eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzemyślDostawy artykułów spożywczych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-12-09

Przemyśl: Dostawy artykułów spożywczych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu
Numer ogłoszenia: 403656 - 2014; data zamieszczenia: 09.12.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Dom Pomocy Społecznej , Ul. Gen. J. Wysockiego 99, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 16 670 55 57, faks 16 670 55 57.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mdps.przemysl.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: I. Różne artykuły spożywcze - 17 400 kg II. Warzywa i owoce - 61 000kg III. Ryby konserwowe i mrożone - 2235 kg IV. Mięso i wędliny - 15 560 kg V. Pieczywo - 25 365 kg. VI. Warzywa i owoce mrożone - 6950 kg VII. Jaja - 36 000 szt. VIII. Nabiał - 22 795 kg.

II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • 1. Część I - Dostawa różnych artykułów spożywczych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 2. Część II - Dostawa warzyw i owoców do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 3. Część III - Dostawa ryb konserwowych i ryb mrożonych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 4. Część IV - Dostawa mięs i wędlin do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 5. Cześć V - Dostawa pieczywa do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 6. Część VI - Dostaw warzy i owoców mrożonych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 7. Część VII - Dostawa jaj do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy 8. Część VIII - Dostawa nabiału do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Przemyślu - 10% wartości brutto umowy

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: brak

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony formularz ofert wg. załącznika nr 1 do SIWZ 2. Kosztorys ofertowy 3. Wypełniony formularz o zakresie prac wykonanych przez podwykonawców (jeżeli dotyczy) 4. Pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1) w stosunku zakresu realizacji umowy w przypadku gdy konieczność wprowadzenia zmian, wynikła z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy np. zdarzeń losowych, zmiany przepisów; 2) zmiana danych Wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy 3) inne: a. urzędowa zmiana stawki podatku VAT - w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki - bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np. rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen - zmiany umowy. b. w przypadku zmiany powyżej 3% kwartalnego wskaźnika cen towarów i usług podawanego przez GUS, publikowanego w Monitorze Polskim, - o wielkość tegoż wskaźnika, jednak nie wcześniej niż po jego ogłoszeniu. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np. rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy prawnej do zmiany cen. c. w przypadku zmian przepisów ogólnie obowiązujących, które miałyby wpływ na treść umowy. d. w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych. e. w przypadku podwyższenia jakości parametrów lub innych cech charakterystycznych dla przedmiotu dostawy, w tym zmiana numeru katalogowego produktu lub nazwy własnej produktu pod warunkiem wprowadzenia na rynek produktu o wyższej jakości, lepszych parametrach lub innych korzystniejszych cechach charakterystycznych, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego produktu, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego. f. w przypadku zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową, w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego. g. w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczania odpowiedników towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mdps.przemysl.