To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-12-13
Bia³ystok: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas spotkania wigilijnego
Numer og³oszenia: 424042 - 2011; data zamieszczenia: 13.12.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 376118 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Bia³ystok, ul. S³onimska 1, 15-950 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas spotkania wigilijnego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: ¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas: I. Spotkania wigilijnego pracowników Urzêdu Miejskiego w dniu 20.12.2011 r. (wtorek) od godz. 16:00, w Sali Ogrodowej i Treja¿owej Pa³acyku Go¶cinnego, przy ul. J. Kiliñskiego 6 w Bia³ymstoku, 1. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 100 osób. 2. Zamawiaj±cy wymaga od Wykonawcy dostarczenia:- sto³ów szwedzkich, na których rozstawione zostan± potrawy, liczba sto³ów musi byæ dostosowana do obs³ugi ilo¶ci uczestników spotkania oraz do wielko¶ci sal Pa³acyku Go¶cinnego,- sto³y nakryte bia³ymi obrusami, zastaw± sk³adaj±c± siê z porcelany gastronomicznej, z czystego bia³ego szk³a, bez napisów oraz udekorowane ¿ywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnêtrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiaj±cego). 3. Wymagania dotycz±ce obs³ugi: - 4 kelnerów posiadaj±cych do¶wiadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (bia³a koszula, bia³a kurtka, czarne pantofle, mucha, bia³e rêkawiczki), w przypadku kobiet (bia³a koszula z czarn± kamizelk± oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawno¶æ, uprzejmo¶æ, minimum 2 letnie do¶wiadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 4. Dnia 20 grudnia 2011 roku Wykonawca zobowi±zujê siê do dostarczenia posi³ków w³asnym ¶rodkiem transportu do Pa³acyku Go¶cinnego. Pe³na gotowo¶æ wymagana jest najpó¼niej na 30 min. przed rozpoczêciem spotkania (godz. 15:30.; czas trwania - do ostatniego Go¶cia). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie i nakrycie sto³ów, obs³ugê uroczysto¶ci oraz uprz±tniêcie sal po zakoñczeniu spotkania w ci±gu 1 godziny. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztuæce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzêdzia i przedmioty niezbêdne do wykonania zamówienia. 7. Posi³ki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, w³asnym transportem Wykonawcy, bezwzglêdnie ¶wie¿e i przyrz±dzone w dniu dostawy. 8. Dania na ciep³o powinny byæ gor±ce (min. 85 stp. C). 9. Posi³ki urozmaicone, o wysokiej jako¶ci zarówno co do warto¶ci od¿ywczej, gramatury jaki i estetyki. 10. Wykonawca zadba o w³a¶ciwy stan dostarczonych posi³ków. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji us³ugi Zamawiaj±cy niezw³ocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcê. Wykonawca jest zobowi±zany do usuniêcia wad niezw³ocznie po otrzymaniu zg³oszenia. W przypadku nieusuniêcia zg³oszonych wad, Zamawiaj±cy ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 umowy. 12. Do obowi±zków Wykonawcy nale¿y: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezale¿nie od ich ilo¶ci. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne zbierane po zakoñczeniu uroczysto¶ci. 13. Stan posi³ków i sposób dowo¿enia musi spe³niaæ wymogi Pañstwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowi±zany jest do przygotowania posi³ków o najwy¿szym standardzie, na bazie produktów najwy¿szej jako¶ci i bezpieczeñstwem zgodnie z normami HACCP. Przez ¶wiadczenie us³ugi cateringowej Zamawiaj±cy rozumie us³ugê przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 15. Menu na jedn± osobê powinno zawieraæ: Dania na gor±co: Sandacz pieczony lub sma¿ony, Pierogi ¶wi±teczne, Barszcz czerwony z pasztecikiem, (Dania po 90 g/os.) Dania na zimno: Pstr±gi z dymu, Szczupak w galarecie ¦led¼ w ¶mietanie, ¦led¼ tatarski, Sa³atka wigilijna, Ryba w pomidorach, Kutia, Piero¿ki z makiem, Kulebiak, Krojony karp w galarecie, £azanki, (Dania po 30-50 g/os) Ciasta: Sernik, Keks domowy, Makowiec, (Ciasta po 90 g/os) Napoje zimne: Kompot z suszu i kisiel w dzbanach szklanych (1l/os), Sok jab³kowy i pomarañczowy (0,5 l/os.). (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach). Napoje gor±ce: Kawa, Herbata (po 200 ml na osobê). Cukier, ¦mietanka do kawy, Cytryna do herbaty. II. Spotkania op³atkowego Rady Miejskiej w dniu 16.12.2011 r. (pi±tek) od godz. 14:00, w Sali Ogrodowej i Treja¿owej Pa³acyku Go¶cinnego, przy ul. J. Kiliñskiego 6 w Bia³ymstoku. 1. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 35 osób. 2. Zamawiaj±cy wymaga od Wykonawcy dostarczenia: - sto³ów szwedzkich, na których rozstawione zostan± potrawy, liczba sto³ów musi byæ dostosowana do obs³ugi ilo¶ci uczestników spotkania oraz do wielko¶ci sal Pa³acyku Go¶cinnego, - sto³y nakryte bia³ymi obrusami, zastaw± sk³adaj±c± siê z porcelany gastronomicznej, z czystego bia³ego szk³a, bez napisów oraz udekorowane ¿ywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnêtrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiaj±cego). 