eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awekDostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (nr postêpowaniaMJ.34310-09/2011)

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2011-02-02

W³oc³awek: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (nr postêpowania: MJ.34310-09/2011)
Numer og³oszenia: 38929 - 2011; data zamieszczenia: 02.02.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 6236 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (nr postêpowania: MJ.34310-09/2011).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: Czê¶æ I zamówienia (ró¿ne produkty): a) Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem (bez substancji s³odz±cych) o stopniu rozcieñczenia 1:9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 1,5 l do 5 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 350 litrów, b) Ry¿ bia³y w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 2500 kilogramów, c) Kasza manna w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 60 kilogramów, d) M±ka pszenna typ 450, opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3200 kilogramów, e) Kasza gryczana w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 500 kilogramów, f) Olej ro¶linny rafinowany rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 400 litrów, g) Olej ro¶linny rafinowany rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 3 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 700 litrów, h) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 % opakowania, w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 100 kilogramów, i) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 % opakowania, w opakowaniu od 0,26 kg do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 200 kilogramów, j) Makaron ¶widerki niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 4000 kilogramów, k) Makaron muszelki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów, l) Makaron kolanka, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów, m) Kawa zbo¿owa typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 35 kilogramów, n) Zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniu od 1 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 100 kilogramów, o) Zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniu od 35 g do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 20 kilogramów, p) Makaron spaghetti, d³ugi, zawieraj±cy pszenicê durum, lub m±kê pszenn±,- semolinê, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów, q) Przyprawa typu FIX do potraw chiñskich - miêsnych, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 35 kilogramów, r) Przyprawa w p³ynie typu Magi, w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 1000 litrów, s) Kwasek cytrynowy bia³y, kryszta³, w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 30 kilogramów, t) Cukier waniliowy bia³y w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3 kilogramy, u) Kasza jêczmienna w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1300 kilogramów, v) Przyprawa do drobiu w opakowaniu do 1,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 10 kilogramów, w) Majeranek suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 20 kilogramów, x) Przyprawa jarzynowa sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 650 kilogramów, y) ¯urek w p³ynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 650 litrów, z) Herbata li¶ciasta czarna w opakowaniu od 80 g do 100 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 25 kilogramów aa) Herbata miêta w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 40 kilogramów, bb) Cukier bia³y sypki z buraków cukrowych, kryszta³ w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1700 kilogramów, cc) Pieprz czarny mielony w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 40 kilogramów, dd) Sól spo¿ywcza jodowana, warzona, w opakowaniu do 25 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1500 kilogramów, ee) Musztarda sto³owa w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 80 kilogramów, ff) Ocet spo¿ywczy spirytusowy, opakowanie plastikowe lub szklane 0,5 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 150 litrów, gg) Sos pieczeniowy, ciemny w proszku w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 5 kilogramów, hh) Sos grzybowy w proszku w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 10 kilogramów, ii) Papryka s³odka mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 10 kilogramów, jj) Papryka ostra mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 5 kilogramów, kk) Czosnek granulowany w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 15 kilogramów, ll) Oregano w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3 kilogramy, mm) Bazylia w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3 kilogramy, nn) Li¶æ laurowy ca³y w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 4 kilogramy, oo) Ziele angielskie czarne, ca³e ziarenka w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 6 kilogramów. Czê¶æ II zamówienia (puree ziemniaczane): a) Puree ziemniaczane w p³atkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6- krotny, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3300 kilogramów, Czê¶æ III zamówienia (jaja): a) Jaja kurze ca³e klasa A, minimalna waga jajka 63 g, jednostka miary sztuka, ilo¶æ 14300 sztuk, Czê¶æ IV zamówienia (warzywa przetworzone): a) Mus jab³kowy (jab³ka kostka z Cynamonem) w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,5 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów, b) Szczaw konserwowy (li¶cie bez ³odyg), w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym od 0,9 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 600 kilogramów, c) Ogórki konserwowe, w opakowaniu szklanym lub metalowym od 0,8 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1300 kilogramów, d) Groszek konserwowy, w opakowaniu metalowym (puszka) od 0,2 kg do 0,4 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 100 kilogramów, e) Groszek konserwowy, w opakowaniu metalowym (puszka) od 0,5 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 2000 kilogramów, f) Papryka konserwowa, w opakowaniu szklanym lub metalowym od 0,5 l do 2 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 300 litrów, g) Kukurydza konserwowa, w opakowaniu metalowym (puszka) od 0,2 kg do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 130 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 %, w opakowaniu szklanym od 0,8 kg do 1,2 kg o warto¶ci energetycznej minimum 400 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 13g/100 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1400 kilogramów, i) Sa³atka z pomidora zielonego w opakowaniu szklanym lub metalowym od 0,8 l do 15 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 700 litrów, j) Sa³atka wielowarzywna w opakowaniu szklanym lub metalowym od 0,8 l do 15 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu, jednostka miary litr, ilo¶æ 600 litrów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH, o których mowa w pkt III/1 mo¿e ulec zmianie ilo¶ciowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - czê¶æ I, II i IV zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo do godz. 10:00, - czê¶æ III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo do godz. 9:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równowa¿ne 15.87.12.50 - Musztarda 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw 15.87.12.73 - Majonez 15.87.20.00 - Zio³a i przyprawy korzenne 15.87.24.00 - Sól 15.60.00.00 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.61.21.00 - M±ka pszenna 15.40.00.00 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne 15.41.12.00 - Olej spo¿ywczy 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 15.33.11.36 - Papryki przetworzone 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Ró¿ne produkty

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ABER Sp. z o.o. Oddzia³ w Bydgoszczy, ul. Przemys³owa 8, 85-758 Bydgoszcz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 156191,43 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 62131,73

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 62131,73 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 69608,53

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Puree ziemniaczane

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPHU GABI Miros³aw Szymañski, ul. W³oc³awska 16, 87-850 Choceñ, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 39682,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 20671,20

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 20671,20 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24591,60

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 3   

Nazwa: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.H.P.U. PAKOL Spó³ka Jawna Hajer & Hajer, ul. Spó³dzielcza 11, 87-800 W³oc³awek, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10534,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 4354,35

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 4354,35 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 4354,35

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 4   

Nazwa: Warzywa przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ABER Sp. z o.o. Oddzia³ w Bydgoszczy, ul. Przemys³owa 8, 85-758 Bydgoszcz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 70226,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 28047,06

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 28047,06 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 28857,60

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.