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Dom Pomocy Społecznej 37-700 Przemyśl, ul. Gen. J. Wysockiego 99,.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2014 godzina 09:00, miejsce: Miejski Dom Pomocy Społecznej 37-700 Przemyśl, ul. Gen. J. Wysockiego 99, Budynek Administracji - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne artykuły Spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń bez cukru op. 40g kg 60 Chrzan op. 260 - 400g kg 25 Ciastka bezcukrowe - Herbatniki op. 73g kg 40 Ciastka bezcukrowe - wafelki z nadzieniem op. 110g kg 44 Ciastka biszkoptowe op. 150g - 1kg kg 150 Ciastka piernik w glazurze op. 1kg kg 120 Cukier op. 1kg kg 4750 Dżem niskosłodzony op. 270g - 900g kg 350 Dżem wysokosłodzony op. 270g - 900g kg 400 Groszek konserwowy op. 400g - 500g kg 120 Herbata czarna granulowana op. 100g kg 240 Kakao typu holenderskiego op. 100g - 200g kg 25 Kasza gryczana kg 350 Kasza jęczmienna kg 220 Kasza manna kg 420 Kawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka op.150g kg 35 Ketchup 500ml łagodny - (zwartość pomidorów w 100g produktu nie mniej niż 190g) kg 210 Kisiel bez cukru op. 40g kg 55 Koncentrat pomidorowy 30% op. 200g - 900g kg 420 Krem czekoladowy - (zwartość odtłuszczonego kakao nie mniej niż 5%) op. 200g - 400g kg 200 Kukurydza konserwowa op. 400g kg 30 Kwasek cytrynowy op. 20g kg 9 Majonez - (zawartość żółtka jaj nie mniej niż 5%) op. 600ml - 800ml kg 290 Makaron domowy op. 1kg kg 1000 Makaron nitka jajeczny op. 250g - 500g kg 300 Makaron zacierka jajeczny op. 250g. - 500g kg 150 Margaryna mleczna op. 250g kg 320 Margaryna śniadaniowa z masłem op. 250g - 500g kg 750 Marmolada wieloowocowa op. 1 -1.5kg kg 650 Mąka pszenna typ 500% kg 1300 Mąka ziemniaczana kg 60 Musztarda op. 200g kg 100 Ocet op. 500ml l 60 Ogórek kiszony op. 900g kg 350 Ogórek konserwowy op. 900g kg 460 Olej rzepakowy, sojowy op. 1L l 600 Pieczarka marynowana op. 900g kg 80 Płatki owsiane kg 350 Powidło śliwkowe op. 260g - 900g kg 300 Ryż op. 1kg kg 1500 Seler marynowany op. 900g kg 250 Żelatyna op. 20g kg 10 Żurek słoik op. 350g - 400g kg 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Buraki kg 3000 Banany kg 1500 Cebula kg 1100 Cebulka zielona - pęczek szt. 400 Cytryna kg 720 Czosnek kg 10 Fasola typu Jaś Piękny - sucha kg 250 Jabłka deserowe kg 5000 Jabłka kompotowe kg 200 Kapusta biała kg 1500 Kapusta czerwona kg 50 Kapusta kiszona kg 600 Kapusta pekińska kg 560 Mandarynka kg 250 Marchew kg 5000 Ogórek świeży kg 500 Pieczarka - świeża kg 140 Pietruszka korzeń kg 950 Pietruszka natka - pęczek szt. 700 Pomarańcze kg 900 Pomidory kg 1800 Por kg 200 Rzodkiewka - pęczek szt. 1500 Sałata zielona szt. 900 Seler korzeń kg 900 Szczypior - pęczek szt. 300 Ziemniaki kg 35 000 Koper zielony pęczek szt. 800 Kalafior świeży oczyszczony kg 100 Arbuz kg 250 Brzoskwinia kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby konserwowe i mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet Dorsz mrożony kg 730 Panga filet mrożony kg 550 Konserwa, filet makreli w pomidorach op. 170g -180g kg 255 Konserwa, filet z Makreli w oleju op. 170g - 180g kg 170 Makrela wędzona kg 150 Konserwa sałatka z makreli op 300g - 340g kg 46 Konserwa Tuńczyk w kawałkach w oleju op. 170g - 180g kg 50 Konserwa Szprot w pomidorach op. 300g - 330g kg 100 Filet śledziowy marynowany op. 2.5kg - 3kg kg 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot - świeży kg 500 Baleron gotowany kg 120 Boczek gotowany kg 70 Filet z indyka bez kości