eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WrocławUsługi cateringowe na potrzeby organizowanych Międzynarodowych Targów Budownictwa TARBUD przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa we Wrocławiu.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-03-20

Wrocław: Usługi cateringowe na potrzeby organizowanych Międzynarodowych Targów Budownictwa TARBUD przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa we Wrocławiu.
Numer ogłoszenia: 41877 - 2013; data zamieszczenia: 20.03.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 32257 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z o.o., ul. Wystawowa 1, 51-618 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3475191, 3475007, faks 071 3486851.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe na potrzeby organizowanych Międzynarodowych Targów Budownictwa TARBUD przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa we Wrocławiu..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, podczas organizowanych Międzynarodowych Targów Budownictwa TARBUD 2013 w budynku Hali Stulecia oraz we Wrocławskim Centrum Kongresowym w kompleksie Hali Stulecia we Wrocławiu przy ul. Wystawowej 1, w dniach od 22.03.2013 r. do 24.03.2013 r Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, zgodnie z Harmonogramem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 2.W ramach świadczenia usługi Wykonawca będzie zobowiązany do: 1)zapewnić usługę cateringową max. dla 150 osób; 2)przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będą realizowane usługi cateringowe. 3)świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 4)przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.); 5)zapewnienia osoby/osób, które przygotują catering oraz uprzątną i wywiozą pozostałości po zakończonej usłudze, 6)dostarczenia własnych naczyń, sztućców odpowiednio do liczby uczestników bankietu; użyte naczynia winny być czyste, nieuszkodzone - (zastawa porcelanowej, ewentualnie szklana z użyciem sztućców ze stali nierdzewnej, 7)estetycznego podawania posiłków; 8)przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym - stoły nakryte obrusami materiałowymi, udekorowane kwiatami oraz serwetkami 9)zapewnienia pojemnika na resztki po spożytym posiłku i brudną zastawę; 10)zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych; uprzątnięcia i wywiezienia wszystkich śmieci pozostałych po posiłkach. 11)realizacji całości przedmiotu zamówienia zgodnie z termin realizacji przedmiotu umowy zawartym w § 2 projektu umowy oraz szczegółowym harmonogramem. 3.Dodatkowe wymagania: 1)Wykonawca zobowiązuje się do: a)wskazania Zamawiającemu osób do kontaktu oraz koordynujących realizację zamówienia i odpowiedzialnych za catering podczas bankietu i do wyznaczenia swojego przedstawiciela, w chwili zawarcia umowy, odpowiedzialnego za kontakty z Zamawiającym, w pełnie dyspozycyjnego z możliwością łatwego kontaktu przez telefon, faks oraz e-mail; b)Odbioru sprzętu i naczyń oraz uprzątnięcie po zakończeniu imprezy; 4.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zgłaszania uwag w trakcie realizacji usługi, które Wykonawca zobowiązany będzie uwzględnić. 5.Przedmiot zamówienia należy wykonać zgodnie z warunkami określonymi w SIWZ i załącznikach do niej oraz zgodnie z ofertą. 6.Przedmiot zamówienia i warunki jego realizacji szczegółowo określają: 1)Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia - Załącznik Nr 1B do SIWZ; 2)Projekt Umowy - Załącznik Nr 8 do SIWZ; 3)Szczegółowy zakres usług cateringowych, o których mowa w ust. 1, określa Załącznik nr 1C do SIWZ, Harmonogram wraz z planem cateringowym. 7.Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w Załączniku nr 1B do SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w Załączniku, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w Załączniku nr 1 do wniosku, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. 8.Zasady rozliczania: w przypadku prawidłowego wykonania umowy zlecającej usługę cateringową spisany zostanie protokół zdawczo-odbiorczy, który stanowić będzie podstawę do rozliczenia finansowego z Wykonawcą. 8.Sposób zapłaty i rozliczenia za realizację niniejszego zamówienia, określone zostały w § 5 Projektu Umowy stanowiący załącznik do SIWZ. o wartości nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r., Nr 113, poz. 759 z późniejszymi zm.).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.31.20.00 - Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.03.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INVEST System-EU Sp. z o.o., ul. Okrężna 16, 53-008 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13860,00

  • Oferta z najniższą ceną: 13860,00 / Oferta z najwyższą ceną: 27446,40

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.