eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GostyninDostawa produktów spożywczych do kuchni w Gimnazjum nr 1 im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-24

Gostynin: Dostawa produktów spożywczych do kuchni w Gimnazjum nr 1 im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV
Numer ogłoszenia: 404558 - 2009; data zamieszczenia: 24.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gimnazjum Nr 1im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV , ul. Polna 36, 09-500 Gostynin, woj. mazowieckie, tel. 0-24 235 20 23, faks 0-24 234 20 24.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gm1.gostynin.edu.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://gostynin.joomlaweb2.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=39

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych do kuchni w Gimnazjum nr 1 im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mięso, wędliny, podroby., 2. Mięso i wędliny drobiowe., 3. Ryby., 4. Warzywa i owoce., 5. Mrożonki., 6. Produkty zbożowe., 7. Makarony., 8. Produkty mleczarskie.,9. Przyprawy, koncentraty, przeciery., 10. Pieczywo., 11. Warzywa i owoce konserwowe, konserwy., 12. Jaja kurze.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, 2) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 3) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonywania zamówienia, 4) dysponują potencjałem technicznym do wykonywania zamówienia, 5) dysponują osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 6) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Ocena spełniania warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełniania -nie spełniania, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt Vi SIWZ. nie spełnienie chociażby jednego z ww. warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca zobowiązany jest złożyć następujące oświadczenia i dokumenty: 1) Formularz cenowy wypełniony i podpisany wraz z wypełnionym szczegółowo zestawieniem ilościowo- rodzajowym - załącznik nr 1 SIWZ., 2) Formularz ofertowy wypełniony i podpisany - załącznik nr 2 SIWZ., 3) Podpisane oświadczenie o sełnianiu warunków okreslonych w art.22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych - załącznik nr 3 SIWZ. Dokumenty powinny być przedstawione w odpowiedniej formie i podpisane przez Wykonawcę lub osoby upoważnione do reprezentacji..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:


  • 1 - Cena - 90
  • 2 - termin płatności - 5
  • 3 - termin dostaw - 5

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gm1.gostynin.edu.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gimnazjum nr 1 im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV w Gostyninie, ul. Polna 36, 09-500 Gostynin, tel. 0242352023.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2009 godzina 11:00, miejsce: Gimnazjum nr 1 im. Księcia Mazowieckiego Siemowita IV w Gostyninie, ul. Polna 36, 09-500 Gostynin, Sekretariat szkoły.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy..

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, wędliny, podroby..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wieprzowe. Mięso wołowe. Wędliny. Produkty wieprzowe. Podroby.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso i wędliny drobiowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drób.Wędliny drobiowe. Wątróbka drobiowa. Pasztety..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby mrożone, filety rybne. Gotowe dania rybne. Ryby solone. Ryby wędzone. Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowe lub przetworzone..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa i owoce..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa korzeniowe i bulwiaste. Warzywa liściaste i kapustne. Warzywa owocowe. Warzywa przetworzone. Grzyby. Ziemniaki. Jabłka. Owoce kiwi. Mandarynki. Banany. Truskawki..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mrożonki..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa mrożone. Dania gotowe. Frytki..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Produkty zbożowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty przemiału ziarna. Mąka pszenna. Skrobia. Ryż. Płatki kukurydziane..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Makarony..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makarony. Makaron spaghetti..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Produkty mleczarskie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko, śmietana. Ser stołowy. Sery scalone. Margaryna. Jogurt. Serek wiejski. Drożdże..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Przyprawy, koncentraty, przeciery..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sosy, mieszanki przypraw. Zupy. Sól. Cukier. Pieprz. Majonez. Produkty skrobiowe. Olej. Ketchup. Skoncentrowany przecier pomidorowy. Warzywa przetworzone..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb. Bułeczki. Wyroby ciastkarskie..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Warzywa i owoce konserwowe, konserwy..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa konserwowe. Owoce konserwowe. Konserwy..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Jaja kurze..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 5
    • 3. termin dostaw - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.