To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-12-11
Krosno: Przeprowadzenie szkolenia dotyczącego treningu smaków dla uczniów/ uczennic Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 407170 - 2014; data zamieszczenia: 11.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 374322 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Krośnieński reprezentowany przez Zarząd Powiatu Krośnieńskiego, ul. Bieszczadzka 1, 38-400 Krosno, woj. podkarpackie, tel. 013 4375781, faks 013 4375715.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przeprowadzenie szkolenia dotyczącego treningu smaków dla uczniów/ uczennic Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie szkolenia dot. treningu smaków zakończonego stosownym certyfikatem oraz zaświadczeniem o ukończeniu szkolenia dla uczniów/uczennic i nauczycielek Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w roku szkolnym 2014/2015. 2. Miejsce przeprowadzenia szkolenia - zajęć teoretycznych i praktycznych: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju. 3.Szkolenie zostanie przeprowadzone w formie zajęć pozalekcyjnych od poniedziałku do piątku, w terminie od 16 do 27 marca 2015 r. Szkolenie obejmuje 16 godzin szkoleniowych po 45 min. każda, dla 2 grup liczących po 9 osób, łącznie 32 godziny szkoleniowe. 4. Zajęcia będą trwać maksymalnie 5 godzin dydaktycznych dziennie. 5. Celem szkolenia jest dostarczenie uczestnikom umiejętności i kwalifikacji niezbędnych w branży gastronomicznej, przekazanie wiedzy praktycznej jak i teoretycznej związanej z wytwarzaniem Sweet Shotów, komponowaniem i doborem składników smakowo-zapachowych do produkcji deserów oraz zachęcenie do ćwiczenia nowych umiejętności, które mogą zapewnić dalszy rozwój na rynku pracy oraz w szeroko rozumianym samokształceniu a także dostarczenie uczestnikom/uczestniczkom certyfikatów potwierdzających ich kwalifikacje i zaświadczeń o ukończeniu kursu. 6. Wykonawca przygotuje szczegółowy program szkolenia w oparciu o następujące bloki tematyczne: 1. Zapoznanie się z nowymi trendami sztuki cukierniczej - Sweet Shoty. 2. Komponowanie i dobór składników smakowo-zapachowych do produkcji deserów. 3. Dobór elementów dekoracyjnych. 4. Sposób podania deserów. 7. Program powinien składać się z 1 godziny zajęć teoretycznych i 15 godzin zajęć praktycznych. 8. Wykonawca zapewnić ma oraz przekazać każdemu uczestnikowi materiały do szkolenia dot. treningu smaków oraz opracuje, powieli i przekaże uczestnikom szkolenia niezbędne materiały szkoleniowe z zakresu szkolenia dot. treningu smaków. 9. Wykonawca winien zapewnić na czas prowadzenia szkolenia urządzenia i sprzęt specjalistyczny do jego przeprowadzenia w zakresie programu szkolenia. 10. Nadto musi zapewnić multimedia wspomagające szkolenie (pozwalające na zbliżenie powierzchni roboczej prowadzącego szkolenie): rzutnik. 11. Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi stosowne surowce i produkty do ćwiczeń zgodnie z programem szkolenia. 12. Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi/uczestniczce szkolenia możliwość wykonania ćwiczeń praktycznych wynikających z programu szkolenia tak, aby każdy uczestnik mógł kilkakrotnie powtórzyć to samo ćwiczenie w celu utrwalenia zdobytej wiedzy i umiejętności. 13. Wykonawca jest zobowiązany do przesłania Zamawiającemu programu szkolenia w terminie 5 dni przed terminem rozpoczęcia zajęć celem ich akceptacji. 14. Etap II przedmiotu zamówienia - przeprowadzenie egzaminu sprawdzającego potwierdzającego nabycie kwalifikacji w zakresie szkolenia dot. treningu smaków dla uczestników/uczestniczek szkolenia, sporządzenie protokołu z egzaminu i przekazanie jego kopii Zamawiającemu oraz wydanie certyfikatów i zaświadczeń o ukończeniu szkolenia potwierdzających nabyte kwalifikacje. 