Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-02-27
Biała Podlaska: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Numer ogłoszenia: 41673 - 2014; data zamieszczenia: 27.02.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny Biała Podlaska (jednostka budżetowa).
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2600kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 250kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 4500kg 5. Parówka śląska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 2000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2700kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Luncheon meat prasowany-zgodnie zPN-96/A-82007gat.I CPV15131130-5 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1700kg 10.Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 150kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2700kg 112.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5-1500kg 13.Boczek wędzony bk - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9- 650kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Salceson czarny - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1800kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0- 1700kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 200kg 20.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 21. Blok drobiowy - zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg22. Szynka drobiowa- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg23. Rolada drobiowa- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg24. Szynka wieprzowa gotowana- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 25. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1500kg 26.Wołowina kl. II bk - zgodnie z PN-88A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 600kg 27.Łopatka wp. bk - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1300kg 28. Wieprzowina kl. II bk (mięso gulaszowe) mrożona- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 .250kg29.Wieprzowina kl. II bk (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 2000kg 30. Wątroba wieprzowa gat. I zgodnie z PN -86A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1500 kg31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86A-82004 gat I CPV 15131400-9 1100 kg 30.Schab wieprzowy bk- zgodnie z PN-86A-82002 gat. I CPV 15131400-9 -100kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3500kg Część 3: 1. Pasztet drobiowy (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg 2. Konserw wieprzowa (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 2. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 3. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia o których mowa w art..24 ust. 2 pkt.5 (załącznik numer 4 do SIWZ) 4. Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu, lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarciu umowy w przypadku składania oferty wspólnej przez kilku Wykonawców. 5. Pełnomocnictwo do występowania w imieniu Wykonawcy, w przypadku gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba inna niż uprawniona do reprezentowania Wykonawcy zgodnie z odpisem z właściwego rejestru, lub z zaświadczeniem z ewidencji działalności gospodarczej. 6. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 5 do SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 8.00-15,30.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.03.2014 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat ( budynek A, pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2600kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 250kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 4500kg 5. Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 2000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2700kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Luncheon meat prasowany-zgodnie zPN-96/A-82007gat.I CPV15131130-5 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1700kg 10.Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 150kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2700kg 112.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5-1500kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9- 650kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Salceson czarny - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1800kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0- 1700kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 200kg 20.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 21. Blok drobiowy - zgodnie z PN-96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg22. Szynka drobiowa- zgodnie z PN-96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg23. Rolada drobiowa- zgodnie z PN-96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg24. Szynka wieprzowa gotowana- zgodnie z PN-96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 25. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1500kg 26.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 600kg 27.Łopatka wp. b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1300kg 28. Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe) mrożona- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 .250kg29.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 2000kg 30. Wątroba wieprzowa gat. I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1500 kg31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86/A-82004 gat I CPV 15131400-9 1100 kg 30.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 -100kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3500kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg 2. Konserw wieprzowa (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEJ PODLASKIEJ
- "Dostawa gazu ziemnego wysokometanowego typu E i świadczenie usług dystrybucji do budynku Sądu Rejonowego w Białej Podlaskiej przy ul. Brzeskiej 20-22"
- Dostawa urządzeń medycznych: defibrylatora, respiratora, wideolaryngoskopu oraz instalacja, konfiguracja i przeszkolenie z ich obsługi
- Opracowanie projektu budowlanego budowy budynku mieszkalnego wielorodzinnego oraz budynku gospodarczego w Konstantynowie
- Dostawa urządzeń AGD
- Usługi pocztowe na rzecz Urzędu Miasta Biała Podlaska w 2025 roku
- Dostawa unitu stomatologicznego, lamp przepływowych bakteriobójczych oraz napędu ortopedycznego, w podziale na 3 części.
więcej: przetargi w Białej Podlaskiej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI PRZEDSZKOLA LEŚNEGO W BOLSZEWIE PRZY UL. LEŚNEJ 35 NA 2025 ROK Z PODZIAŁEM NA 9 CZĘŚCI
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 2 w Białymstoku
- Dostawa mięs, produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej "Syrena" w Warszawie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki SP1 im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin w 2025 roku na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Olimpijczyków Polskich w Suwałkach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA STOŁÓWKI GMINNEJ JEDNOSTKI USŁUG KOMUNALNYCH W BOBOWEJ - II POSTĘPOWANIE
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.