eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Głubczyce › Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-29

Głubczyce: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV.
Numer ogłoszenia: 402956 - 2011; data zamieszczenia: 29.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce, woj. opolskie, tel. 077 4852016, faks 077 4859771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1 1 mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 2 mięso wieprzowe gulaszowe gat II / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 3 mięso wołowe b/k / 15111100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg 4 boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 5 wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 7 karczek z kością / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 8 smalec / 15412100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg Część 2 1. mięso gulaszowe drobiowe II gat./ 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 2. kurczak świeży / 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 3. ćwiartka z kurczaka / 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg Część 3 1 salceson biłay / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1150,00 kg 2 pasztetowa / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1150,00 kg 3 parówki popularne / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1500,00 kg 4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 5 kiełbasa mortadela / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg 6 mielonka kanapkowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1900,00 kg 7 kiełbasa śląska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 130,00 kg 11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 12 kiełbasa swojska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 13 salami popularne/ 15131230-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 14 polędwica drobiowa sopocka / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 15 szynka biała / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 16 polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 190,00 kg 17 szynka słoneczna drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 170,00 kg 18 kiełbaski drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 19 parówki drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 20 kiełbasa toruńska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 21 pieczeń rzymska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 22 mielonka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 23pieczeń drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg Część 4 1 konserwa pasztet drobiowy 130g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 2 pasztet mazowiecki 300g / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 3 konserwa turystyczna wieprzowa 300 g alupak/ 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 4 paprykarz szczeciński 330g / 15235000-4 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg 5 sałatka rybna 320g / 15235000-4 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia, nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia, nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia, nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia, nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia, nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Głubczyce 48-100 ul.Kochanowskiego 3.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny Głubczyce 48-100 ul.Kochanowskiego 3.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wołowe ,wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 2 mięso wieprzowe gulaszowe gat II / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 3 mięso wołowe b/k / 15111100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg 4 boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 5 wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 7 karczek z kością / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 8 smalec / 15412100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.