Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-11-22
Radostowice: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej
w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2012 rok
Numer ogłoszenia: 391330 - 2011; data zamieszczenia: 22.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.spkobielice.edupage.org
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2012 rok.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2012 rok , tj. od 02.01.2012r. do 31.12.2012r. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się 7 części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części: 1. Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 2. Część II - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne 3. Część III - Drób 4. Część IV - Ryby, przetworzone i konserwowe 5. Część V - Warzywa, owoce i przetwory 6. Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja 7. Część VII - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na potwierdzenie spełniania warunku posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia Wykonawca powinien przedłożyć wykaz dostaw - Załącznik nr 3 do SIWZ Wykonawca w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie powinien wykonać (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych mogą to być również dostawy wykonywane) co najmniej jednej dostawy o wartości powyżej 10 000,00 zł.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na potwierdzenie spełnienia warunku dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Wykonawca powinien przedłożyć zamawiającemu wykaz sprzętu transportowego przystosowanego do przewożenia artykułów żywnościowych zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi zgodnie z Załącznikiem nr 5 do SIWZ
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na potwierdzenie spełnienia warunku dysponowania osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia wykonawca powinien przedłożyć zamawiającemu oświadczenie, że osoby które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - Załącznik nr 6 do SIWZ
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
- oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkobielice.edupage.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach
43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.12.2011 godzina 12:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach 43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Babeczki kruche z owocami szt 30 Babka drożdżowa z rodzynkami 300 g szt 18 Babka piaskowa 300 g szt 20 Bułka grahamka 80g szt 350 Bułka kajzerka 50g szt 1500 Bułka kanapkowa (wek 300g) szt 320 Bułka kukurydziana 70g szt 300 Bułka maślana 80g szt 500 Bułka pikantno-serowa 65g szt 180 Bułka serowa 70g szt 190 Bułka staropolska 100g szt 2800 Bułka tarta kg 180 Bułka zwykła 90g szt 4600 Bułka żytnia 70g szt 100 Chleb 1000g krojony szt 700 Chleb krojony 500g. ze słonecznikiem 500 g szt 10 Drożdżówka (różne smaki) 160 g szt 250 Drożdżówka Mini (różne) 100g szt 290 Drożdżówka podwójna 140g szt 40 Francuskie (różne) 150 g szt 40 Jagodzianka 130g szt 150 Keks 300 g szt 16 Kołocz z jabłkami kg 4 Kołocz z posypką kg 4 Makowiec kg 5 Pączki (różne)100g szt 80 Pączki serowe kg 6 Półfrancuskie 170 g szt 100 Rogal z nadzieniem (różne)150g szt 140 Rogalik zwykły 100g szt 570 Chleb wieloziarnisty, krojony, 500g. szt 10 Bułka jogurtowa szt 30 Muffinka różne smaki szt 50 Francuskie z marcepanem szt 40 Babka jogurtowa 500g szt 20 Chleb z błonnikiem 600g szt 4 Chleb żytni z koperkiem 400g szt 4 Chleb witalny 500g szt 4 Chleb dla diabetyków szt 4 Chleb orkiszowy kg 4 Bułka serce100g szt 25 Bułka jogurtowa z ziarnami szt 25 Chleb kukurydziany 450g szt 2 Chleb dietetyczny 350g szt 2 Babka cytrynowa 300g szt 6 Babka firmowa 450g szt 6 Ciasto zebra kg 4 Szarlotka na kruchym kg 4 Groszek ptysiowy kg 2 Biszkopty kg 2 Herbatniki kruche różne rodzaje kg 6 Pączki mini kg 3 Crossanty z nadzieniem owocowym kg Crosanty z nadzieniem marcepanowym kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek