Ogłoszenie z dnia 2011-03-08
Poznań: Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringu w ramach
realizacji na rzecz Fundacji Programów dla Rolnictwa FAPA (siedziba w
Warszawie, ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa) przedsięwzięcia pod nazwą
Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie
objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, w
ramach którego Zamawiający dokonuje Szkoleń z zakresu crosscompliance
Numer ogłoszenia: 39032 - 2011; data zamieszczenia: 08.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego, ul. Sieradzka 29, 60-163 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8685272, faks 0-61 8685660.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa wojewódzka osoba prawna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringu w ramach realizacji na rzecz Fundacji Programów dla Rolnictwa FAPA (siedziba w Warszawie, ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa) przedsięwzięcia pod nazwą Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, w ramach którego Zamawiający dokonuje Szkoleń z zakresu crosscompliance.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przez usługę cateringu rozumie się zapewnienia wyżywienia obejmującego przygotowanie, porcjowanie, wydawanie i dostarczenie gotowych posiłków, na które składa się: a) obiad dwudaniowy (zupy, drugie danie, surówka, wodę mineralną lub sok lub kompot), b) bufet kawowy (herbata, kawa, soki lub napoje, słodka przekąska), dla szacunkowej grupy 17-22 osób - uczestników ww. projektu biorących udział w organizowanych dwudniowych szkoleniach.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Realizacja na rzecz Fundacji Programów dla Rolnictwa FAPA (siedziba w Warszawie, ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa) przedsięwzięcia pod nazwą Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, w ramach którego Zamawiający dokonuje Szkoleń z zakresu cross-compliance.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 45
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Kawiarnia Krystyna Kopaniarz, ul. Szamotulska 6, 64-700 Połajewo, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1200,00
Oferta z najniższą ceną: 1200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1200,00
Waluta: PLN.
Część NR: 46
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Restauracja "Wielkopolska" Zenon i Janusz Budziszewscy
jakie przetargi wygrała firma
Restauracja "Wielkopolska" Zenon i Janusz Budziszewscy
- Restauracja Wielkopolska s.c. Zenon i Janusz Budziszewscy, ul. Pałacowa 16, 62-250 Czerniejewo, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1300,00
Oferta z najniższą ceną: 1300,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1300,00
Waluta: PLN.
Część NR: 47
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
jakie przetargi wygrała firma
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
- Zespół Szkół Przyrodniczo-Politechnicznych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Marszewie, Marszew 22, 63-300 Pleszew, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1628,00
Oferta z najniższą ceną: 1628,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1628,00
Waluta: PLN.
Część NR: 48
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
jakie przetargi wygrała firma
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
- Zespół Szkół Przyrodniczo-Politechnicznych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Marszewie, Marszew 22, 63-300 Pleszew, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1628,00
Oferta z najniższą ceną: 1628,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1628,00
Waluta: PLN.
Część NR: 49
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
jakie przetargi wygrała firma
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W MARSZEWIE
- Zespół Szkół Przyrodniczo-Politechnicznych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Marszewie, Marszew 22, 63-300 Pleszew, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1628,00
Oferta z najniższą ceną: 1628,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1628,00
Waluta: PLN.
Część NR: 50
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Usługi Budowlane Krzysztof Zalewski, Ul. Leśna 7, 62-850 Lisków, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1364,00
Oferta z najniższą ceną: 1364,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1364,00
Waluta: PLN.
Część NR: 51
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe GASTRONOMIA Aleksandra Andrzejewska, Ul. Ogrodowa 5, 63-840 Krobia, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1350,00
Oferta z najniższą ceną: 1350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1350,00
Waluta: PLN.
Część NR: 52
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"RETRO" S.C. MARTA SZYDŁOWSKA, NATALIA NOWAKOWSKA
jakie przetargi wygrała firma
"RETRO" S.C. MARTA SZYDŁOWSKA, NATALIA NOWAKOWSKA
- RETRO s.c. Marta Szydłowska, Natalia Nowakowska, pl. Daszyńskiego 1, Strzelno, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1364,00
Oferta z najniższą ceną: 1364,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1364,00
Waluta: PLN.
