To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-12-23
Poznań: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej: - w Lądzie, gm. Lądek, pow. Słupca, - w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód
Numer ogłoszenia: 417624 - 2014; data zamieszczenia: 23.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 388474 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Wielkopolskiego, Plac Wolności 18, 61-739 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 65 54 650, faks 61 65 54 652.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej: - w Lądzie, gm. Lądek, pow. Słupca, - w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) w prowadzonych przez Zamawiającego Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej: w Lądzie, gm. Lądek , pow. Słupca i w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód - dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych, uczestników szkoleń, sympozjów, seminariów itp. organizowanych przez Zamawiającego w OEP. 2.1.1. Opis poszczególnych posiłków : - śniadania - powinny składać się z napoju ciepłego, pieczywa, masła, serów, wędliny, soków owocowych bądź jogurtów - gramatura nie mniej niż 200 g, z wyłączeniem napojów, soków owocowych i jogurtów, - obiady - dwudaniowy - zupa + drugie danie składające się z mięsa, ryb, jarzyn gotowanych lub surówek jarzynowych - ziemniaki, kasza, ryż, kluski, makaron, kompot bądź napój zimny, sok owocowy oraz deser - gramatura I danie nie mniej niż 250 g, gramatura II danie nie mniej niż 350 g z wyłączeniem kompotu bądź napoju zimnego, soku owocowego oraz deseru - jednodaniowy - zupa z wkładką ( gramatura nie mniej niż 400 g) oraz deser, np. kisiel, budyń, jogurt itp; - kolacje - pieczywo, masło, wędliny podawane na ciepło i na zimno, sery, warzywa itp., napoje - gramatura nie mniej niż 200 g z wyłączeniem napojów, w przypadku kilkudniowych pobytów kiełbasa i pieczywo na ognisko 2.2. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie w pomieszczeniach kuchennych i w pomieszczeniach towarzyszących znajdujących się w Ośrodkach oraz przy wykorzystaniu sprzętu Zamawiającego, które Zamawiający udostępni Wykonawcy za odrębną opłatą. 2.3. W ramach zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do : - zapewnienia w poszczególnej stołówce zastaw stołowych oraz sztućców umożliwiających korzystanie ze stołówki równocześnie 100 osobom; - zawarcia umowy na odbiór odpadów pochodzących z kuchni. - w razie potrzeby - wykonania usług gastronomicznych podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez nie objętych przedmiotem zamówienia określonym w punkcie 2.1 SIWZ. - na podstawie odrębnych ustaleń. 2.4 Zamawiający dopuszcza przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków (catering) w ramach prowadzonej działalności gospodarczej, w pomieszczeniach kuchennych i w pomieszczeniach towarzyszących znajdujących się w Ośrodkach oraz przy wykorzystaniu sprzętu Zamawiającego, które Zamawiający udostępni Wykonawcy za opłatą...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej: - w Lądzie, gm. Lądek, pow. Słupca
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Usługi gastronomiczne Małe co nieco, ul. Berdychów 20a, 62-410 Zagórów, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 155000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 39,00
Oferta z najniższą ceną: 39,00 / Oferta z najwyższą ceną: 39,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej - w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PHU KULINARIA S.C. EWA MARCINKOWSKA, MARCIN PAWLAK
jakie przetargi wygrała firma
PHU KULINARIA S.C. EWA MARCINKOWSKA, MARCIN PAWLAK
- PHU Kulinaria Sp. cywilna, ul. Lotnicza 10, 64-920 Piła, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 155000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 50,00
Oferta z najniższą ceną: 48,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z POZNANIA
- Modernizacja dachu budynku przy ul. Łobżenickiej w Poznaniu
- Dostawa produktów leczniczych w ramach RDTL- Palopegteriparatidum
- Przeglądy i naprawy aparatury medycznej i sprzętu -"2"
- DOPOSAZENIE PRACOWNI RADIOBIOLOGII
- Wykonywanie czynności związanych z administrowaniem siecią komputerową, pracami serwisowymi oraz informatyzacją Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu.
- Modernizacja sieci komputerowej w Sielinku
więcej: przetargi w Poznaniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania całodziennego wyżywienia dla pacjentów hospitalizowanych w SP WZOZ MSWiA w Bydgoszczy
- Przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia obiadów oraz zorganizowanie kolacji wigilijnej na rzecz podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej
- Usługi cateringowe na potrzeby Dziennego Domu Pobytu Senior+ w Starym Kobrzyńcu
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników Dziennego Domu Pomocy
- "Dowóz uczniów szkół ponadpodstawowych na warsztaty, zajęcia edukacyjne i inne oraz świadczenie usług cateringowych w związku z realizacją projektu "Dziś uczeń - jutro student"
- Świadczenie usług cateringowych w roku 2025
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.