wędzony kg 46 Frankfuterki kg 40 Kiełbasa domowa kg 190 Kiełbasa drobiowa krojona kg 15 Kiełbasa kasztelańska krojona kg 10 Kiełbasa krakowska krojona kg 5 Kiełbasa orawska kg 7 Kiełbasa szynkowa krojona kg 10 Kiełbasa zwyczajna kg 300 Kiełbaska win erka kg 50 Kiełbaska z indyka kg 20 Kiełbaski Śląskie kg 10 Kita wieprzowa kg 50 Kości wędzone kg 120 Łopatka wieprzowa bk kg 750 Mielonka kg 90 Mięso garmażeryjne kg 400 Mortadela kg 50 Pasztet borowikowy kg 2 Pasztet drobiowy Drob 160g p 60 Pasztet wieprzowy kg 7 Pieczeń Tyrolska krojona kg 5 Polędwica wędz. Gotowana krojona kg 5 Schab z kością kg 390 Szynka drobiowa krojona kg 10 Szynka koperkowa krojona kg 10 Szynka mamut krojona kg 8 Szynka mielona krojona kg 10 Szynka pieczona krojona kg 10 Szynka prasowana wieprzowa krojona kg 15 Szynka wiejska krojona kg 8 Szynka wieprzowa krojona kg 8 Wołowe bk kg 220 Żeberka wędzone kg 10 Żeberka wieprzowe kg 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Drób.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z kurczaka kg 660 Kurczak kg 70 Porcje rosołowe kg 200 Podudzie z kurczaka (pałka) kg 110 Udziec z kurczaka kg 90 Udziec z indyka kg 50 Mięso gulaszowe z indyka kg 220.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby, przetworzone i konserwowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z makreli w pomidorach170g puszki 80 Filet z soli kg 290 Paluszki lub kostka rybna panierowana kg 180 Tuńczyk w sosie własnym 170g puszki 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa, owoce i przetwory.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banan kg 600 Brokuł mrożony 450g szt 60 Brokuł świeży szt 20 Brzoskwinie kondensowane 450 g puszka 6 Brzoskwinie świeże szt 35 Buraki kg 250 Cebula kg 360 Czosnek szt 160 Dżem 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g produktu-38g szt 190 Fasola Jaś kg 50 Fasola szparagowa 450g szt 15 Groch łuskany kg 75 Groszek - mrożonka, 450g. szt 10 Groszek konserwowy 1 l l 30 Jabłka kg 600 Kalafior mrożony 450g szt 200 Kalafior świeży szt 80 Kalarepa szt 10 Kapusta biała kg 600 Kapusta biała nowa szt 150 Kapusta czerwona kg 300 Kapusta czerwona nowa szt 30 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta pekińska szt 50 Kapusta pekińska kg 30 Koncentrat pomidorowy 1l szt 120 Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g szt 10 Mandarynka kg 200 Marchew kg 520 Marchewka z groszkiem - mrożonka, 450g. szt 20 Mrożonka zupa 450g szt 120 Nektarynka szt 300 Ogórek kiszony kg 90 Ogórek konserwowy 1l. l 190 Ogórek zielony kg 160 Papryka konserwowa 1 l szt 30 Papryka świeża kg 20 Pieczarka kg 80 Pietruszka kg 30 Pomarańcza kg 90 Pomidor kg 60 Por szt 300 Rzodkiewka pęczek 10 Sałata szt 6 Seler kg 10 Sok wieloowocowy 200ml kartonik ,bez zawartości cukru szt 6000 Sok owocowy 300ml, plastikowe opakowanie, produkowany w technologii:Top Aseptic szt 4000 Syrop owocowy 380 ml szt 6 Szczypiorek p 8 Szpinak mrożony 450g szt 70 Truskawka mrożona 450g szt 25 Ziemniaki kg 6000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej uniwersalny 1l szt 480 Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu 70% szt 800 Kefir 400ml szt 170 Jogurt owocowy- 125g, wartość energetyczna w 100g produktu-95 kcal szt 300 Serek homogenio-wany 150g, wartość energetyczna w 100g produktu- 144 kcal szt 300 Masło 200g, zawartość tłuszczu min. 82% szt 1700 Mleko 3,2% 1l , warość energ. w 100ml-60 kcal szt 600 Ser biały krajanka kg 280 Serek topiony 100g(zwykły lub smakowy) szt 150 Ser żółty krojony kg 60 Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100 ml-134 kcal, szt 250 Śmietana zakwaszana 400ml 18% szt 190 Śmietana 30% 400ml szt 10 Jaja szt 5700 Jogurt owocowy 125g, wartość energ. w 100g-79 kcal, zawartość białka-1,8g w 100g produktu szt 300 Jogurt 115g , wartość energ. 