eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PolkowiceDostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-09

Polkowice: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach
Numer ogłoszenia: 419180 - 2011; data zamieszczenia: 09.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 076 7239664 (61, 62, 63), faks 076 7239664.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.psskarbek.za.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Placówka Socjalizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach Zamówienie obejmuje: część I - artykuły spożywcze - CPV:15800000-6 część II - mięso i wędliny - CPV: 15100000-9 część III - produkty mleczarskie - CPV: 15500000-3 część IV - owoce i warzywa - CPV: 15300000-1 część V - pieczywo - CPV: 15810000-9.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek wiedzy i doświadczenia, jeżeli wykaże że wykonał lub /i wykonuje obecnie co najmniej dwie dostawy podobne do tych, stanowiących przedmiot niniejszego zamówienia, tzn. odpowiadającymi swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot niniejszego zamówienia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) wypełniony formularz ofertowy (wg załączonego wzoru nr 1 ), 2) decyzja wystawiona dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami żywnościowymi oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów; 3) dokument wystawiony dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP (dokument ten winien być wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert); - dotyczy zakładów produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu, które zgodnie z obowiązującymi przepisami podlegają takiemu obowiązkowi; jeżeli z tytułu prowadzonej działalności wykonawca nie podlega obowiązkowi wdrożenia i stosowania systemu HACCP przedstawi on stosowny dokument wystawiony dla producentów; 4) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy), 5) pełnomocnictwo dla osoby/osób podpisującej ofertę i oświadczenia (jeśli uprawnienie tych osób nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty), 6) zaparafowany projekt umowy,

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiana umowy - w przypadku ustawowej stawki podatku VAT

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.psskarbek.za.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, pokój intendenta.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Budyń z cukrem typuWiniary lub równoważny różne smaki 60 g 150 szt 2 Fasola biała puszka 400 g 20 szt 3 Galaretka owocowa w proszku typu Winiary lub równoważna różne smaki 79 g 250 szt 4 Koncentrat pomidorowy typu Pudliszki lub równoważny 30procent 200g 100 szt 5 Konserwa mięsna 300 g tyrolska 40 szt 6 Konserwa mięsna 300 g gulasz angielski 40 szt 7 Wafle familijne typu Jutrzenka lub równoważne 180 g 30 szt 8 Sok owocowy typu Kubuś lub równoważny 0,4 l 200 szt 9 Ciastka markizy typu Pieguski lub równoważne 165 g 30 szt 10 Paluszki 70 g 200 szt 11 Sos boloński typu Winiar lub równoważny 46 g 40 szt 12 Sos pieczeniowy ciemny typu Winiar lub równoważny 30 g 60 szt 13 Sos myśliwski typu Winiar lub równoważny 34 g 40 szt 14 Sos pieczarkowy typu Winiar lub równoważny 34 g 30 szt 15 Chrupki kuleczki owocowe 80g 100 szt 16 Cukier kryształ 1 kg 260 kg 17 Spody do tortów 3-warstwowe jasne typu Delecta lub równoważne 420 g 10 szt 18 Herbatniki pod sernik typu Miś lub równoważne 100g 40 szt 19 Jaja - klasa wagowa L 2000 szt 20 Makaron nitki 500 g 30 szt 21 Makaron