To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-01-12
Czarne: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na rok 2015
do Zakładu Karnego w Czarnem
Numer ogłoszenia: 3923 - 2015; data zamieszczenia: 12.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 243353 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 059 8330830, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na rok 2015 do Zakładu Karnego w Czarnem.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Cukier (op. 25-30 kg) wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15831000-2 PN-A-74850:1996/Az1:2005 Miód naturalny ( opakowania 25 g ) cpv15831600-8 PN-A-77626:1998 Powidła ( opakowania 25 g ) cpv 15332290-3 PN-93/A-75102 Granulat sojowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15890000-3 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Kostka sojowa nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Kotlet sojowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Pasztet sojowy opakowanie alupak 105 g nie dopuszcza się uszkodzeń opakowania .Barwa smak, zapach charakterystyczny dla danego asortymentu. cpv 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Paprykarz sojowy opakowanie alupak 105 g nie dopuszcza się uszkodzeń opakowania .Barwa smak, zapach charakterystyczny dla danego asortymentu. cpv 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Sos boloński wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos cygański wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos pieczeniowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15871260-4PN-A-94050:1996. Sos biały wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos pomidorowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15331428-3 PN-A-94050:1996. Barszcz czerwony wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15891000-0 PN-A-94000:1986 Zupa brokułowi wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw. Nie dopuszcza się zepsucia, zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15891400-4 PN-A-94000:1986 Żurek wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw. Nie dopuszcza się , zepsucia, zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych ,fizycznych i chemicznych cpv 15891000-0 PN-A-94050:1996. Ocet po- 1l cpv 15871110-8 PN-EN-13188:2002/AC:2003 Ketchup op. 1l - jednolita i płynna konsystencja o barwie pomarańczowo czerwonej, łagodnym smaku, smaku i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu cpv 15871230-5 PN-A-86951:2006. Musztarda op.1l -jednolita i płynna konsystencja o barwie żółtej do jasnobrunatnej i smaku i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu cpv 15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004 Pieprz naturalny mielony wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15872100-2 PN-A-86965: 1997/Az1:2002 Sól (op. 25-50 kg) wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15872400-5 PN-C-84081-2:1998 Liść laurowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 Majeranek nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15870000-7 PN-A-86958 :1997/Az1:2002 Cynamon wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15872000-1 PN-Z-11001-2 Papryka mielona słodka wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1:2002 Kisiel o smaku pomarańczowym wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15620000-0 PN-N-18001 ISO 14001: 2004 Kwasek cytrynowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15871000-4 PN-A-79734:1981 Syrop owocowy opakowania do 5 l cpv 15831500-7 PN-A-75039:1954P Woda mineralna (1,5 l) cena do kalkulacji dotyczy jednej sztuki 1,5 l cpv 15981000-8 PN-Z-11001-1:1999P Herbata w saszetkach nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 15860000-4 PN-ISO 6078:1996 Włoszczyzna suszona kostka Skład : marchew (kostka), pasternak (kostka) , seler (kostka) ,por (płatki). Barwa pomarańczowo- kremowo- zielona charakterystyczna dla użytych warzyw, smak i zapach charakterystyczny dla włoszczyzny bez zanieczyszczeń biologicznych fizycznych i chemicznych ,wilgotność nie więcej niż 10 % . cpv 15331000-7 PN-A-77603:2007 Soda oczyszczona wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych cpv 24131521-9 PN-A-94000:1986.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na rok 2015 do Zakładu Karnego w Czarnem
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygrała firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO"
- Wytwórnię Koncentratów Spożywczych DORO, ul. Młyńska 30, 88-100 Inowrocław, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 165579,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 157528,99
Oferta z najniższą ceną: 157528,99 / Oferta z najwyższą ceną: 219489,39
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI CZARNE
- Remont pomieszczeń w budynku Szkolenia Przewodników i Tresury Psów Służbowych przy Zakładzie Karnym w Czarnem
- Sukcesywne dostawy nabiału na potrzeby ZAZ w Czarnem
więcej: przetargi CZARNE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Dostawa żywności na potrzeby spółki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
- Zakup i dostawa artykułów sporzywczych
- Sprzedaż i dostarczanie artykułów żywnościowych na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej w ramach projektu pn. "Nowe usługi społeczne w Bielsku-Białej"
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych
- Sprzedaż i dostarczanie artykułów żywnościowych na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej w ramach projektu pn. "Wzgórze kreatywności ..."
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.