eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³odawaDostawa ryb i konserw rybnych do Zak³adu Karnego we W³odawie

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2015-02-19

W³odawa: Dostawa ryb i konserw rybnych do Zak³adu Karnego we W³odawie
Numer og³oszenia: 37666 - 2015; data zamieszczenia: 19.02.2015
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny we W³odawie , ul. ¯o³nierzy WiN 19, 22-200 W³odawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna S³u¿by Wieziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa ryb i konserw rybnych do Zak³adu Karnego we W³odawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ I : - Paprykarz szczeciñski konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1300 kg, kod CPV 15240000-2, (minimalna zawarto¶æ ryby - 45%) - ¦led¼ w oleju - konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1000 kg, kod CPV 15241200-1, (minimalna zawarto¶æ ryby - 55%) ¦led¼ w pomidorach -konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1200 kg, kod CPV 15241200-1, (minimalna zawarto¶æ ryby - 55%) Czê¶æ II: - Ryba mro¿ona - tuszka, w ilo¶ci 1000 kg, kod CPV 15221000-3, - Burger rybny w ilo¶ci 1300 kg, kod CPV 15220000-6 - P³aty ¶ledziowe typu matias w ilo¶ci 700 kg, kod CPV 15241200-1.

II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.24.00.00-2, 15.24.12.00-1, 15.22.10.00-3, 15.22.00.00-6, 15.24.12.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 28.02.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:

  • o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny we W³odawie, ul. ¯o³nierzy W i N 19, 22-200 W³odawa - dzia³ kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 02.03.2015 godzina 09:30, miejsce: Zak³ad Karny we W³odawie, ul. ¯o³nierzy W i N 19, 22-200 W³odawa - sekretariat.

IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Czê¶æ I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ I : - Paprykarz szczeciñski konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1300 kg, kod CPV 15240000-2, (minimalna zawarto¶æ ryby - 45%) - ¦led¼ w oleju - konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1000 kg, kod CPV 15241200-1, (minimalna zawarto¶æ ryby - 55%) ¦led¼ w pomidorach -konserwa, opakowanie o gramaturze 0,33 kg. z otwieraczem w ilo¶ci 1200 kg, kod CPV 15241200-1, (minimalna zawarto¶æ ryby - 55%).

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.24.12.00-1, 15.24.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 28.02.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Czê¶æ II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ II: - Ryba mro¿ona - tuszka, w ilo¶ci 1000 kg, kod CPV 15221000-3, - Burger rybny w ilo¶ci 1300 kg, kod CPV 15220000-6 - P³aty ¶ledziowe typu matias w ilo¶ci 700 kg, kod CPV 15241200-1.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.22.10.00-3, 15.22.00.00-6, 15.24.12.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 28.02.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.