świderki 500 g 60 szt 22 Makaron spagetti 500 g 50 szt 23 Makaron łazanka 500 g 30 szt 24 Makaron kolanka duże500 g 20 szt 25 Makaron kolanka małe 500 g 20 szt 26 Makaron muszelka duża 500 g 20 szt 27 Makaron muszelka mała 500 g 20 szt 28 Makaron zacierka 250 g 15 szt 29 Margaryna do kanapek 500 g 380 szt 30 Margaryna mleczna 250 g w kostce 300 szt 31 Mąka tortowa 1 kg 300 kg 32 Mąka ziemniaczana 500 g 15 szt 33 Paprykarz szczeciński 180 g 60 szt 34 Sałatka rybna neptun typu Dega lub równoważna 135 g 40 szt 35 Pasztet prochowicki 160 g 150 szt 36 Płatki kukurydziane typu Nestle lub równoważne- 250 g. 100 szt 37 Płatki kukurydziane z miodem typu Nestle lub równoważne 250 g 60 szt 38 Płatki zbożowe czekoladowe typu Nestle lub równoważne 250 g 60 szt 39 Herbata owocowa ekspresowa typu Saga lub równoważna (25 torebek) 40 szt 40 Herbata granulowana owocowa Ekoland lub równoważna 300 g 120 szt 41 Herbata expresowa zwykła typu Golden lub równoważna (100 torebek) 30 szt 42 Kisiel z cukrem różne smaki typu Winiar lub równoważny 77 g 200 szt 43 Musztarda stołowa typu Pegaz lub równoważna 200 g 60 szt 44 Olej rzepakowy 1l - z pierwszego tłoczenia 160 szt 45 Powidła śliwkowe typu Łowicz lub równoważne 350 g 40 szt 46 Płatki owsiane górskie błyskawiczne 500 g 12 szt 47 Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g 12 szt 48 Zupa żurek typu Winiar lub równoważna 49 g torebka 70 szt 49 Zupa barszcz biały typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 70 szt 50 Zupa fasolowa typu Winiar lub równoważna 65 g 50 szt 51 Chrupki kukurydziane 70 g 50 szt 52 Chrupki flips 70 g- różne smaki 100 szt 53 Cukierki owocowe nadziewane 1 kg 15 kg 54 Drops owocowy 5 smaków 47 g 40 szt 55 Wafelki czekoladowe typu Grześki lub równoważne 39 g 100 szt 56 Szczaw siekany 300 ml 20 szt 57 Zupa instant błyskawiczna 69 g 120 szt 58 Sałatka obiadowa 0,9 l 20 szt 59 Dżem owocowy niskosłodzony typu Łowicz lub równoważny różne smaki 280 g 90 szt 60 Miód wielokwiatowy 380 g 10 szt 61 Kakao granulowane słodkie typu Puchatek lub równoważne 300 g 70 szt 62 Kakao naturalne 100 g 10 szt 63 Kawa inka kartonik 150 g 12 szt 64 Kasza manna błyskawiczna 500 g 20 szt 65 Kasza jęczmienna gruba 500 g 25 szt 66 Kasza gryczana 500 g 20 szt 67 Ryż biały długoziarnisty1 kg 60 kg 68 Płatki ryżowe błyskawiczne 250 g 20 szt 69 Patisony konserwowe 0,9 l 10 szt 70 Bulion drobiowy w kostkach typu Winiar lub równoważne (12 kostek) 30 szt 71 Syrop owocowy różne smaki 500 ml 120 szt 72 Zaprawa cytrynowa 500 g 20 szt 73 Bułka tarta 500 g 40 szt 74 Filet z morszczuka płaty 1 kg SHP 30 kg 75 Groszek konserwowy 400 g 30 szt 76 Kukurydza konserwowa 400 g 40 szt 77 Mieszanka 3 skł. 0,5 l typu Pudliszki lub równoważna 20 szt 78 Ketchup łagodny typu Tortex lub równoważny 500 g 70 szt 79 Przyprawa Maggi Winiary lub równoważna 1 l 10 szt 80 Przyprawa typu Kucharek lub równoważna 1 kg 25 kg 81 Majonez typu Winiary 250 ml lub równoważny 20 szt 82 Majonez typu Winiary 400 ml lub równoważny 30 szt 83 Majonez typu Winiary 700 ml lub równoważny 10 szt 84 Krem chrzanowy 200 ml 4 szt 85 groch łuskany połówki 500 g 20 szt 86 Fasola biała Jaś 400g 40 szt 87 Rogal z czekoladą typu Croissant lub równoważny 60 g 200 szt 88 Cukier puder 400 g 10 szt 89 Cukier waniliowy 16 g 60 szt 90 Proszek do pieczenia 18 g 20 szt 91 Kwasek cytrynowy 20 g 20 szt 92 Pieprz czarny mielony 20 g 50 szt 93 Pieprz ziołowy mielony 20 g 15 szt 94 Przyprawa tzatziki 20 g 15 szt 95 Czosnek granulowany 20 g 50 szt 96 