Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-12-02
Kraków: DOSTAWy ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 409638 - 2011; data zamieszczenia: 02.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWy ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET nr I. LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a 0.6 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 1581000-6 20 000kg 2. Bułka pszenna /1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 12 000 kg 3. Bułka graham / 1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 1 200kg 4. Pączki /1 szt. a 0,15kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15812000-3 60kg 5. Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 70kg 6. Ciasto piaskowe /1 szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 120 kg 7. Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 25kg 8. Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg). Termin przydatności do spożycia 30 dni 15811400-0 520kg 9. Drożdżówka z nadzieniem wykończona kruszonką o masie jednostkowej 100g, Termin przydatności do spożycia 2 dni 15812100-4 100 kg RAZEM: PAKIET nr II. LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Cukier kryształ /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15831000-2 700 op. 2. Mąka pszenna typ 500 /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15612100-2 480 op. 3. Kasza manna /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 120 op. 4. Płatki owsiane /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613380-5 61 op. 5. Mąka ziemniaczana /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 5 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15620000-0 22op. 9. Kakao /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-5 6 op. 10. Budyń bez cukru-śmietankowy /a 0.06 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332200-6 107 p. 11. Galaretka owocowa- różne smaki typu NESTLE /a0.075kg/ (opakowanie zbiorcze 1.65kg ) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332240-8 34 op. 12. Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613300-1 240op. 13. Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 105 op. 14. Kasza gryczana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 22 op. 15. Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03212213-6 12 op. 16. Fasola JAŚ - duży /a0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221210-1 32 op. 17. Ryż długoziarnisty biały /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15614100-6 290 op. 18. Pasta pomidorowa 30% /a0.85 kg/opakowanie metalowe (opakowanie zbiorcze 6.80kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331134-5 156 op. 19. Sok pomidorowy / a1 L /szt./ (opakowanie zbiorcze 12 szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15322100-2 160 op. 20. Sok owocowy bez cukru /a1 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 12 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15321000-4 8 op. 21. Papryka konserwowa /a0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331136-9 120 op. 22. Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331000-7 126 op. 23. Fasolka szparagowa,- konserwowa /a 2.6 kg/ Luzem (puszka 2.60 kg) Termin przydatności do spożycia 12miesięcy 15331131-4 490 puszek. 24. Groszek konserwowy /a0.4 kg/ ( opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 125 op. 25. Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 72 op. 26. Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg)_ Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871250-1 216 op. 27. Keczup łagodny /a0.45 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871123-5 86 op. 28. Olej rzepakowy /a1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 15 L /szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15411100-3 133 op. 29. Pieczywo ryżowe naturalne /a 0.10kg/ (opakowanie zbiorcze 2.00 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821130-9 18 op. 30. Sucharki /a0.29kg/ (opakowanie zbiorcze 5.8 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821150-5 55 op. 31. Herbatniki słodkie z marmoladą /a0.16 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821200-1 5 op. 32. Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15820000-2 170 op. 33. Żelatyna spożywcza wieprzowa /a 0.05kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03142300-1 10 op. 34. Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15332293-4 85 op. 35. Marmolada wieloowocowa /a0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332230-5 10 op. 36. Powidło śliwkowe /a0.3kg/ (opakowanie zbiorcze 2.7 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332270-7 120 op. 37. Miód naturalny /a0.9 kg) (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03142100-9 28 op. 38. Maggi do zup w płynie typu NESTLE w szklanych kwadratowych butelkach /a1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 106 op. 39. Kucharek do potraw /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15893000-4 30 op. 40. Przyprawa do drobiu /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15872000-1 3op. 41 Pieprz naturalny mielony /a1. kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 35kg 42. Pieprz ziołowy /a0.02kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 8 op. 43. Papryka słodka mielona /a1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 15 kg 44. Liść laurowy /a 1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 4 kg 45. Kminek /a 1.kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 11 kg 46. Ziele angielskie /a0.02 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_ Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 20 op. 47. Kwasek cytrynowy /a 1 kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15800000-6 55kg 48. Majeranek /a 0.2 kg / (opakowanie zbiorcze 1 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 10 op. 49. Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 10 L) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871100-5 44 op. 50. Żurek /a 0.5 L / (opakowanie zbiorcze 6 L) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15610000-7 100 op. 51. Chrzan tarty w occie / a0.26 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.90 kg) Termin przydatności do spożycia 90 dni 15871000-4 130 op. 52. Zaprawa cytrynowa /a1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871200-6 33 op. 53. Sól jodowana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 25 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872400-5 80 op. 54. Cynamon /a 0.015kg/ (opakowanie zbiorcze 0.375 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 8 op. 55. Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.20kg) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15871273-8 85 op. 56. Kisiel owocowy /a0.04kg/ (opakowanie zbiorcze 1.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15800000-6 30 op. 57. Cukier wanilinowy /a 0.032/ Opakowanie zbiorcze 0.8 kg Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15830000-5 10op. 58. Mleko w proszku - zawartość tłuszczu 26% /a0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15511700-0 5 op. 59. Śliwka suszona/ a0.20 kg/ opakowanie zbiorcze 1.20 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332410-1 5op. 60. cukier puder /a0.5 kg/, opakowanie zbiorcze 5 kg Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15831000-2 6op. 61. Proszek do pieczenia /a0.036 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.90 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 8 op. 62. pieczarka marynowana/a0.760 kg/ (opakowanie zbiorcze 6.08 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 28 op. 63. rodzynki sułtańskie /a 010 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 3op. 64. koncentrat buraczany /a 300ml/ pakowany w butelki szklane - 0.38 kg, (opakowanie zbiorcze 5.70 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 12 op. 65. pieprz naturalny w ziarenkach /a0.02/ (opakowanie zbiorcze 0.50 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 5 op. 66. susz owocowy (mieszanka) /a0.25 kg/ opakowanie zbiorcze 3.00 kg termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 2 op. RAZEM PAKIET nr III. LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1 Kawa zbożowa /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15862000-8 86 op. 2 Kawa naturalna ziarnista /a1 kg/ I kl. (opakowanie zbiorcze 6 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861100-2 6op. 3 Kawa naturalna rozpuszczalna /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861000-1 2 op. 4 Herbata liściasta czarna /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg) Termin przydatności do spożycia18 miesięcy 15863200-7 90 op. 5 Herbata w saszetkach czarna ze sznureczkiem /a200g/ (opakowanie zbiorcze 0.80 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-3 20 op. 6 Herbata w saszetkach zielona /a50 g/ (opakowanie zbiorcze 0.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15863100-6 10 op. 7 Herbata owocowa /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg) Termin przydatności do spożycia18 miesięcy 15863200-7 90 op. RAZEM: PAKIET nr IV LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Ryba wędzona Makrela luz (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 7 dni 15234000-7 46 op. 2. Śledź marynowany w zalewie octowej (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 21 dni 03311300-5 35 op. 3. Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym /a0.17 kg/szt./ (opakowanie zbiorcze 4.08 kg/24 szt.) . Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15241200-1 25 op. RAZEM: PAKIET nr V. LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 2. Szpinak mrożony - mielony /a2,5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 3. Filet mrożony - MINTAJ 25% glazury /a5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03310000-5 400 op. 4. Kalafior mrożony /a2.50 kg / luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221420-6 120 op. 5. Brokuł mrożony /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221430-9 180op. RAZEM: PAKIET nr VI Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Naturalna woda niegazowana BUTLA 19 L wraz z nieodpłatną dzierżawą 14 sztuk dystrybutorów , oraz nieodpłatną konserwacją w/w urządzeń 15981000-8 200 szt. RAZEM: PAKIET nr VII Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L) 15981000-8 30 op. 2. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6L) 15981000-8 30 op. 3. Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 3 500 op. 4. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 500 op. RAZEM: PAKIET nr VIII Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Pomarańcza / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 - 10 kg) 03222220-1 800 kg 2. Grapefruit /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 03222230-4 700 kg 3. Mandarynka / waga 1 szt. = około 150g/, (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg) 50 kg 4. Cytryna (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg) 03222210-8 110 kg RAZEM: PAKIET nr IX. Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. Ilość / j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Jaja świeże spożywcze klasy A (L - jaja określane w kategorii wagowej jako duże, ważące od 63 d0 73g) 03142500-3 45360 szt. Razem:.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1) Posiada uprawnienia do wykonywania określonej i przewidzianej zamówieniem działalności lub czynności jeżeli: 1.1. Jest zarejestrowany we właściwym rejestrze lub wpisany do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej; 1.2. Posiada zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy; 1.3. Posiada wdrożony system HACCP o ile dotyczy; 1.4. Posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych, zgodnie z art. 12 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Dysponuje potencjałem technicznym wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia osób zdolnych do wykonania zamówienia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy. 3.1. przedstawi w dniu podpisania umowy polisę ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej (deliktowej) z rozszerzonym zakresem ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez produkty dostarczone przez Wykonawcę . Wartość polisy winna być równa lub wyższa sumie wartości zawieranej umowy.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1) Wypełniony FORMULARZ OFERTOWY - według ZAŁĄCZNIKA NR 2 do SIWZ. 2) Wypełniony we wskazanych miejscach FORMULARZ CENOWY - OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA według ZAŁĄCZNIKANR 1 do SIWZ. 3) Pełnomocnictwo do podpisania oferty w toczącym się postępowaniu (pełnomocnictwo do zaciągania zobowiązań w imieniu Wykonawcy), dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę. 4) Oświadczenie Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy, ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIK NR 3 do SIWZ. 5) Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - o ile dotyczy Wykonawcy. 6) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 7) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej Państwowej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy. 8) Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy. 9) Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP, o ile dotyczy, w jednej z następujących form: a) certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP - podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz. 1225.). 10) Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 6 składa odpowiedni dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a ) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 11) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 10, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 10 stosuje się odpowiednio.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: 1. zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości towaru, 2. wydłużenia terminu wykonania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego, 3. zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siedziby, adresu, nazwy),
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZAMÓWIENIA PUBLICZNE 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW GABINET RADCY PRAWNEGO BUDYNEK NR 32.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2011 godzina 11:00, miejsce: KancelariA Szpitala (budynek komendy)., ul. Wrocławska 1-3, 30 - 901 Kraków.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PAKIET nr I..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a 0.6 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 1581000-6 20 000kg 2. Bułka pszenna /1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 12 000 kg 3. Bułka graham / 1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 1 200kg 4. Pączki /1 szt. a 0,15kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15812000-3 60kg 5. Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 70kg 6. Ciasto piaskowe /1 szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 120 kg 7. Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 25kg 8. Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg). Termin przydatności do spożycia 30 dni 15811400-0 520kg 9. Drożdżówka z nadzieniem wykończona kruszonką o masie jednostkowej 100g, Termin przydatności do spożycia 2 dni 15812100-4 100 kg RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PAKIET nr II..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Cukier kryształ /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15831000-2 700 op. 2. Mąka pszenna typ 500 /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15612100-2 480 op. 3. Kasza manna /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 120 op. 4. Płatki owsiane /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613380-5 61 op. 5. Mąka ziemniaczana /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 5 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15620000-0 22op. 9. Kakao /a 0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-5 6 op. 10. Budyń bez cukru-śmietankowy /a 0.06 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332200-6 107 p. 11. Galaretka owocowa- różne smaki typu NESTLE /a 0.075kg/ (opakowanie zbiorcze 1.65kg ) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332240-8 34 op. 12. Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613300-1 240op. 13. Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 105 op. 14. Kasza gryczana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 22 op. 15. Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03212213-6 12 op. 16. Fasola JAŚ - duży /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221210-1 32 op. 17. Ryż długoziarnisty biały /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15614100-6 290 op. 18. Pasta pomidorowa 30% /a 0.85 kg/opakowanie metalowe (opakowanie zbiorcze 6.80kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331134-5 156 op. 19. Sok pomidorowy / a 1 L /szt./ (opakowanie zbiorcze 12 szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15322100-2 160 op. 20. Sok owocowy bez cukru /a 1 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 12 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15321000-4 8 op. 21. Papryka konserwowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331136-9 120 op. 22. Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331000-7 126 op. 23. Fasolka szparagowa,- konserwowa /a 2.6 kg/ Luzem (puszka 2.60 kg) Termin przydatności do spożycia 12miesięcy 15331131-4 490 puszek. 24. Groszek konserwowy /a 0.4 kg/ ( opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 125 op. 25. Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 72 op. 26. Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg)_ Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871250-1 216 op. 27. Keczup łagodny /a 0.45 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871123-5 86 op. 28. Olej rzepakowy /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 15 L /szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15411100-3 133 op. 29. Pieczywo ryżowe naturalne /a 0.10kg/ (opakowanie zbiorcze 2.00 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821130-9 18 op. 30. Sucharki /a 0.29kg/ (opakowanie zbiorcze 5.8 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821150-5 55 op. 31. Herbatniki słodkie z marmoladą /a 0.16 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821200-1 5 op. 32. Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15820000-2 170 op. 33. Żelatyna spożywcza wieprzowa /a 0.05kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03142300-1 10 op. 34. Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15332293-4 85 op. 35. Marmolada wieloowocowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332230-5 10 op. 36. Powidło śliwkowe /a 0.3kg/ (opakowanie zbiorcze 2.7 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332270-7 120 op. 37. Miód naturalny /a 0.9 kg) (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03142100-9 28 op. 38. Maggi do zup w płynie typu NESTLE w szklanych kwadratowych butelkach /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 106 op. 39. Kucharek do potraw /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15893000-4 30 op. 40. Przyprawa do drobiu /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15872000-1 3op. 41 Pieprz naturalny mielony /a 1. kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 35kg 42. Pieprz ziołowy /a 0.02kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 8 op. 43. Papryka słodka mielona /a 1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 15 kg 44. Liść laurowy /a 1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 4 kg 45. Kminek /a 1.kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 11 kg 46. Ziele angielskie /a 0.02 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_ Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 20 op. 47. Kwasek cytrynowy /a 1 kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15800000-6 55kg 48. Majeranek /a 0.2 kg / (opakowanie zbiorcze 1 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 10 op. 49. Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 10 L) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871100-5 44 op. 50. Żurek /a 0.5 L / (opakowanie zbiorcze 6 L) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15610000-7 100 op. 51. Chrzan tarty w occie / a 0.26 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.90 kg) Termin przydatności do spożycia 90 dni 15871000-4 130 op. 52. Zaprawa cytrynowa /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871200-6 33 op. 53. Sól jodowana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 25 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872400-5 80 op. 54. Cynamon /a 0.015kg/ (opakowanie zbiorcze 0.375 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 8 op. 55. Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.20kg) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15871273-8 85 op. 56. Kisiel owocowy /a 0.04kg/ (opakowanie zbiorcze 1.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15800000-6 30 op. 57. Cukier wanilinowy /a 0.032/ Opakowanie zbiorcze 0.8 kg Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15830000-5 10op. 58. Mleko w proszku - zawartość tłuszczu 26% /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15511700-0 5 op. 59. Śliwka suszona/ a 0.20 kg/ opakowanie zbiorcze 1.20 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332410-1 5op. 60. cukier puder /a 0.5 kg/, opakowanie zbiorcze 5 kg Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15831000-2 6op. 61. Proszek do pieczenia /a 0.036 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.90 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 8 op. 62. pieczarka marynowana/a 0.760 kg/ (opakowanie zbiorcze 6.08 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 28 op. 63. rodzynki sułtańskie /a 010 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 3op. 64. koncentrat buraczany /a 300ml/ pakowany w butelki szklane - 0.38 kg, (opakowanie zbiorcze 5.70 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 12 op. 65. pieprz naturalny w ziarenkach /a 0.02/ (opakowanie zbiorcze 0.50 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 5 op. 66. susz owocowy (mieszanka) /a 0.25 kg/ opakowanie zbiorcze 3.00 kg termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 2 op. RAZEM.