eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ko³obrzegDostawa artyku³ów spo¿ywczych w grupie produkty mleczarskie dla Ko³obrzeskiego Zespo³u Hotelowego

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2009-11-30

Ko³obrzeg: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych w grupie produkty mleczarskie dla Ko³obrzeskiego Zespo³u Hotelowego
Numer og³oszenia: 411054 - 2009; data zamieszczenia: 30.11.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ko³obrzeski Zespó³ Hotelowy , ul. Katedralna 12, 78-100 Ko³obrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3545560, faks 094 3545560.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.centrum.info.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: gospodarstwo pomocnicze.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych w grupie produkty mleczarskie dla Ko³obrzeskiego Zespo³u Hotelowego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych w grupie produkty mleczarskie dla Ko³obrzeskiego Zespo³u Hotelowego zgodnie z za³±cznikiem nr 1 do SIWZ.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiaj±cy nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: w ubieganiu siê o udzielenie zamówienia mog± uczestniczyæ Wykonawcy, którzy: * posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia b±d¼ przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia * znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia * nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia * spe³niaj± wszystkie wymagania wynikaj±ce z o¶wiadczeñ, których listê przedstawiono w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: 1.Aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji o dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert 2. Wykaz minimum trzech dostaw porównywalnych co do wielko¶ci z niniejszym zamówieniem w okresie ostatnich trzech lat, a je¶li okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy w tym okresie, z podaniem ich warto¶ci, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców- Za³±cznik Nr 3 3.Certyfikat lub za¶wiadczenie potwierdzaj±ce wprowadzenie systemu bezpieczeñstwa ¿ywno¶ciowego HACCP 4.O¶wiadczenie Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 - ustawy - Za³±cznik Nr 4 5. Aktualne za¶wiadczenia w³a¶ciwego naczelnika Urzêdu Skarbowego oraz w³a¶ciwego oddzia³u Zak³adu Ubezpieczeñ Spo³ecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Spo³ecznego potwierdzaj±cych odpowiednio, ¿e Wykonawca nie zalega z op³aceniem podatków, op³at oraz sk³adek na ubezpieczenie zdrowotne lub spo³eczne, lub za¶wiadczeñ, ¿e uzyska³ przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub roz³o¿enie na raty zaleg³ych p³atno¶ci lub wstrzymanie w ca³o¶ci wykonania decyzji w³a¶ciwego organu -wystawionych nie wcze¶niej ni¿ 3 miesi±ce przed up³ywem terminu sk³adania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.centrum.info.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Ko³obrzeski Zespó³ Hotelowy O¶rodek Wypoczynkowy Gryf, ul. Waszyngtona 1, 78-100 Ko³obrzeg.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 15.12.2009 godzina 12:00, miejsce: Ko³obrzeski Zespó³ Hotelowy O¶rodek Wypoczynkowy Gryf, ul. Waszyngtona 1, 78-100 Ko³obrzeg, , pokój nr 11.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.