Część NR: 53
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. Stanisław Maciejewski, ul. Powstańców Wlkp. 27, 63-830 Pępowo, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1364,00
Oferta z najniższą ceną: 1364,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1364,00
Waluta: PLN.
Część NR: 54
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Restauracja ROMANTICA Teresa Płócienniczak, Ceków 58, 62-834 Ceków, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1364,00
Oferta z najniższą ceną: 1364,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1364,00
Waluta: PLN.
Część NR: 55
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Hotel-Restauracja CZEREMCHA Danuta Bisikiewicz
jakie przetargi wygrała firma
Hotel-Restauracja CZEREMCHA Danuta Bisikiewicz
- HOTEL RESTAURACJA CZEREMCHA Danuta Bisikiewicz, ul. Św. Jana 20, 62-240 Trzemeszno, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1350,00
Oferta z najniższą ceną: 1350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1350,00
Waluta: PLN.
Część NR: 56
Nazwa: usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. ALFA PLUS BARTŁOMIEJ GACKA, ul. Grunwaldzka 8/2, 64-915 Jastrowie, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1228,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1301,00
Oferta z najniższą ceną: 1301,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1301,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 5 ust. 1a, art. 67 ust. 1 pkt 1 lit. a ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
W związku z faktem, iż Zamawiający przewiduje przeprowadzenie w roku 2011 - 233(178+55) szkolenia a w 2012 roku - 77(62+15) szkoleń na terenie województwa wielkopolskiego, zamówienie zostało podzielone na wyodrębnione części zamówienia obejmujące poszczególne lokalizacje na terenie województwa wielkopolskiego. Każde zamówienie częściowe obejmuje procedurę wyboru Wykonawców na świadczenie usług cateringowych [zapewnienia wyżywienia obejmującego przygotowanie, porcjowanie, wydawanie i dostarczenie gotowych posiłków, na które składa się: obiad dwudaniowy (zupy, drugie danie, surówka, wodę mineralną lub sok lub kompot) i bufet kawowy (herbata, kawa, soki lub napoje, słodka przekąska)] dla szacunkowej grupy 17-22 osób - uczestników ww. projektu biorących udział w organizowanych dwudniowych szkoleniach. Stosownie do art. 32 ust. 1 PZP podstawą ustalenia wartości zamówienia jest całkowite szacunkowe wynagrodzenie Wykonawcy, bez podatku od towarów i usług, ustalone przez Zamawiającego z należytą starannością. Zgodnie bowiem z art. 32 ust. 2 Zamawiający nie może w celu uniknięcia stosowania przepisów ustawy dzielić zamówienia na części lub zaniżać jego wartości. Z powyższego wynika zatem jasno, że nie jest zakazany sam podział jednego zamówienia na części, lecz jest zakazany taki podział, którego celem jest uniknięcie stosowania przez Zamawiającego przepisów PZP. W przedmiotowym stanie mamy do czynienia z zamówieniem na usługi cateringowe związane z realizacją tych samych szkoleń - są to usługi tego samego rodzaju, o tym samym przeznaczeniu (niewątpliwie istnieje tożsamość przedmiotowa), jednakże nie istnieje możliwość udzielenia zamówienia w tym samym czasie - planuje się zorganizowanie łącznie 310 szkoleń w różnych terminach w latach 2011-2012 oraz różnych lokalizacjach województwa wielkopolskiego, ponadto nie istnieje możliwość wykonania zamówienia przez tego samego Wykonawcę, a realizacja zamówienia decyzja o wszczęciu procedury przetargowej wynika z planów przygotowanych przez Zamawiającego. Zatem uwzględniając powyższe w przedmiotowym postępowaniu zachodzą przesłanki umożliwiające udzielanie częściowych zamówień - w badanej sytuacji nie zachodzi ryzyko niedozwolonego podziału zamówienia na części. Każde następne zamówienie, choć o tym samym przedmiocie, należy potraktować jako część zamówienia udzielonego wcześniej. W omawianym przedmiocie Zamawiający nie jest w stanie z góry przewidzieć zakresu całego zamówienia, obiektywnie rzecz ujmując, nie może je w pełni zaplanować. W rozważanym przypadku nie zachodzi bowiem tożsamość czasowa i tożsamość miejsca. Mamy więc do czynienia z zamówieniem o wartości