eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › przetarg nieograniczony do 133000 Euro

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-26

Biała Podlaska: przetarg nieograniczony do 133000 Euro
Numer ogłoszenia: 42128 - 2009; data zamieszczenia: 26.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony do 133000 Euro.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 400kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1300kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1150kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 900kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1300kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131200-7 - 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1400kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 250kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1 250kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131310-1 - 1 000kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111100-0 - 1 700kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 1 800kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-9 - 1 000kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 3200kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 60kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111100-0 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111100-0 - 900kg Część 2: 1. Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 2 200kg Część 3: 1. Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 700kg 2. Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV 15131000-5 - 250 kg 3. Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust 1, 2.- Ustawy.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: 2. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 7.30-15.30, pocztą.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie ( pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska do dnia 10 marca 2009r.do godziny 10.00..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1. Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 400kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1300kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1100kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1150kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 900kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1300kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131200-7 - 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1400kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 250kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1 250kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131310-1 - 1000kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111100-0 - 1700kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 1 800kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-9 - 1 000kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 3200kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15111300-3 - 60kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111100-0 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111100-0 - 900kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: 1. Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18oC. Gat. I CPV 15112000-6 - 2 200kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: 1. Zakład Karny w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21 -500 Biała Podlaska, tel.083-342-67-44 fax. 083-343-21-98, e-mail zk_biala_podlaska@sw.gov.pl. Nr. Regon 000320905, NIP 537-10-46-157.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131500-0 - 1 700kg 2. Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131500-0 - 250 kg 3. Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.