Papryka słodka 15 g 10 szt 97 Papryka ostra 15 g 10 szt 98 Przyprawa do grilla 20 g 20 szt 99 Przyprawa do kurczaka 20 g 30 szt 100 Przyprawa do ryb 20g 10 szt 101 Majeranek 10 g 10 szt 102 Sól jodowana 1 kg 30 kg 103 Bazylia 7 g 5 szt 104 Oregano 7 g 5 szt 105 Wiórki kokosowe 100 g 10 szt 106 Rodzynka 100 g 5 szt 107 Goździki suszone 100 g 2 szt 108 Soda oczyszczona 70 g 5 szt 109 Ryba matjas solony 5 kg 110 Ryba mintaj płaty SHP 30 kg 111 Paluszki rybne panierowane 1 kg 10 kg 112 Konserwa rybna-filet w oleju170g 30 szt 113 Konserwa rybna-filet w pomidorach 170 g 30 szt 114 Ogórek konserwowy 0,9 l 80 szt 115 Krem czekoladowy do smarowania pieczywa typu Nutella lub równoważny 200g,40 szt 116 Koncentrat barszczu (butelka 330 ml) 5 szt 117 Zupa barszcz czerwony w torebce typu Winiar lub równoważny 49 g 5 szt 118 Ananas w puszce 565 g, po odcieku 340 g 6 szt 119 Brzoskwinia w puszce 850 g, bez zalewy 460 g 10 szt 120 Wafle domowe-andrut suchy 20 szt 121 Draże owocowe 70 g 20 szt 122 Czekolada mleczna 100 g 20 szt 123 Czekolada mleczna nadziewana 100 g 20 szt 124 Ciastka typu Delicje paczkowane lub równoważne 150 g 20 szt 125 Sok owocowy w kartonie typu Hortex (różne smaki) lub równoważny 1 l 20 szt 126 Sok multiwitamina w kartonie typu Hortex lub równoważny 1 l 20 szt 127 Kompot owocowy( różne smaki) 0,9 l 50 szt 128 Bita śmietana w proszku 60 g 5 szt 129 Cynamon mielony 20 g 5 szt 130 Woda mineralna niegazowana 1,5 l typu Primawera lub równoważna 120 szt 131 Woda mineralna niegazowana 0,5 l typu Primawera lub równoważna 50 szt 132 Wafelek orzechowy typu Princessa lub równoważny 37 g 30 szt 133 Lody różne smaki 200 ml 60 szt 134 Posypka owocowa 50 g 5 szt 135 Mleko w proszku 500 g 5 szt 136 Krem do ciast czekoladowy typu Delecta lub równoważny 100 g 10 szt 137 Krem do ciast waniliowy typu Maspex lub równoważny 120 g 10 szt 138 Ser topiony kostka śmietankowy typu Lactima lub równoważny 100 g 50 szt 139 Kapusta czerwona-sałatka 890 g 30 szt 140 Papryka konserwowa 820 g 15 szt 141 Popcorn 100 g 20 szt 142 Ćwikła z chrzanem 300g 4 szt 143 Chrzan 160 g 5 szt 144 Lizak kulisty 8 g 50 szt 145 Kleik ryżowy błysk. 170 g 4 szt 146 Masło exstra 250 g 4 szt 147 Drożdże piek.0,1 kg 1,20 kg 148 Kisiel błyskawiczny typu Emix lub równoważny, różne smaki 31,5 g 50 szt 149 Budyń błyskawiczny typu Emix lub równoważny, różne smaki 41 g 50 szt 150 Baranek czekoladowy 50 g 4 szt 151 Babeczka wielkanocna 10-20 g 10 szt 152 Baton nadziewany Pawełek lub równoważny 45 g 50 szt 153 Liść laurowy 8 g 10 szt 154 Ziele angielskie 15 g 10 szt 155 Przyprawa gyros 30 g 10 szt 156 Zupa borowikowa typu Winiar lub równoważna 45 g torebka 20 szt 157 Zupa grzybowa typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 20 szt 158 Masa makowa z bakaliami puszka 850 g 2 szt 159 Herbata melisa owocowa ekspressowa (20 torebek ) 10 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kiełbasa śląska wieprzowa 60 kg 2 Boczek wędzony 5 kg 3 Szynka konserwowa 15 kg 4 Szynka wieprzowa 5 kg 5 Mortadela wieprzowa 15 kg 6 Ogonówka wieprzowa 12 kg 7 Parówka cienka wieprzowa 30 kg 8 Kiełbasa podsuszana drobiowa 15 kg 9 Kiełbasa żywiecka wieprzowa 10 kg 10 Polędwica królewska 5 kg 11 Szynka sopocka 13 kg 12 Polędwica drobiowa 8 kg 13 Pasztet drobiowy 15 kg 14 Pasztet wieprzowy 13 kg 15 Szynka złocista 5 kg 16 Mielonka wieprzowa 40 kg 17 Kiełbasa podwawelska wieprz. 14 kg 18 Kiełbasa zwyczajna 50 kg 19 Filecik opiekany 20 kg 20 Kiełbasa szynkowa wieprz. 