poniżej progu unijnego. W momencie wszczęcia postępowania Zamawiający nie ma jeszcze pewności czy szkolenia się odbędą, a tym samym nie ma pewności czy szkolenia zaplanowane przez Zamawiającego odbędą się w terminach i wstępnie uzgodnionych lokalizacjach (miejscowościach) województwa wielkopolskiego. Faktycznie przeprowadzenie szkolenia i miejscowości zależy od zgłoszenia minimalnej liczby zainteresowanych, a sam proces rekrutacji kończy się na co najmniej 7 dni przed szkoleniem. W związku z powyższym nie jest możliwe wykonanie przedmiotu zamówienia przez dowolnego Wykonawcę, tylko Wykonawca świadczący praktycznie od ręki przedmiotowe usługi może realizować zamówienie. Stąd niemożliwość terminowej realizacji zadań związanych z organizowanymi szkoleniami stanowi przesłankę udzielania zamówienia z wolnej ręki, bowiem usługi mogą byćświadczone tylko przez jednego Wykonawcę z przyczyn technicznych o obiektywnym charakterze. Zatem przeprowadzenie zamówienia z wolnej ręki we wskazanych okolicznościach umożliwi: a) zachowanie zasad celowego, oszczędnego i efektywnego dokonywania wydatków - Zamawiający nie będzie ponosił kosztów związanych z odwołaniem szkolenia (kary umowne, koszty przygotowanych a niewykorzystanych posiłków), b) uniknięcie poniesienia straty w mieniu publicznym (kary umowne, koszty przygotowanych a niewykorzystanych posiłków), c) terminową realizację zadań objętych zamówieniem. Mając na względzie art. 10 ust. 2 Prawa zamówień publicznych (PZP) Zamawiający może udzielić zamówienia w trybie zamówienia z wolnej ręki tylko w przypadkach określonych w ustawie PZP. Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 1 lit.a PZP Zamawiający może udzielić zamówienia z wolnej ręki jeśli usługi mogą być świadczone tylko przez jednego ykonawcę z przyczyn technicznych o obiektywnym charakterze. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, które zostały udzielone w trybie zamówienia z wolnej ręki zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 1 lit.a) PZP w związku z art. 5 ust. 1 pkt 1 lit. a) cyt. ustawy. Usługa cateringowa, która jest przedmiotem niniejszego zamówienia, należy do usług niepriorytetowych zgodnie z rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 28 stycznia 2010 r. w sprawie wykazu usług o charakterze priorytetowym i niepriorytetowym (Dz.U. Nr 12, poz. 68). Do kategorii tak rozumianych usług CPV zalicza m.in. usługi hotelarskie, restauracyjne, usługi kelnerskie, usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe, usługi bufetowe, usługi dostarczania posiłków, usługi dowożenia posiłków. Biorąc pod uwagę powyższe oraz fakt, iż przedmiotem zamówienia są usługi niepriorytetowe -cateringowe, w pełni uzasadnione staje się przeprowadzenie postępowania w trybie z wolnej ręki
INNE PRZETARGI Z POZNANIA
- Wykonanie robót budowlanych w pięciu pomieszczeniach Wielkopolskiego Centrum Onkologii
- Rozbudowa drogi krajowej nr 83 na odcinku Turek - Turkowice - Kowale Pańskie w zakresie budowy ścieżki pieszo-rowerowej oraz kanału technologicznego w km 0+050 do 2+300
- Świadczenie usług pocztowych w zakresie niepowszechnej przesyłki hybrydowej w obrocie krajowym
- AN/ZP/129/24 Aranżacja kawiarni wraz z zapleczem na terenie Politechniki Poznańskiej Budynek A3 Parter, ul. Piotrowo 3a, 61-138 Poznań
- DOSTAWA SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO III
- TPm-112/24 Dostawa z wniesieniem i montażem foteli biurowych, hokerów i krzeseł oraz sof modułowych dla Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu.
więcej: przetargi w Poznaniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługę cateringu - przygotowanie i dostawę gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Krotoszynie w okresie od stycznia do grudnia 2025 roku.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej w Małkowicach w 2025 r.
- Usługa cateringu- przygotowanie i dowóz posiłków do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bożkowie
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Cianowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Smardzowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Szczodrkowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.