Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-02-10
Zakopane: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych
Numer ogłoszenia: 38650 - 2010; data zamieszczenia: 10.02.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia warzywa i owoce przetworzone z grupy 153 w następujących ilościach: Grupa I Warzywa i owoce przetworzone 1 Ananas w syropie - waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 250 2 Brzoskwinie konserwowe -waga netto produktu w opakowaniu od 500 do 900g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 200 3 Chrzan tarty - waga netto produktu w opakowaniu od 100 do 400g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 100 4 Cocktail owocowy - waga netto produktu w opakowaniu od 500g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 200 5 Galaretka owocowa - waga netto produktu w opakowaniu od 80 do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 6 Groszek konserwowy- waga produktu netto w opakowaniu od 200 do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 400 7 Gruszki w syropie - waga produktu netto w opakowaniu od 600g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 50 8 Jabłka prażone - waga produktu netto w opakowaniu od 700 do 1000g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 250 9 Kapary - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 800g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 10 Kapusta kiszona - waga produktu netto w opakowaniu od 700g do 900g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 11 Kiełki soi - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 12 Koncentrat pomidorowy - waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 1000g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 250 13 Kukurydza konserwowa - waga produktu bez zalewy w opakowaniu od 200g do 500g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 300 14 Mandarynka w puszce - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 900g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 15 Papryka konserwowa - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 16 Morele suszone - waga produktu netto w opakowaniu od 100g do 300g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 17 Ogórek kiszony - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 200 18 Ogórek konserwowy - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g -w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 300 19 Oliwki z papryką - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 20 Oliwki czarne - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 21 Pieczarki konserwowe - waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 900g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 22 Podgrzybek suszony - waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 23 Pomidory w puszce bez skóry- waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 24 Przecier ogórkowy - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 150 25 Szczaw konserwowy - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 26 Śliwki suszone - waga netto produktu w opakowaniu od 100g do 300g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 27 Włoszczyzna suszona - waga netto produktu w opakowaniu od 50g do 200g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 28 Powidło - waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 29 Party mix - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 800g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 30 Szparagi konserwowe - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 30 31 Fasolka czerwona konserwowa - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 32 Dżem porcjowany ( różne smaki) - waga netto produktu w opakowaniu od 15g do 30g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 200 33 Dżem słoik ( różne smaki) - waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 34 Koperek solony - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 400g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 35 Pędy bambusa - waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 36 Żurawina - waga netto produktu w opakowaniu od 300 do 400 g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 37 Fasolka biała konserwowa - waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 38 Borowik suszony - waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 5 39 Cebulka konserwowa - waga netto produktu w opakowaniu od 100g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 40 Papryka pepperoni waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 41 Marmolada owocowa waga netto produktu w opakowaniu od 500g do 1500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 30 Grupa II Warzywa i owoce mrożone 1 Mieszanka kompotowa mrożona waga od 1kg do 3kg kg 400 2 Mieszanka warzywna mrożona waga od 1kg do 3kg kg 250 3 Truskawka mrożona waga od 1kg do 3kg kg 250 4 Frytki mrożone waga od 2kg do 5kg kg 1500 5 Bukiet z warzyw mrożony waga od 1kg do 3kg kg 200 6 Brokuły mrożone waga od 1kg do 3kg kg 300 7 Kalafior mrożony waga od 1kg do 3kg kg 200 8 Brukselka mrożona waga od 1kg do 3kg kg 50 9 Fasolka mrożona szparagowa zielona waga od 1kg do 3kg kg 200 10 Szpinak mrożony mielony waga od 1kg do 3kg kg 50 11 Śliwka mrożona bez pestek waga od 1kg do 3kg kg 50 12 Malina mrożona od waga od 1kg do 3kg kg 100 13 Mieszanka chińska mrożona waga od 1kg do 3kg kg 100 14 Jagoda mrożona waga od 1kg do 3kg kg 50 15 Wiśnie mrożone bez pestek waga od 1kg do 3kg kg 100 16 Borowik mrożony II klasa waga od 1kg do 3kg kg 100 17 Kurka mrożona I klasa waga od 1kg do 5kg kg 50 Grupa III Soki i napoje owocowe 1 Sok grejpfrutowy- pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 200 2 Sok jabłkowy - pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 600 3 Sok pomarańczowy- pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 2100 5 Nektar z czarnej porzeczki - pojemności 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 500 6 Nektar bananowy - pojemności od 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 100 7 Napój z czerwonej pomarańczy o pojemności od 1l do 2l o zawartości soku naturalnego co najmniej 20% bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. L 200 Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty .
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przez upływem terminu do składnia ofert.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.02.2010 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Dostawa Zestawu umożliwiającego przezskórne, przeznasadowe uzupełnienie ubytku masy kostnej trzonu kręgowego w przypadkach nowotworów i naczyniaków, Zestawu umożliwiającego przezskórne,
- dostawa samochodu typu SUV na potrzeby GOPR
- Świadczenie usług w zakresie przeglądów technicznych, konserwacji i napraw sprzętu oraz aparatury medycznej Szpitala Powiatowego w Zakopanem
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 9 im. Jana Kasprowicza w Zakopanem
- Sukcesywne świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Chorób Płuc "Odrodzenie" w Zakopanem.
- Dostawa fabrycznie nowych gadżetów do dalszej odsprzedaży - ETAP II
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 77 w Gdańsku z podziałem na 7 części
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Książu Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Woli w 2025 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 im. Misia Uszatka w Polkowicach na rok 2025
- Dostawa żywności na potrzeby stołówki przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Pawła II w Gruszczycach.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.