10 kg 21 Lunchmeat królewski 15 kg 22 Kiełbasa polska wędzona 5 kg 23 Kiełbasa krakowska sucha 7 kg 24 Serdelki wieprzowe 10 kg 25 Kabanos dębowy 2 kg 26 Kiełbasa biała surowa 5 kg Mięso 1 Mięso stekowe wieprzowe 15 kg 2 Mięso mielone wieprz-wołowe 50 kg 3 Kości wędzone 20 kg 4 Kości wieprzowe 40 kg 5 Porcja rosołowa 50 kg 6 Kurczak świeży 25 kg 7 Żołądki drobiowe 20 kg 8 Wątróbka drobiowa 16 kg 9 Udka z kurczaka 15 kg 10 Ćwiartki z kurczaka 40 kg 11 Filet drobiowy z kurczaka 30 kg 12 Skrzydełka z kurczaka 13 kg 13 Łopatka b / k 60 kg 14 Schab b / k 25 kg 15 Karczek b / k 30 kg 16 Żeberka wieprzowe 15 kg 17 Kaszanka wieprzowa 12 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: artyluły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko 2procent karton świeże 1 l 1 180,00 l 2 Jogurt owocowy typu Jogobella lub równoważny 150 g 150 szt 3 Serek śmietankowy różne smaki 125 g 60 szt 4 Serek wiejski 150 g 100 szt 5 Śmietana 12procent kubek 400 g 160 szt 6 Śmietana 18procent kubek 400 g 5 szt 7 Serek homogenizowany różne smaki 150 g 150 szt 8 Twaróg śmietankowy kostka 250g 100 szt 9 Jogurt do picia różne smaki 330g 80 szt 10 Maślanka 750 g.-smakowa butelka 25 szt 11 Deser z koroną różne smaki 175 g 100 szt 12 Ser żółty- salami 25 kg 13 Ser żółty- gouda 35 kg 14 Twaróg na sernik 1kg.-w wiaderku 20 kg 15 Ser topiony bloczek różne smaki 100 g 130 szt 16 Kefir , 400g.butelka 50 szt 17 Deser typu monte - 4 x 256g 15 op 18 Twaróg półtłusty krajanka 30 kg 19 Ser topiony w plastrach różne smaki 150g 60 szt 20 Mleko słodzone gotowane 510g 15 szt 21 Twaróg chudy folia 1kg. 15 kg 22 Deser ryżowy różne smaki 150 g 60 szt 23 Deser kaszka manna z polewą różne smaki 175 g 60 szt 23 Śmietanka kremówka 30% 1 l karton 5 l 24 Mleko skondensowane słodzone 533g 5 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Owoce 1 Banany 50 kg 2 Cytryna 28 kg 3 Jabłka 150 kg 4 Gruszki 30 kg 5 Kiwi 15 kg 6 Mandarynki 15 kg 7 Pomarańcza 30 kg 8 Truskawka ( mrożona) 15 kg 9 Winogron 3 kg 10 Arbuz 25 kg 11 Brzoskwinia 20 kg Warzywa 1 Burak czerwony 60 kg 2 Botwinka 10 pęczków 3 Cebula 80 kg 4 Brokuł (mrożony) 30 kg 5 Czosnek surowy 5 kg 6 Fasolka szparagowa(mrożona) 15 kg 7 Kalafior ( mrożony) 30 kg 8 Kapusta biała 80 kg 9 Kapusta czerwona 30 kg 10 Kapusta kwaszona 110 kg 11 Kapusta młoda 15 kg 12 Kapusta pekińska 30 kg 13 Koperek 100 pęczków 14 Marchew korzeń 170 kg 15 Mieszanka 8-składnikowa (mrożonka) 30 kg 16 Mieszanka marchew z groszkiem (mrożonka) 15 kg 17 Ogórek świeży 100 kg 18 Ogórek kwaszony 80 kg 19 Papryka świeża(różne kolory) 20 kg 20 Pieczarka 50 kg 21 Pietruszka korzeń 60 kg 22 Pietruszka natka 130 pęczków 23 Pomidor 100 kg 24 Por 40 kg 25 Rzodkiewka 80 pęczków 26 Frytki (mrożonka) 50 kg 27 Sałata zielona 90 szt 28 Seler korzeń 60 kg 29 Szczaw świeży 15 pęczków 30 Szczypiorek 130 szt 31 Włoszczyzna ( mrożonka) 10 kg 32 Ziemniaki 1 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb pszenno-żytni krojony 600 g 950 szt 2 Bułka wrocławska, zwykła 100 g 450 szt 3 Chleb graham,krojony 500g 35 szt 4 Bułka słodka 100 g 200 szt 5 Pączek 100 g 140 szt 6 Chleb tostowy, krojony 400g 85 szt 7 Chleb wieloziarnisty, krojony 400 g 35 szt 8 Bułka grahamka 80 g 400 szt 9 Chleb magnus,krojony 350g 30 szt 10 Rogal maślany 100 g 40 szt 11 Chałka drożdżowa 300 g 20 szt 12 Bułka wrocławska hamburger 100 g 40 szt 13 Bułka wrocławska hot -dog 100 g 40 szt 14 Bułka maślana 70 g 40 szt 15 Chleb domowy,krojony 600g 20 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.