15. Odbiór wykonanej usługi zostanie udokumentowany przekazaniem Zamawiającemu szczegółowego programu szkolenia, list obecności, zapisami w dzienniku szkoleń czasu i tematyki zajęć, kompletu materiałów szkoleniowych dla Zamawiającego i uczestników szkolenia, potwierdzeniem otrzymania przez uczestników materiałów szkoleniowych, kopii protokołu z przeprowadzonego egzaminu potwierdzającego przeprowadzenie egzaminu dla uczestników szkolenia oraz wydanie certyfikatów i zaświadczeń o ukończeniu szkolenia oraz ich uwierzytelnionych kopii, listy potwierdzającej odbiór certyfikatów i zaświadczeń o ukończeniu szkolenia oraz raportu końcowego z przeprowadzonego szkolenia. 16. Certyfikaty w języku polskim i języku angielskim (powinny zawierać: logotyp w języku polskim i języku angielskim, nazwę projektu, informację o współfinansowaniu, nazwę firmy szkolącej, numer certyfikatu, imię i nazwisko osoby, dla której został wystawiony, datę i miejsce urodzenia, nazwę szkolenia, informację o kursie: miejsce szkolenia (Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju), datę szkolenia, ilość godzin, zagadnienia; miejscowość i datę wystawienia certyfikatu, pieczątkę i podpis wykonawcy. 17. Zaświadczenia o ukończeniu szkolenia. 18. Szkolenie dot. treningu smaków wyposaży uczniów w dodatkowe umiejętności - certyfikowane poszukiwane na rynku pracy. Cechy techniczne i jakościowe przedmiotu zamówienia winny odpowiadać Polskim Normom przenoszącym europejskie normy lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego. 3. Zamówienie jest realizowane w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.50.00.00 - Usługi szkoleniowe 80.51.00.00 - Usługi szkolenia specjalistycznego .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa P&R Piotr Rydz
jakie przetargi wygrała firma
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa P&R Piotr Rydz
- Piotr Rydz Firma Produkcyjno - Handlowo - Usługowa P&R Piotr Rydz, ul. Szklana 2a,, 33-100 Tarnów,, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4600,00
Oferta z najniższą ceną: 4600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KROSNA
- Dostawa sprzętu i akcesoriów okulistycznych
- ,,Zakup używanego samochodu ciężarowego o dopuszczalnej masie całkowitej powyżej 9 ton na potrzeby wykonywania zadań ODM w Dukli"
- PRZEBUDOWA CZĘŚCI ZABYTKOWEGO BUDYNKU PAŃSTWOWEJ AKADEMII NAUK STOSOWANYCH W KROŚNIE WRAZ Z MONTAŻEM DŹWIGU OSOBOWEGO NA DZIAŁKACH NR EW. 2166/3 I 2164/1 W OBRĘBIE ŚRÓDMIEŚCIE W KROŚNIE RYNEK 1
- Rozbudowa drogi gminnej ul. Żwirki i Wigury w Krośnie (sąsiedztwo bloku przy ul. Podkarpackiej 5)
- Utrzymanie w czystości dróg i chodników na terenie Miasta Krosna w latach 2025-2026
- ,,Zakup masy mineralno - bitumicznej, emulsji asfaltowej oraz kruszywa naturalnego"
więcej: przetargi w Krośnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przeprowadzenie szkoleń z zakresu ochrony ludności i obrony cywilnej wg części
- Plenerowe Kino na Bulwarach - BO
- Realizacja kursów i szkoleń dla uczniów w ramach projektu pn. "ZAWODOWE KOMPETENCJE"
- Przeprowadzenie szkoleń z zakresu ochrony ludności i obrony cywilnej na potrzeby Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego
- Przeprowadzenie kursu baristycznego ( powiat żarski)
- Przeprowadzenie szkolenia "Bezpieczeństwo informacji - ISO 27001 Audytor wiodący" w ramach projektu "Cyberbezpieczny Samorząd"
więcej: Usługi szkoleniowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.