eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SuwałkiPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-30

Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Numer ogłoszenia: 425678 - 2012; data zamieszczenia: 30.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 379830 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 1 - wędliny drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia CPV jm Wielkość dostaw 1 Mortadela z warzywami 15131135-0 kg 1 950,00 2 parówki drobiowe 15131135-0 kg 2850,00 3 blok drobiowy 15131135-0 kg 1 950,00 4 kiełbasa kanapkowa drobiowa 15131135-0 kg 2050,00 5 mielonka drobiowa 15131135-0 kg 1 950,00 6 mortadela drobiowa 15131135-0 kg 1 950,00 7 przysmak konserwowy 15131135-0 kg 1 950,00 8 Przysmak drobiowy 15131135-0 kg 2050,00 9 polędwica drobiowa 15131135-0 kg 250,00 10 Pierś faszerowana 15131135-0 kg 250,00 11 Szynka drobiowa 15131135-0 kg 250,00 12 Pasztetowa drobiowa 15131135-0 kg 1 700,00 13 Salceson drobiowy 15131135-0 kg 1 700,00 14 Rolada drobiowa 15131135-0 kg 250,00 15 Baleron drobiowy 15131135-0 kg 250,00 16 Szynka konserwowa drobiowa 15131135-0 kg 250,00 17 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 15131135-0 kg 250,00 18 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 kg 250,00 19 Kiełbasa biała drobiowa 15131135-0 kg 300,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 ćwiartka z kurczaka (schłodzona) 15112100-7 kg 4 150,00 2 serca drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 1 400,00 3 żołądki drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 1 400,00 4 filet z piersi kurczaka (schłodzony) 15112100-7 kg 370,00 5 mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 370,00 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Część 3 -wędliny wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 kiełbasa bigosowa 15131130-5 kg 2 400,00 2 Mortadela 15131130-5 kg 2 050,00 3 kiełbasa kanapkowa 15131130-5 kg 1 700,00 4 kiełbasa piwna 15131130-5 kg 1 700,00 5 salceson włoski 151140000-0 kg 1 700,00 6 kiełbasa biała parzona 15131130-5 kg 2 050,00 7 Kaszanka 15131134-3 kg 1 700,00 8 pachwina wędzona 15131130-5 kg 350,00 9 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 kg 1 700,00 10 Blok konserwowy 15131130-5 kg 1 700,00 11 Pasztet wieprzowy 15131130-5 kg 1 700,00 12 Pieczeń rzymska 15131130-5 kg 1 700,00 13 Mielonka wieprzowa 15131130-5 kg 1 700,00 14 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 kg 1 700,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, 15113000-3 kg 5 400,00 2 Wątroba Świeża, nie mrożona 15114000-0 Kg 2 600,00 3 Schab wieprzowy b/k, schłodzony 15113000-3 kg 330,00.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.30.00 - Wieprzowina .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część 1 - wędliny drobiowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Michał Galiński PPH GALPOL, ul. Sejneńska 41, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 156647,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 179645,50

  • Oferta z najniższą ceną: 179645,50 / Oferta z najwyższą ceną: 192356,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółdzielnia Producentów Drobiu EKOGRIL, ul. Lotników Lewoniewskich, 16-100 Sokółka, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37385,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 45008,10

  • Oferta z najniższą ceną: 45008,10 / Oferta z najwyższą ceną: 47924,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Część 3 - wędliny wieprzowe,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stanisław Kwiatkowski Zakłąd Masarniczy, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 151240,90 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 164957,50

  • Oferta z najniższą ceną: 156792,50 / Oferta z najwyższą ceną: 199465,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego KBS sp. z o.o., Potoczyzna 33A, 19-100 Mońki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 49393,99 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 60604,00

  • Oferta z najniższą ceną: 55777,00 / Oferta z najwyższą ceną: 65760,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.