To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-17
Rzeszów: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Sniffer dog - animator innowacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer ogłoszenia: 422262 - 2013; data zamieszczenia: 17.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 344338 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., ul. Szopena 51, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8520600, 8520610, faks 017 8520611.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Spółka prawa handlowego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Sniffer dog - animator innowacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa: Załącznik nr 1 do siwz - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia; Załącznik nr 2 do siwz - wzór umowy. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów. Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość części. Cześć 1/Rzeszów - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Rzeszowie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Część 2/Warszawa - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Warszawie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Część 3/Olsztyn - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Olsztynie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Dotyczy każdej części zamówienia: Catering/wyżywienie dla każdego uczestnika szkolenia, we wszystkie dni szkolenia w tym: a. obiad - Jeden ciepły posiłek (drugie danie) dla każdego uczestnika szkolenia. Obiady powinny być zróżnicowane. Zestaw obiadowy musi obejmować: mięso/rybę min 150g, ziemniaki 150g (Zamawiający dopuszcza jedynie ziemniaki całe lub pokrojone na części, nie dopuszcza się podania puree ziemniaczanego), surówkę lub sałatkę 100g lub posiłek jarski (min. 400g/porcja) przy czym liczba posiłków jarskich nie może stanowić więcej niż 30% łącznej liczby obiadów. b. przerwa kawowa (jedna przerwa kawowa na jeden dzień szkolenia): W ramach przerwy kawowej należy zapewnić dla każdego uczestnika szkolenia: - Kawę czarną rozpuszczalną- 2 filiżanki na osobę, - Herbatę czarną tradycyjną- 2 filiżanki na osobę, Kawa i herbata powinny być podawane w oryginalnych opakowaniach lub wyłożone np. na talerzykach wraz z termosami z wrzątkiem. - Woda mineralna gazowana, niegazowana - 0,25 l na osobę, - Cukier, płynne mleko do kawy (0,5l mleka 3% na jeden dzień), cytryna do herbaty w plastrach dla wszystkich uczestników. - Ciasto (szarlotka, keks, ciasto z owocami) jeden kawałek dla uczestnika w każdy dzień szkolenia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Źródło finansowania: Projekt SNIFFER DOG - ANIMATOR INNOWACJI jest realizowany w okresie od 01.10.2012 do 30.06.2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IV Szkolnictwo wyższe i nauka, Działanie 4.2 Rozwój kwalifikacji kadr systemu B+R i wzrost świadomości roli nauki w rozwoju gospodarczym..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Rzeszów - 1 grupa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Rafał Witek prowadzący działalność gospodarczą pod firmą: Rzeszowska Rafał Witek, ul. Kurpiowska 2 lok. 10, 35-620 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6168,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5485,50
Oferta z najniższą ceną: 3979,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9453,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Warszawa - 1 grupa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
"GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
- Granatoil Graniszewscy Spółka Jawna, ul. Przemysłowa 1, 07-407 Czerwin, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6168,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10332,75
Oferta z najniższą ceną: 10332,75 / Oferta z najwyższą ceną: 10332,75
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Olsztyn - 1 grupa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Sławomir Aleksiejuk działający w spółce cywilnej ART BIS prowadzący działalność gospodarczą pod firmą: Piastol Warmia Sławomir Aleksiejuk, ul. Wincentego Pstrowskiego 28 B, 10-602 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6168,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 9315,00
Oferta z najniższą ceną: 9315,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9315,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Zaprojektowanie i budowa ramp do odśnieżania samochodów ciężarowych na terenie woj. podkarpackiego z podziałem na 6 części
- Świadczenie usługi noclegowej i restauracyjnej na potrzeby konferencji "Europa i nowy porządek świata" organizowanego w dniach 25-27 maja 2025 r.
- Zaprojektowanie i realizacja robót budowlanych II kondygnacji budynku Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie
- Kompleksowa usługa organizacji finału międzynarodowego konkursu dla młodzieży.
- Budowa zadaszenia do przechowywania sprzętu do zimowego utrzymania dróg na RDW Mielec
- ,,Zaprojektowanie i wykonanie robót montażowych instalacji klimatyzacji budynku przychodni przy ul. Warzywnej 3 w Rzeszowie"
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowe sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Częstochowskiej
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie (od pon. do piątku) śniadań, obiadów dwudaniowych, podwieczorków dla oddziałów przedszkolnych oraz obiadów szkolnych w Szkole podstawowej nr 8 w Gliwicach.(2)
- kompleksowa usługa cateringowa
- wynajem telebimu z obsługą wraz z kompleksową usługą cateringową
- wynajem na terenie miasta Łódź sali konferencyjnej lub widowiskowej lub teatralnej (z obsługą techniczną) wraz z kompleksową usługą cateringową
- wynajem na terenie miasta Łódź sali konferencyjnej lub widowiskowej lub teatralnej (z obsługą techniczną) wraz z kompleksową usługą cateringową
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.