122 kcal w 100g produktu, 2,6 g białka w 100g produktu szt 300 Deser 175g, wartość energ. w 100g produktu-101 kcal, zawartość białka w 100g produktu-2,4g szt 300 Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g Szt 300 Napój mleczny owocowy 180g szt 300 Deser z bitą śmietaną 100g, wartość energ. w 100g produktu-99 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-3 g szt 300 Deser- ryż na mleku z owocami, 180 g szt 300 Deser czekoladowy lub waniliowy z bitą śmietaną, 175g, wartość energ.- 101 kcal w 100g produktu szt 300 Deser mleczny z czekoladą, 150g , wartość energ. w 100g produktu-195 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-13,3 g szt 300 Jogurt owocowy do picia 330g, wartość energ. 75 kcal w 100ml produktu, zawartość tłuszczu w 100ml produktu-1 g szt 300 Jogurt owocowy,125g , wartość energ. w 100g produktu-91 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-1,1g szt 300 Jogurt owocowy 80g, wartość energ. w 100g produktu-107 kcal, zawartość białka w 100g produktu-6,3g szt 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wafel czekoladowy, 40 g, wartość energ. 210 kcal na wafel Szt 200 Baton mleczny, wartość energ. w 100g produktu- 448 kcal Szt 200 Herbatnikowe ciasteczka, o długości 110mm, zawartość karmelu 32%, zawartość czekolady 35%- 2 szt. w opak. op 200 Biszkopty podłużne szt 40 Budyń z cukrem, wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g-8,7g szt 130 Cukier kg 1900 Cukier waniliowy 10 g szt 190 Cynamon sypki 15 g szt 90 Cytrynka 1l. szt 450 Drożdże 100g szt 12 Galaretka 100 g , wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g-10,6g szt 130 Gałka muszkatowa 10 g szt 20 Groszek ptysiowy200g Szt 20 Herbata 100g szt 900 Herbatniki mały 50g szt 300 Przyprawa uniwersalna do potraw 200g, zawartość warzyw suszonych 15,2% , szt 440 Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu 10-12% szt 20 Kasza gryczana kg 60 Kasza jęczmienna kg 30 Kasza manna kg 16 Kawa Inka 150 g lub równoważny szt 10 Ketchup ,500 g, wartość energ. w 100g- 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor- 37% szt 40 Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g, zawartość mleka pasteryzowanego- 40% Szt 200 Kruche ciastka maślane Szt 15 Liść laurowy6 g szt 40 Majeranek 10 g szt 26 Majonez dekoracyjny,wartość energ. 739 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 80 g l 80 Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8% szt 46 Makaron łazanki, wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu kg 50 Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu kg 250 Makaron zacierka 250 g szt 140 Mąka pszenna kg 360 Mąka ziemniaczana Superior kg 200 Miód 300g Szt 20 Musztarda 1l szt 3 Napój dla dzieci ,300 ml, nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów opakowanie plastikowe szt 400 Krem czekoladowo-orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu Szt 10 Ocet 0,5 l szt 40 Papryka słodka 20g szt 160 Pieprz 20 g szt 150 Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao-8,6%, 37 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu szt 50 Przyprawa do zup i sosów typu Maga 850ml szt 75 Rogal z nadzieniem , 65 g szt 60 Ryż kg 240 Soczek owocowy dla dzieci, karton 200 ml ,bez dodatku cukru szt 850 Sól kg 140 Wafel czekoladowy 37 g szt 250 Wafel nadziewany w polewie czekoladowej, 43 g szt 200 Wafel w polewie czekoladowej, wartość energ. w 100g produktu-534 kcal, zawartość węglowodanów w 100g produktu-57,5 g Szt 250 Wafelek z orzechowym nadzieniem o zawartości mlecznej czekolady 49,5% Szt 30 Wafelek śmietankowy szt 300 Batonik z orzechowym nadzieniem- w jednym opakowaniu 2 sztuki batoników op 200 Ziele angielskie 15 g szt 80 Zioła prowansalskie 20 g szt 80 Żurek kiszony 1l szt 180.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Publicznych w Uhercach Mineralnych w 2025 r
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2025
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Gminnego Żłobka nr 1 "Zaczarowany Ogród" w Ruścu w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego w Osiu
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2025 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.