Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-12-01
Białobrzegi: Zakup i dostawy nabiału (kod CPV 55110003, 15551320, 15543200-8), ryb świeżych i przetworzonych (kod CPV 05120000-2, 15211000-0) do Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Ryni.
Numer ogłoszenia: 413454 - 2009; data zamieszczenia: 01.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Dom Wypoczynkowy w Ryni , ul. Wczasowa 59, 05-127 Białobrzegi, woj. mazowieckie, tel. 022 688 27 06, faks 022 688 27 01.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.wdwrynia.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład budżetowy MON.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawy nabiału (kod CPV 55110003, 15551320, 15543200-8), ryb świeżych i przetworzonych (kod CPV 05120000-2, 15211000-0) do Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Ryni..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Ponizej szacunkowej wartosci określonej na podstawie art. 11 ust. 8 Ustawy Prawo zamówień publicznych.Zakup i dostawy nabiału (kod CPV 55110003, 15551320, 15543200-8), ryb świeżych i przetworzonych (kod CPV 05120000-2, 15211000-0) do Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Ryni. Zamówienie podzielone na 2 zadania. Zadanie 1 - Zakup i dostawy nabiału , Zadanie 2 - Zakup i dostawy ryb świeżych i przetworzonych . Nie dopuszcza sie składania ofert częściowych i wariantowych do poszczególnych zadań.Szczegółowy asortyment podano w SIWZ..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 15.21.10.00 - Filety rybne 05.12.00.00 - 05.12.00.00 .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy muszą spełniac warunki określone art. 22 ust. 1 i nie podlegac wykluczeniu zgodnie z art. 24 Ustawy Prawo zamówień publicznych oraz spełnic wymagania SIWZ..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Podano w SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wdwrynia.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojskowy Dom Wypoczynkowy w Ryni, ul. Wczasowa 59, 05-127 Białobrzegi.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.12.2009 godzina 09:00, miejsce: Wojskowy Dom Wypoczynkowy w Ryni, ul. Wczasowa 59, 05-127 Białobrzegi - pokój AR-7.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakup i dostawy nabiału.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy asortyment podano w załączniku nr 1 do SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-3, 15.55.13.20-0, 15.54.32.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakup i dostawy ryb swieżych i przetworzonych.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy asortyment podano w załączniku nr 2 do SIWZ..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 05.12.00.00-2, 15.21.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków oraz zapewnienie sal konferencyjnych na potrzeby organizacji szkoleń i seminariów przez KCER
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie zagranicznej wizyty studyjnej do Szwecji dla uczestników projektu "Efekt synergii - koordynacja lubuskiego włączenia społecznego oraz (...).
- Dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- "Pobyt studentów i kadry dydaktycznej w ośrodku narciarskim/stacji narciarskiej w celu realizacji zajęć : Sporty śnieżne - narciarstwo obóz szkoleniowy 8 dni prowadzony przez WKFIB ANS NS."
- Świadczenie usług hotelarskich na potrzebę realizacji kursów przez Krajowe Centrum Monitorowania Ratownictwa
- Usługa kompleksowego zorganizowania 35 wycieczek dla uczniów Technikum wraz z opiekunami - w podziale na 2 zadania.
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.