eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BydgoszczDostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-03-11

Bydgoszcz: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 42590 - 2011; data zamieszczenia: 11.03.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy , ul. Ujejskiego 75, 85-168 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3655352, 3655521, 3655296, faks 052 3655752.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.biziel.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wraz z rozładunkiem produktów spożywczych w zakresie następujących grup: Grupa 1 - Owoce , Warzywa mrożone: 1. Brokuły mrożone kalibrowane - 1000 kg. 2. Fasolka szparagowa mrożona - 2 000 kg. 3. Groszek zielony mrożony - 1 000 kg. 4. Kalafior mrożony kalibrowany - 2 000 kg. 5. Marchew talarki - 500 kg. 6. Marchew mrożona kostka - 1 500 kg. 7. Włoszczyzna mrożona krojona /marchew, seler,pietruszka/ - 1 000 kg. 8. Szpinak mrożony - 1 000 kg. 9. Wiśnie mrożone bez pestek - 100 kg. 10.Truskawki mrożone - 100 kg. Grupa 2 - Ryby : 1. Ryba mrożona dorsz - filet schoterpack - 2 000 kg. 2. Śledź Matjas solony - 200 kg. 3. Ryba wędzona makrela - 400 kg. Grupa 3 - Owoce: 1. Jabłka - 2 500 kg. Grupa 4 - Owoce cytrusowe i tropikalne: 1. Kiwi - 300 kg. 2. Banany - 300 kg. 3. Mandarynki - 300 kg. 4. Grejfruty - 200 kg. 5. Pomarańcze - 360 kg. 6. Cytryny - 100 kg. 7. Arbuz - 650 kg. Grupa 5 - Masło : 1. Masło extra, kostka, zawartość tłuszczu 82 % ( 200 g ) - 3 000 kg. Grupa 6 - Kawa, Herbata : 1. Cukier porcyjny w saszetkach /100szt/ - 5 opakowań. 2. Śmietanki porcyjne /100 szt/ -30 opakowań. 3. Herbata Lipton expresowa /100 szt/ -25 opakowań. 4. Kawa Maxwell Haus rozpuszczalna 200g - 10 szt. 5. Kawa w ziarnach Arabica 100% /Monte Santos/ - 60 kg. Grupa 7 - Artykuły żywnościowe - produkty bezglutenowe: 1. Budyń b/glut. 40 g - 2 kg. 2. Kisiel b/glut.40g - 2 kg. 3. Chleb b/glut. 350 -500g - 50 kg. 4. Dżem b/cukru 180g-300g - 120 kg. 5. Kaszka kukurydziana - 5 kg. 6. Makaron b/glut. - 5 kg. 7. Mąka kukurydziana - 5 kg. 8. Pasztet sojowy 113-150g - 1 000 szt. Grupa 8 - Artykuły żywnościowe - Produkty żywieniowe dla dzieci: 1. Kaszka ryżowa z bananami po 4 m-c życia - 5 kg. 2. Kaszka mleczno-ryżowa z bananami po 4 m-c życia - 5 kg. 3. Kaszka mleczno-ryżowa z morelami po 4 m-c życia - 5 kg. 4. Kaszka wieloowocowa po 9 m-c życia - 5 kg. 5. Kaszka ryżowa jabłkowa - 5 kg. 6. Kleik ryżowy od 4 m-c życia - 7 kg. 7. Deser jabłko z bananem po 4 m-c życia - 3 kg. 8. Deser jabłko po 4 m-c życia - 3 kg. 9. Deser jabłko z marchewką - 3 kg. 10. Soczek owoc Bobo frut po 4 m-c życia 175ml - 500 szt. 11. Zupka jarzynowa z kurczakiem po 5m-c życia 125-225g - 10 kg. 12. Zupka jarzynowa z kurczakiem i ryżem po 6m-c życia 125-225g - 10 kg. 13. Zupka krem jarzynowy po 4 m-c życia 125-225g - 10 kg. Grupa 9 - Owoce suszone - Rodzynki 1. Rodzynki sułtańskie 10 kg. Grupa 10 - Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola sucha typu Jaś - 100 kg. 2. Groch suchy łuskany - 200 kg. 3. Fasola sucha drobna - 200 kg. Grupa 11 - Napoje 1. Woda gaz. 0,5l czysta ostromecko - 552 szt. 2. Woda gaz. 0,5l smakowa, kolorowa - 552 szt. 3. Woda n/gaz 0,5l czysta Ostromecka - 552 szt. 4. Woda gaz 1,5l czysta - 300 szt. 5. Woda n/gaz 1,5l czysta - 300 szt. Grupa 12 - ciastka 1. Ciastka kruche w czekoladzie - 20 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5, 15.22.10.00-0, 15.23.20.00-3, 15.23.40.00-7, 03.22.23.21-9, 03.22.22.00-5, 03.22.21.10-7, 15.53.00.00-2, 15.86.00.00-4, 15.83.12.00-4, 