Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-11-30
Rozprza: Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Numer ogłoszenia: 411780 - 2009; data zamieszczenia: 30.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku , Łochyńsko 75A, 97-340 Rozprza, woj. łódzkie, tel. 044 6158013, faks 044 6158013.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.lochynsko.bip.net.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: pomoc społeczna - Dom Pomocy Społecznej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin w asortymencie wieprzowym, wołowym, drobiowym. Przedmiot zamówienia został opracowany biorąc pod uwagę ilości, jakie Zamawiający zamierza zamówic w okresie realizacji umowy przyjmując, że będzie ona trwała od 01.01.2010 do 31.12.2010 r. Asortyment: podgardle wędzone -520kg, flaki wołowe got.- 90kg, kiełbasa dębicka -250kg, kiełbasa mielonka- 280kg, kiełbasa mortadela - 450kg, kiełbasa parówkowa-330kg, kiełbasa paluszki- 300kg, kiełbasa zwyczajna-440kg, kiełbasa golonka- 180kg, kiełbasa krakowska - 310kg, kiełbasa szynkowa-270kg, kiełdasa podwawelska- 200kg, kiełbasa biała surowa-100kg,kiełbasa wiejska -300kg, kiełbasa zielonogórska- 160kg, golonka prasowana-110kg, szynka wiejska -110kg, ogonówka-125kg, polędwica sopocka-110kg, szynka tyrolska -270kg, szynka piotrkowska-100kg, pieczeń rzymska - 240kg, baleron gotowany- 155kg, salceson ozorkowy - 115kg, salceson biały- 130kg, pieczeń domowa-120kg, pasztetowa- 80kg, wątrobiana mięsna-80kg, pasztet- 150kg, kaszanka-330kg, rolada łowicka- 200kg, czarne-80kg, przekładaniec-270kg, boczek faszerowany-150kg, blok wieprzowy-80kg, schab szlachecki-80kg, łopatka po śląsku-80kg, schab b/k wieprzowy - 270kg, mięso wieprzowe łopatka b/k -100kg, kawałki wieprzowe-1000kg, wołowina z/k -50kg, wołowina b/k -320kg, karczek wieprzowy b/k -250kg, żeberka wieprzowe- 220kg, wątroba wieprzowa-300kg, mięso wieprzowe szynka b/k-130kg, boczek biały-110kg, golnka wieprzowa-100kg, nogi wieprzowe-250kg, smalec-250kg, kurczak świeży-1200kg, udko z kurczaka-440kg, filet z piersi kurczaka -136kg, porcja rosołowa-150kg, skrzydła z kurczaka-450kg, wątróbka drob, z kurczaka- 137kg, serca drob. kurczak-100kg, żoładki drob. kurczak-100kg, pasztetowa drobiowa-100kg, mielonka drobiowa-120kg, parówki drobiowe-210kg, rolada śniadaniowa-130kg, szynka z piersi indyka-110kg, rolada zamkowa z drobiu-140kg, szynka łaciata-110kg, baleron delikatesowy-120kg, przekładaniec drobiowy-100kg, polędwica anastazji-90kg, szynka gerwazy- 80kg, polędwica kanadyjska - 70kg, mazajka drobiowa-110kg, mortadela drobiowa-100kg, pasztet drobiowy- 130kg, paluszki drobiowe-180kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.11.20.00 - Drób 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia moga ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1) posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień 2) posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenia oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówień lub którzy przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia 3) znajdujący się w sytuacji ekonomicznej wi finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4)nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.lochynsko.bip.net.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Lochyńsku, Łochyńsko 75A, 97-340 Rozprza.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku, Łochyńsko 75A, 97-340 Rozprza.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.