To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-11
Stargard Szczeciński: Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych.
Numer ogłoszenia: 413918 - 2013; data zamieszczenia: 11.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 378048 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona, świeża - 100 kg; 2.Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986, świeża - 2 200 kg; 3.Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże - 1 000 kg; 4.Podgardle wędzone , wędzone, ze skórą - 100 kg; 5.Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986, wędzone - 1 000 kg; 6.Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - 2 000 kg; 7.Mięso mielone drobiowe luzem PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, - 1 600 kg; 8.Mięso mielone wieprzowe luzem PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1 400 kg; 9.Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże, w całości - 300 kg; 10.Serca wieprzowe PN-A-82004:1986, świeże, w całości - 400 kg; 11.Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986, w całości, świeże - 200 kg; 12.Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986, świeża - 30 kg; 13.Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach - 150 kg; 14.Wątróbka drobiowa PN-A-86523; drobiowa, świeża - 500 kg; 15.Wątroba wieprzowa PN-A-82004:1986; wieprzowa świeża, w płatach - 250 kg; 16.Nerki wieprzowe PN-A-82004:1986; świeże, wieprzowe - 100 kg; 17.Smalec wieprzowy PN-86901; luzem lub w kostkach - 250 kg; 18.Słonina wieprzowa bez skóry PN-85/A-85800; świeża, bez skóry - 210 kg..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.21.00 - Świeży drób 15.41.00.00 - Surowe oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.10.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego - OZIMEK, K. Ozimek, R. Ozimek, M. Ozimek, Sp. J., ul. Usługowa 1 A, 73-110 Stargard Szczeciński, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 81000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 103998,43
Oferta z najniższą ceną: 103998,43 / Oferta z najwyższą ceną: 120506,40
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.