eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZakopaneDostawa artyku³ow spo¿ywczych na potzeby sto³owki Szko³y Podstawowej Nr 3 w Zakopanem

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2009-12-03

Zakopane: Dostawa artyku³ow spo¿ywczych na potzeby sto³owki Szko³y Podstawowej Nr 3 w Zakopanem
Numer og³oszenia: 416170 - 2009; data zamieszczenia: 03.12.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szko³a Podstawowa Nr 3 , ul. Kar³owicza 6, 34-501 Zakopane, woj. ma³opolskie, tel. 018 2015633, faks 018 2015633.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sp3zakopane.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: jednostka samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa artyku³ow spo¿ywczych na potzeby sto³owki Szko³y Podstawowej Nr 3 w Zakopanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 3 w Zakopanem przy ul. Kar³owicza 6 polegaj±ca na sukcesywnej dostawie artyku³ów: Zakres zamówienia obejmuje : PAKIET I -miêso wo³owe i wieprzowe Wo³owe pieczeñ bez ko¶ci kg 200 Schab bez ko¶ci kg 300 Karkówka bez ko¶ci kg 200 Szynka wieprzowa kg 300 £opatka bez ko¶ci kg 250 Rozbratel wo³owy kg 90 PAKIET II - miêso drobiowe, podroby Filet z kurczaka kg 200 Udka z kurczaka kg 650 Filet z indyka kg 100 Skrzyde³ka kg 250 Porcje roso³owe kg 350 PAKIET III -wêdliny wo³owe, wieprzowe, drobiowe Kie³basa toruñska kg 200 Boczek wêdzony kg 250 Smalec wieprz. kg 60 PAKIET IV - nabia³ Twaróg pó³t³usty kg 100 Mas³o 82% kg 25 Margaryna mleczna kg 100 ¦mietana 15% l 500 Mleko karton 2% l 200 Kefir l 120 PAKIET V - jarzyny, owoce, przetwory Buraki kg 400 Cebula kg 120 Czosnek kg 3,5 Gruszki kg 100 Fasola JA¦ kg 35 Fasolka szparagowa kg 15 Fasolka szparagowa mro¿ona kg 100 Groch ³uszczony kg 25 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta bia³a kg 300 Kapusta czerwona kg 150 Kapusta w³oska kg 10 Kapusta pekiñska szt. 200 Koper zielony pêczek 200 Kalafior szt. 60 Kalafior mro¿ony kg 40 Marchew kg 600 Mieszanka warzywna mro¿ona 6-sk³adnikowa kg 80 Ogórki zielone kg 120 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeñ kg 120 Pietruszka zielona pêczek 350 Pory szt. 50 Papryka czerwona kg 30 Pieczarki kg 70 Pomidory kg 150 Rzodkiewka pêczek 35 Seler kg 120 Sa³ata zielona szt. 90 Ziemniaki kg 6000 Banany kg 100 Mandarynki kg 100 Pomarañcze kg 100 Truskawki mro¿one kg 50 Mieszanka kompotowa mro¿ona kg 180 Jab³ka kg 150 Groszek konserwowy szt. 50 Kukurydza konserwowa szt. 20 Chrzan tarty 0,40l szt. 26 Koncentrat pomidorowy 0,8l szt. 40 Syrop malinowy l 30 PAKIET VI - pieczywo Chleb pszenno- ¿ytni 600g szt. 200 Bu³ki zwyk³e szt. 500 Bu³ka tarta w 1kg opakowaniach kg 150 PAKIET VII - ryby Filet z mintaja kg 100 Filet z pangi kg 100 PAKIET VIII - artyku³y sypkie i przetwory Cukier kg 400 Kasza jêczmienna wiejska -gruba kg 60 Kasza manna kg 20 M±ka pszenna poznañska Typ 500 kg 350 Makaron ³azanki kg 80 Makaron ¶widerki lub muszelki kg 100 Makaron nitki typu Czarniecki kg 50 Makaron zacierka kg 40 Ry¿ bia³y kg 80 Sól kg 50 Herbata granulowana szt. 160 Kwasek cytrynowy szt. 50 Kminek szt. 25 Li¶æ laurowy szt. 30 Majeranek szt. 30 Przyprawa w p³ynie typu Magii 1 l szt. 75 Ocet spirytusowy l 30 Pieprz naturalny mielony szt. 150 Papryka s³odka szt. 90 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis kg 3 Przyprawa do mielonego typu Kamis kg 1 Przyprawa do kurczaka ³agodna typu Kamis kg 4,50 Przyprawa do gulaszu typu Kamis kg 1,50 Przyprawa do ryb typu Kamis kg 2 Przyprawa sypka typu Vegeta kg 25 Ziele angielskie szt. 60 ¯urek w proszku kg 7,5 Olej uniwersalny ro¶linny 5 l szt. 60 Majonez typu kielecki l 35 Wafelki w czekoladzie - typu grze¶ki, princessa szt. 1400 PAKIET IX- jajka Jaja I gat. szt. 2500 PAKIET X - wyroby mro¿one Nale¶niki z serem szt. 3000 Pierogi ruskie kg 200 Pierogi z miêsem kg 200 Pierogi owocowe kg 200 Knedle kg 100.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.00.00 - Miêso 15.11.20.00 - Drób 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wêdliny 15.13.11.35 - Wêdliny drobiowe 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.81.10.00 - Pieczywo 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze 03.14.25.00 - Jaja .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiaj±cy nie przewiduje wp³acania przez Wykonawcê wadium przetargowego.