bez skóry kg 500 Filet z kurczaka bez kości bez skóry kg 700 Flaki wołowe mrożone krojone kg 150 Karczek bez kości kg 180 Kiełbasa krakowska parzona kg 250 Kiełbasa mortadela kg 500 Kiełbasa parówkowa z szynki kg 600 Kiełbasa szynkowa z indyka kg 600 Kiełbasa wiejska kg 75 Kiełbasa zwyczajna kg 340 Kiszka (krupniok) w jelicie cienkim kg 130 Konserwa pasztet z drobiu smakowe op. 120g - 160g kg 364 Kości wieprzowe od schabu /pokrzep kg 1000 Kurczak świeży kg 1200 Lencz kg 200 Łopatka wieprzowa bez kości kg 500 Mięso udowe z indyka bez kości bez skóry kg 800 Noga z kurczaka świeża kg 1000 Parówki drobiowe kg 530 Pasztet pieczony kg 200 Pasztetowa kremowa kg 100 Polędwica sopocka WP kg 450 Porcja rosołowa kg 500 Salceson drobiowy kg 300 Kiełbasa Żywiecka kg 100 Schab bez kości kg 700 Słonina kg 6 Smalec kg 65 Szynka drobiowa kg 550 Szynka pieczona wieprzowa kg 450 Szynka wiejska gotowana wieprzowa kg 250 Szynka wieprzowa gotowana kg 250 Wątroba z drobiu kg 100 Żeberka paski kg 200 Noga z kruczka mrożona kg 300 Kurczak mrożony kg 200 Konserwa pasztet wieprzowy op. 250g - 300g kg 30 Mięso szynka WP bez kości kg 500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot - świeży kg 500 Baleron gotowany kg 120 Boczek gotowany kg 70 Filet z indyka bez kości bez skóry kg 500 Filet z kurczaka bez kości bez skóry kg 700 Flaki wołowe mrożone krojone kg 150 Karczek bez kości kg 180 Kiełbasa krakowska parzona kg 250 Kiełbasa mortadela kg 500 Kiełbasa parówkowa z szynki kg 600 Kiełbasa szynkowa z indyka kg 600 Kiełbasa wiejska kg 75 Kiełbasa zwyczajna kg 340 Kiszka (krupniok) w jelicie cienkim kg 130 Konserwa pasztet z drobiu smakowe op. 120g - 160g kg 364 Kości wieprzowe od schabu /pokrzep kg 1000 Kurczak świeży kg 1200 Lencz kg 200 Łopatka wieprzowa bez kości kg 500 Mięso udowe z indyka bez kości bez skóry kg 800 Noga z kurczaka świeża kg 1000 Parówki drobiowe kg 530 Pasztet pieczony kg 200 Pasztetowa kremowa kg 100 Polędwica sopocka WP kg 450 Porcja rosołowa kg 500 Salceson drobiowy kg 300 Kiełbasa Żywiecka kg 100 Schab bez kości kg 700 Słonina kg 6 Smalec kg 65 Szynka drobiowa kg 550 Szynka pieczona wieprzowa kg 450 Szynka wiejska gotowana wieprzowa kg 250 Szynka wieprzowa gotowana kg 250 Wątroba z drobiu kg 100 Żeberka paski kg 200 Noga z kruczka mrożona kg 300 Kurczak mrożony kg 200 Konserwa pasztet wieprzowy op. 250g - 300g kg 30 Mięso szynka WP bez kości kg 500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły mrożone 2.5kg kg 400 Fasola szparagowa mrożona 2.5kg kg 350 Jarzynka mrożona 2.5kg kg 2000 Kalafior mrożony 2.5kg kg 1200 Marchew mrożona 2.5kg kg 800 Mieszanka kompotowa z truskawką 2.5kg kg 1100 Mieszanka kompotowa 2.5kg kg 1100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jajo świeże średnie szt. 36 000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt naturalny op. 150g -200g kg 1440 Jogurt owocowy op. 125g - 150g o zawartości 1.5% tłuszczu kg 1000 Kefir op. 200g -400g kg 480 Masło roślinne op. 250g kg 350 Masło zawartość tłuszczu 82% op. 200g kg 1500 Masło zawartość tłuszczu 82% - op. 20g kg 100 Mleko folia 2% tłuszczu op. 1L l 10 000 Mleko w proszku op 0.5kg 26% tłuszczu kg 250 Ser topiony od 26% - 30% tłuszczu kremowy różne smaki kg 200 Ser topiony o obniżonej zwartości tłuszczu różne smaki kg 150 Ser twarogowy chudy krajanka kg 1700 Ser twarogowy półtłusty krajanka kg 900 Ser żółty 45% tłuszczu typu edamski nie gorszy kg 500 Serek owocowy op. 125g -150g kg 1125 Serek wiejski ziarnisty op. 180g -220g kg 800 Śmietana 18% tłuszczu op. 450ml do 1000ml l 1300 Śmietana 24% tłuszczu op. 450ml do 1000ml l 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.