To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-12-09
Toruń: Dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Numer ogłoszenia: 403240 - 2014; data zamieszczenia: 09.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 356932 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 4620, ul. Okólna 37, 87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 56 653 36 94, faks 56 653 36 60.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa drobiu i wędlin drobiowych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 1 zamówienia - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla Garnizonu Toruń 1. Noga z kurczaka mrożona - ilość planowana (bezwarunkowa) 1050 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 1050 kg 2. Noga z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 1450 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 2250 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 800 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 800 kg 4. Filet z piersi kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 1000 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 2200 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 300 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 300 kg 6. Filet z piersi indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 550 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 850 kg 7. Wątroba z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 8. Żołądki kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 9. Parówki drobiowe - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 800 kg 10. Szynka drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 11. Szynka z indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 12. Mortadela drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 350 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 350 kg Część 2 zamówienia - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla Garnizonu Inowrocław 1. Noga z kurczaka mrożona - ilość planowana (bezwarunkowa) 200 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 200 kg 2. Noga z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 800 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 1200 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 4. Filet z piersi kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 900 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 6. Filet z piersi indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 900 kg 7. Wątroba z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 150 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 150 kg 8. Żołądki kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 9. Parówki drobiowe - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 160 kg 10. Szynka drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 80 kg 11. Szynka z indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 80 kg 12. Mortadela drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 40 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 40 kg Zamawiający zgodnie z zapisem art. 34 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych przewiduje możliwość zastosowania prawa opcji..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa drobiu i wędlin drobiowych Toruń
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Pomorskie Centrum Mięsne K, ul. Knyszyńska 16A/2, 80-180 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 194319,04 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 86408,00
Oferta z najniższą ceną: 86408,00 / Oferta z najwyższą ceną: 95152,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa ryb dla Garnizonu Inowrocław
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Pomorskie Centrum Mięsne K, ul. Knyszyńska 16A/2, 80-180 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89602,48 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 34373,10
Oferta z najniższą ceną: 34373,10 / Oferta z najwyższą ceną: 39126,90
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z TORUNIA
- Remont ul. Poznańskiej w Toruniu
- Dostawa materiałów budowlanych
- Dostawa pomocy dydaktycznych
- Dostawa sukcesywna papieru kserograficznego, papieru foto i folii do drukowania
- Ubezpieczenie majątku i innych interesów Gminy Jabłonna
- Dostawa narzędzi chirurgicznych z podziałem na 5 zadań.
więcej: przetargi w Toruniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.