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy spe³niaj± warunki zawarte w art. 22 ust1 Prawa zamówieñ publicznych : 1. posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2. posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wy?konania zamówienia, lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia 3. znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej za?pewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówieñ publicznych Ocena spe³nienia powy¿szych warunków bêdzie dokonywana metod± spe³nia lub nie spe³nia, w oparciu o wymagane dokumenty i o¶wiadczenia do³±czone do oferty. Z tre¶ci przed³o¿onych dokumentów musi wynikaæ jednoznacznie, i¿ wymagane przez zamawiaj±cego warunki Wykonawca spe³nia..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: 1) aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenia o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert Uwaga! w przypadku wspólnego ubiegania siê o udzielenie niniejszego zamówienia przez dwóch lub wiêcej Wykonawców w ofercie musz± byæ z³o¿one przedmiotowe dokumenty (wymienione wy¿ej) dla ka¿dego z nich. 2) podpisane o¶wiadczenie o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia publicznego stanowi±ce za³±cznik nr 1 do niniejszej siwz Uwaga! w przypadku wspólnego ubiegania siê o udzielenie niniejszego zamówienia przez dwóch lub wiêcej Wykonawców o¶wiadczenie ma byæ podpisane przez ka¿dego z wykonawców. 3. wype³niony druk oferty stanowi±cy za³±cznik nr 2 do siwz (wykonawca mo¿e z³o¿yæ ofertê na w³asnym formularzu, lecz jej tre¶æ i uk³ad musz± byæ zgodne z formularzem za³±czonym do siwz) 4. na potwierdzenie wymaganego do¶wiadczenia wykonawca zobowi±zany jest za³±czyæ do ofert wykaz (nale¿y wype³niæ za³±cznik nr 3 do siwz) wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczêcia niniejszego postêpowania , a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy -w tym okresie dostaw odpowiadaj±cych swoim rodzajem i warto¶ci± dostaw± stanowi±cym przedmiot zamówienia tj. wykona³ co najmniej 2 dostawy artyku³ów spo¿ywczych do placówek zajmuj±cych siê zbiorowym ¿ywieniem, o warto¶ci nie mniejszej ni¿ 12 .000 z³ (s³ownie: dwana¶cie tysiêcy z³otych) ka¿da. Wykonawca zobowi±zany jest do powy¿szego wykazu za³±czyæ dokumenty (np.: referencje) potwierdzaj±ce, ¿e podane w wykazie dostawy zosta³y wykonane nale¿ycie. 5.na potwierdzenie sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia , wykonawca ma z³o¿yæ o¶wiadczenie zawarte w druku oferty. Je¿eli wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt XIII -1 specyfikacji, sk³ada dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania, potwierdzaj±ce odpowiednio, ¿e: - nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci; Uwaga! Dokument, o którym mowa powy¿ej powinien byæ wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert. Je¿eli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania, nie wydaje siê dokumentu, o którym mowa w pkt XIV zastêpuje siê go dokumentem zawieraj±cym o¶wiadczenie z³o¿one przed notariuszem, w³a¶ciwym organem s±dowym, administracyjnym albo organem samorz±du zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania. UWAGA! Dokumenty mog± byæ przedstawione w formie kopii (kserokopii) po¶wiadczonych za zgodno¶æ z orygina³em przez wykonawcê..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp3zakopane.pl pod linkiem: og³oszenia.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Szko³a Podstawowa Nr 3- Sekretariat ul. Kar³owicza 6 34-500 Zakopane Dopisek : dotyczy przetargu na artyku³y spo¿ywcze.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 14.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Szko³a Podstawowa Nr 3- Sekretariat ul. Kar³owicza 6 34-500 Zakopane.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: W oparciu o art.144 ust.1 ustawy zamawiaj±cy informuje, ¿e: W trakcie obowi±zywania umowy zamawiaj±cy dopuszcza zmianê cen wy³±cznie: - w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wy³±cznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian, Zamawiaj±cy dopuszcza dokonanie zmian zawartej umowy w przypadku je¿eli konieczno¶æ wprowadzenia zmian wynika z okoliczno¶ci których nie mo¿na by³o przewidzieæ w chwili zawarcia umowy, lub zmiany s± korzystne dla zamawiaj±cego..