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PAKIET nr III..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1 Kawa zbożowa /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15862000-8 86 op. 2 Kawa naturalna ziarnista /a1 kg/ I kl. (opakowanie zbiorcze 6 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861100-2 6op. 3 Kawa naturalna rozpuszczalna /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861000-1 2 op. 4 Herbata liściasta czarna /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg) Termin przydatności do spożycia18 miesięcy 15863200-7 90 op. 5 Herbata w saszetkach czarna ze sznureczkiem /a200g/ (opakowanie zbiorcze 0.80 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-3 20 op. 6 Herbata w saszetkach zielona /a50 g/ (opakowanie zbiorcze 0.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15863100-6 10 op. 7 Herbata owocowa /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg) Termin przydatności do spożycia18 miesięcy 15863200-7 90 op. RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PAKIET nr IV.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Ryba wędzona Makrela luz (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 7 dni 15234000-7 46 op. 2. Śledź marynowany w zalewie octowej (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 21 dni 03311300-5 35 op. 3. Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym /a0.17 kg/szt./ (opakowanie zbiorcze 4.08 kg/24 szt.) . Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15241200-1 25 op. RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PAKIET nr V..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 2. Szpinak mrożony - mielony /a2,5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 3. Filet mrożony - MINTAJ 25% glazury /a5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03310000-5 400 op. 4. Kalafior mrożony /a2.50 kg / luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221420-6 120 op. 5. Brokuł mrożony /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221430-9 180op. RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PAKIET nr VI.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Naturalna woda niegazowana BUTLA 19 L wraz z nieodpłatną dzierżawą 14 sztuk dystrybutorów , oraz nieodpłatną konserwacją w/w urządzeń 15981000-8 200 szt. RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PAKIET nr VII.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L) 15981000-8 30 op. 2. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6L) 15981000-8 30 op. 3. Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 3 500 op. 4. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 500 op. RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PAKIET nr VIII.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. kwota netto za j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Pomarańcza / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 - 10 kg) 03222220-1 800 kg 2. Grapefruit /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 03222230-4 700 kg 3. Mandarynka / waga 1 szt. = około 150g/, (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg) 50 kg 4. Cytryna (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg) 03222210-8 110 kg RAZEM:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: PAKIET nr IX..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość / j.m. Ilość / j.m. wartość netto VAT wartość brutto 1. Jaja świeże spożywcze klasy A (L - jaja określane w kategorii wagowej jako duże, ważące od 63 d0 73g) 03142500-3 45360 szt. Razem:.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej im. św. Jana Pawła II przy ul. Praskiej 25 w Krakowie w roku 2025 przez okres 6 miesięcy
- Zakup i dostawa aparatury laboratoryjnej dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Sukcesywna dostawa oleju opałowego w ilości 50.000 litrów dla Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytutu Ceramiki i Materiałów Budowlanych
- Wyłonienie Wykonawcy w zakresie usługi dostępu do podręczników w wersji online w 2025 roku dla Uniwersytetu Jagiellońskiego - Collegium Medicum w Krakowie
- Usługa przeprowadzenia Pakietu szkoleń z języka programowania R dla pracowników AGH Środowiska w ramach projektu KOMPAS AGH - DE-dzp.272-638/24
- Podkłady w rolkach i naczynia jednorazowe z pulpy
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Książu Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (wody mineralnej, soków, napojów, przetworów owocowych i warzywnych, towarów sypkich, przypraw i deserów) dla statku Nawigator XXI
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej im. Mieczysława Fogga w Złotokłosie.
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Prószkowie"
- Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół podstawowych i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.