3. Wymagania dotycz±ce obs³ugi: - 2 kelnerów posiadaj±cych do¶wiadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (bia³a koszula, bia³a kurtka, czarne pantofle, mucha, bia³e rêkawiczki), w przypadku kobiet (bia³a koszula z czarn± kamizelk± oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawno¶æ, uprzejmo¶æ, minimum 2 letnie do¶wiadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 4. Dnia 16 grudnia 2011 roku Wykonawca zobowi±zuje siê do dostarczenia posi³ków w³asnym ¶rodkiem transportu do Pa³acyku Go¶cinnego. Pe³na gotowo¶æ wymagana jest najpó¼niej na 30 min. przed rozpoczêciem spotkania (godz. 13:30; czas trwania - do ostatniego Go¶cia). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie i nakrycie sto³ów, obs³ugê uroczysto¶ci oraz uprz±tniêcie sal po zakoñczeniu spotkania w ci±gu 1 godziny. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztuæce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzêdzia i przedmioty niezbêdne do wykonania zamówienia. 7. Posi³ki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, w³asnym transportem Wykonawcy, bezwzglêdnie ¶wie¿e i przyrz±dzone w dniu dostawy. 8. Dania na ciep³o powinny byæ gor±ce (min. 85 stp. C). 9. Posi³ki urozmaicone, o wysokiej jako¶ci zarówno co do warto¶ci od¿ywczej, gramatury jaki i estetyki. 10. Wykonawca zadba o w³a¶ciwy stan dostarczonych posi³ków. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji us³ugi Zamawiaj±cy niezw³ocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcê. Wykonawca jest zobowi±zany do usuniêcia wad niezw³ocznie po otrzymaniu zg³oszenia. W przypadku ich nieusuniêci zamawiaj±cy ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 umowy. 12. Do obowi±zków Wykonawcy nale¿y: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezale¿nie od ich ilo¶ci. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne zbierane po zakoñczeniu uroczysto¶ci. 13. Stan posi³ków i sposób dowo¿enia musi spe³niaæ wymogi Pañstwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowi±zany jest do przygotowania posi³ków o najwy¿szym standardzie, na bazie produktów najwy¿szej jako¶ci i bezpieczeñstwem zgodnie z normami HACCP. 15. Menu na jedn± osobê powinno zawieraæ: Dania na gor±co: £oso¶ pieczony lub sma¿ony, Pierogi z kapust± i grzybami, Barszcz z pasztecikiem, Kapusta z grzybami (Dania po 90 g/os.) Dania na zimno: Tatar z ³ososia, ¦led¼ w ¶mietanie, ¦led¼ tatarski, Karp w galarecie, Ryba w sosie greckim, Pieczarki faszerowane, Sa³atka jarzynowa, Sa³atka ze ¶wie¿ych warzyw, Kulebiak (Dania po 30-50 g/os) Ciasta: Kutia, Sernik, Makowiec (Ciasta po 90 g/os) Napoje zimne: Kompot z suszu w dzbanach szklanych (1l/os) Sok jab³kowy i pomarañczowy (0,5 l/os.) (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach) Napoje gor±ce: Kawa, Herbata (po 200 ml na osobê) Cukier, ¦mietanka do kawy, Cytryna do herbaty..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemie¶lnicza 40, 15-773 Bia³ystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 12752,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 9400,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 7965,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 9400,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BIA£EGOSTOKU
- Dostawa samochodu (mikrobusu) dziewiêcioosobowego przystosowanego do przewozu osób niepe³nosprawnych
- Utrzymanie miejskich terenów zieleni w Bia³ymstoku - Lawendowy Park Kieszonkowy
- ¦WIADCZENIE US£UGI OCHRONY OSÓB I MIENIA RADIA BIA£YSTOK S.A. W LIKWIDACJI
- Rozbudowa drogi krajowej nr 65 w m. Knyszyn
- Remont nawierzchni bitumicznej drogi wojewódzkiej Nr 684 Bielsk Podlaski-Narew w km 25+000-27+400.
- Poprawa efektywno¶ci energetycznej Przedszkola Samorz±dowego nr 78 ul. Zagórna 2/3 - termomodernizacja i roboty ogólnobudowlane.
wiêcej: przetargi w Bia³ymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne ¶wiadczenie us³ug restauracyjnych (cateringowych), obejmuj±cych przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posi³ków podczas szkolenia
- Us³uga polegaj±ca na kompleksowej organizacji spotkania miêdzynarodowego grupy roboczej WGEO w terminie 28-30 maja 2025 roku
- przygotowanie i dostawa ca³odziennego wy¿ywienia dla wychowanków placówek opiekuñczo wychowawczych w Poznaniu
- Zapewnienie us³ugi gastronomicznej (obiad) w celu organizacji spotkania partnerów projektu CE-Spaces4All w £añcucie w dniu 8 maja 2025r. dla max. 35 osób.
- Us³uga szkolenia
- ¦wiadczenie us³ug hotelowych oraz gastronomicznych w dniach 7-9 maja 2025 roku na potrzeby 64. Plenarnego Spotkania Europejskiej Sieci S±dowej
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.