEŚNICY
- Kompleksowa usługa sprzątania obiektów Miejskiej Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Oleśnicy
- Sukcesywna dostawa sprzętu jednorazowego II dla Powiatowego Zespołu Szpitali
- Odbiór i transport odpadów komunalnych z nieruchomości zamieszkałych i niezamieszkałych z terenu gminy Oleśnica w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Remont wnętrza kaplicy wraz z opracowaniem niezbędnej dokumentacji wykonawczej - branżowe projekty techniczne na cmentarzu komunalnym nr 3 przy ul. Wileńskiej w Oleśnicy
- DOSTAWA PALIW PŁYNNYCH DLA POTRZEB ZARZĄDU DRÓG POWIATOWYCH W OLEŚNICY - OBWÓD DROGOWY W OLEŚNICY I SYCOWIE
więcej: przetargi w Oleśnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Szkoły Podstawowej nr 43 z Oddziałami Integracyjnymi im Jana Kaczmarka we Wrocławiu, w podziale na zadania.
- Sukcesywne dostawy produktów ogólnospożywczych do Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Chorzowie, ul. Harcerska 2 - III/2024
- Sukcesywne dostawy produktów ogólnospożywczych do Szkoły Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 18 - III/2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 38 w Chorzowie, ul. Śląska 3 - II/2024
- Dostawa artykułów żywnościowych do Samorządowego Przedszkola im. Wandy Chotomskiej w roku 2025 WYROBY CIASTKARSKIE , ul. Południowa 11, 38-422 Krościenko Wyżne
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowogardzie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.