eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzemyślDostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-12-05

Przemyśl: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
Numer ogłoszenia: 399978 - 2014; data zamieszczenia: 05.12.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Przemyślu , ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 678 92 71, faks 0-18 678 61 31.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu. PAKIET A. 1. Cukier w kostkach -opakowanie: do 500g - kg 4 2. Miód pszczeli kg 10 3. Chrzan konserwowy -opakowanie: do 280g - kg 60 4. Drożdże piekarskie kg 10 5. Herbata granulowana -opakowanie: do 100g- kg 100 6. Ketchup -opakowanie: do 1 kg- kg 50 7. Majonez -opakowanie: do 1 kg- kg 30 8. Musztarda -opakowanie: do 1 kg- kg 80 9. Proszek do pieczenia kg 1 10.Sól -opakowanie: do 1 kg- kg 500 11. Woda mineralna -niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra- szt 750 12. Żelatyna spożywcza kg 5 13. Śledzie w oleju -opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego- kg 25 14. Fasola biała Jaś -opakowanie: do 1 kg- kg 300 15. Groch łuskany -opakowanie: do 1 kg- kg 200 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg- kg 600 17. Mak kg 2 18. Rodzynki kg 5 19. Musli tradycyjne -opakowanie: do 1 kg- kg 50 20. Płatki kukurydziane -opakowanie: do 1 kg- kg 50 21. Budyń śmietankowy kg 20 22. Jaja -rozmiar: m- szt. 37000 23. Groszek konserwowy -opakowanie: do 1 kg- kg 10 24. Kwasek cytrynowy kg 5 25. Kawa zbożowa kg 80 26. Kotlety sojowe kg 400 27. Soja - granulat kg 200 28. Soja - kostka kg 200 29. Powidła śliwkowe -opakowanie: do 13 kg- kg 400 30. Śledź w oleju -opakowanie: konserwa do 300g- kg 120 31. Konserwa wieprzowa -opakowanie: do 300g- kg 210 PALKIET B. 1. Aromat w płynie do ciasta l 0,50 2. Barszcz czerwony-instant kg 60 3. Rosół warzywny -bulion- kg 220 4. Cynamon kg 5 5. Czosnek granulowany kg 40 6. Kminek kg 5 7. Liść laurowy kg 5 8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw -opakowanie: do 1 litra- l 800 9. Majeranek kg 10 10. Ocet 10% l 80 11. Papryka słodka -mielona- kg 25 12. Pieprz czarny kg 25 13. Sos boloński-instant kg 30 14. Sos pieczeniowy-instant kg 40 15. Ziele angielskie kg 5 16. Żurek-instant kg 50 17. Koperek suszony -opakowanie: do 1 kg- kg 15 18. Pietruszka suszona -opakowanie: do 1 kg- kg 15 19. Oregano kg 2 20. Bazylia kg 3 21. Rozmaryn kg 2 22. Tymianek kg 2 23. Zioła prowansalskie kg 2 PAKIET C. 1. Burgery rybne-mrożone kg 400 2. Paluszki rybne-mrożone kg 400 3. Ryba mrożona -Mintaj, kostka- kg 100 4. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona kg 450 5. Marchew - mrożona kg 100 6. Marchew z groszkiem - mrożona kg 100 7. Uszka z grzybami -mrożone- kg 15.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Podpisaany wzór umowy (Załącznik nr 5).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2014 godzina 09:15, miejsce: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl Sekretariar - pokój nr 2.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet A.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier w kostkach -opakowanie: do 500g- kg 4 2. Miód pszczeli kg 10 3. Chrzan konserwowy -opakowanie: do 280g- kg 60 4. Drożdże piekarskie kg 10 5. Herbata granulowana -opakowanie: do 100g- kg 100 6. Ketchup -opakowanie: do 1 kg- kg 50 7. Majonez -opakowanie: do 1 kg- kg 30 8.Musztarda -opakowanie: do 1 kg- kg 80 9. Proszek do pieczenia kg 1 10. Sól -opakowanie: do 1 kg- kg 500 11. Woda mineralna -niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra- szt 750 12. Żelatyna spożywcza kg 5 13. Śledzie w oleju -opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego- kg 25 14. Fasola biała Jaś -opakowanie: do 1 kg- kg 300 15. Groch łuskany -opakowanie: do 1 kg- kg 200 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg- kg 600 17. Mak kg 2 18. Rodzynki kg 5 19. Musli tradycyjne -opakowanie: do 1 kg- kg 50 20. Płatki kukurydziane -opakowanie: do 1 kg- kg 50 21. Budyń śmietankowy kg 20 22. Jaja -rozmiar: m- szt. 37000 23. Groszek konserwowy -opakowanie: do 1 kg- kg 10 24. Kwasek cytrynowy kg 5 25. Kawa zbożowa kg 80 26. Kotlety sojowe kg 400 27. Soja - granulat kg 200 28. Soja - kostka kg 200 29. Powidła śliwkowe -opakowanie: do 13 kg- kg 400 30. Śledź w oleju -opakowanie: konserwa do 300g- kg 120 31. Konserwa wieprzowa -opakowanie: do 300g- kg 210.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet B.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Aromat w płynie do ciasta litr 0,50 2. Barszcz czerwony-instant kg 60 3. Rosół warzywny (bulion) kg 220 4. Cynamon kg 5 5. Czosnek granulowany kg 40 6. Kminek kg 5 7. Liść laurowy kg 5 8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw (opakowanie: do 1 litra) l 800 9. Majeranek kg 10 10. Ocet (10%) l 80 11. Papryka słodka (mielona) kg 25 12. Pieprz czarny kg 25 13. Sos boloński-instant kg 30 14. Sos pieczeniowy-instant kg 40 15. Ziele angielskie kg 5 16. Żurek-instant kg 50 17. Koperek suszony (opakowanie: do 1 kg) kg 15 18. Pietruszka suszona (opakowanie: do 1 kg) kg 15 19. Oregano kg 2 20. Bazylia kg 3 21. Rozmaryn kg 2 22.Tymianek kg 2 23. Zioła prowansalskie kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet C.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Burgery rybne-mrożone kg 400 2. Paluszki rybne-mrożone kg 400 3. Ryba mrożona (Mintaj, kostka) kg 100 4. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona kg 450 5. Marchew - mrożona kg 100 6. Marchew z groszkiem - mrożona kg 100 7. Uszka z grzybami (mrożone) kg 15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.