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Dostawa miêsa wo³owego i wieprzowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa miêsa wo³owego i wieprzowego na potrzeby sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej Nr 3 w Zakopanem ul. Karlowicza 6. Zakres zamówienia obejmuje: Wo³owe pieczeñ bez ko¶ci kg 200 Schab bez ko¶ci kg 300 Karkówka bez ko¶ci kg 200 Szynka wieprzowa kg 300 £opatka bez ko¶ci kg 250 Rozbratel wo³owy kg 90.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Dostawa miêsa drobiowego i podrobów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa miêsa drobiowego i podrobów do sto³owki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Filet z kurczaka kg 200 Udka z kurczaka kg 650 Filet z indyka kg 100 Skrzyde³ka kg 250 Porcje roso³owe kg 350.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Dostawa wêdlin wo³owych,wieprzowych ,drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa wêdlin wo³owych,wieprzowych ,drobiowych do sto³owki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Kie³basa toruñska kg 200 Boczek wêdzony kg 250 Smalec wieprz. kg 60.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Dostawa nabia³u.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa nabia³u do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Twaróg pó³t³usty kg 100 Mas³o 82% kg 25 Margaryna mleczna kg 100 ¦mietana 15% l 500 Mleko karton 2% l 200 Kefir l 120.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Dostawa jarzyn, owoców, przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa jarzyn, owoców, przetworów do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Buraki kg 400 Cebula kg 120 Czosnek kg 3,5 Gruszki kg 100 Fasola JA¦ kg 35 Fasolka szparagowa kg 15 Fasolka szparagowa mro¿ona kg 100 Groch ³uszczony kg 25 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta bia³a kg 300 Kapusta czerwona kg 150 Kapusta w³oska kg 10 Kapusta pekiñska szt. 200 Koper zielony pêczek 200 Kalafior szt. 60 Kalafior mro¿ony kg 40 Marchew kg 600 Mieszanka warzywna mro¿ona 6-sk³adnikowa kg 80 Ogórki zielone kg 120 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeñ kg 120 Pietruszka zielona pêczek 350 Pory szt. 50 Papryka czerwona kg 30 Pieczarki kg 70 Pomidory kg 150 Rzodkiewka pêczek 35 Seler kg 120 Sa³ata zielona szt. 90 Ziemniaki kg 6000 Banany kg 100 Mandarynki kg 100 Pomarañcze kg 100 Truskawki mro¿one kg 50 Mieszanka kompotowa mro¿ona kg 180 Jab³ka kg 150 Groszek konserwowy szt. 50 Kukurydza konserwowa szt. 20 Chrzan tarty 0,40l szt. 26 Koncentrat pomidorowy 0,8l szt. 40 Syrop malinowy l 30.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Chleb pszenno- ¿ytni 600g szt. 200 Bu³ki zwyk³e szt. 500 Bu³ka tarta w 1kg opakowaniach kg 150.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Dostawa ryb.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa ryb do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Filet z mintaja kg 100 Filet z pangi kg 100.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Dostawa artyku³ów sypkich i przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów sypkich i przetworów do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Cukier kg 400 Kasza jêczmienna wiejska -gruba kg 60 Kasza manna kg 20 M±ka pszenna poznañska Typ 500 kg 350 Makaron ³azanki kg 80 Makaron ¶widerki lub muszelki kg 100 Makaron nitki typu Czarniecki kg 50 Makaron zacierka kg 40 Ry¿ bia³y kg 80 Sól kg 50 Herbata granulowana szt. 160 Kwasek cytrynowy szt. 50 Kminek szt. 25 Li¶æ laurowy szt. 30 Majeranek szt. 30 Przyprawa w p³ynie typu Magii 1 l szt. 75 Ocet spirytusowy l 30 Pieprz naturalny mielony szt. 150 Papryka s³odka szt. 90 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis kg 3 Przyprawa do mielonego typu Kamis kg 1 Przyprawa do kurczaka ³agodna typu Kamis kg 4,50 Przyprawa do gulaszu typu Kamis kg 1,50 Przyprawa do ryb typu Kamis kg 2 Przyprawa sypka typu Vegeta kg 25 Ziele angielskie szt. 60 ¯urek w proszku kg 7,5 Olej uniwersalny ro¶linny 5 l szt. 60 Majonez typu kielecki l 35 Wafelki w czekoladzie - typu grze¶ki, princeska szt. 1400.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Dostawa jaj.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Jaja I gat. szt. 2500.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Dostawa artyku³ów mro¿onych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów mro¿onych do sto³ówki szkolnej Szko³y Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Kar³owicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Nale¶niki z serem szt. 3000 Pierogi ruskie kg 200 Pierogi z miêsem kg 200 Pierogi owocowe kg 200 Knedle kg 100.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.