15.88.20.00-4, 15.80.00.00-6, 15.83.31.00-7, 15.33.24.10-1, 03.21.22.00-2, 15.98.10.00-8, 15.81.21.00-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca przedstawi podpisane oświadczenie zgodne z brzmieniem art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca przedstawi podpisane oświadczenie zgodne z brzmieniem art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca przedstawi podpisane oświadczenie zgodne z brzmieniem art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca przedstawi podpisane oświadczenie zgodne z brzmieniem art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca przedstawi podpisane oświadczenie zgodne z brzmieniem art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego do oferty należy załączyć: 1. oświadczenie o wdrażaniu lub stosowaniu zasad systemu HACCP - dotyczy grup: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. 2. oświadczenie, że wykonawca jest pod nadzorem Regionalnej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej w przypadku hurtowni i dystrybutorów - dotyczy grup: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. 3. oświadczenie, że wykonawca jest pod nadzorem weterynaryjnym w przypadku mleczarni - dotyczy grupy 5. 4. aktualną decyzję/zezwolenie/postanowienie/zaświadczenie Regionalnej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej dopuszczającą pojazdy do transportu przedmiotu zamówienia - dotyczy grup: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Oświadczenie o podwykonawcach zgodnie z wzorem określonym w załączniku nr 6 do SIWZ. 2. Pełnomocnictwo - w przypadku, gdy oferta będzie podpisywana przez osobę upoważnioną. 3. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie i dokument o których mowa w sekcji III. 4.2 składa każdy z wykonawców. Oświadczenie i dokumenty o którym mowa w sekcji III.4.1 i III.5 wykonawcy składają wspólnie. 4. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia ( wówczas należy załączyć do oferty ). 5. Jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w sekcji III.4.3.1 zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Terminy określone w sekcji III.4.3.1 stosuje się odpowiednio.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza następujące zmiany w umowie: 1) zmiany stawki VAT, w przypadku zmiany stawki VAT wprowadzonej właściwymi przepisami. 2) przedłużenia czasu trwania umowy, nie dłużej niż o jedną czwartą okresu jej trwania określonego w umowie, w przypadku nie zrealizowania przedmiotu umowy w całości w okresie określonym w umowie. 3) obniżenia cen przypadku zaistnienia okoliczności mających wpływ na (uzasadniających) obniżenie ceny. 4) nr rachunku bankowego, nazwy i innych danych Stron umowy, w przypadku zmiany tych danych.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biziel.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Uniwersytecki nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy; ul. Ujejskiego 75, 85-168 Bydgoszcz, Dział Zamówień Publicznych i Zaopatrzenia, lokal 39. Cena SIWZ-10 zł brutto.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.03.2011 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy złożyć w siedzibie Zamawiającego przy ul. Ujejskiego 75 w Kancelarii Szpitala lok nr 46A.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Numer sprawy: NZZ/19/D/11. Miejsce i termin otwarcia ofert: siedziba zamawiającego przy ul. Ujejskiego 75 - świetlica - niski parter w dniu 22.03.2011 roku o godzinie 11:00. Uprawnieni do kontaktów z wykonawcami: Piotr Jurak - Dział Zamówień Publicznych i Zaopatrzenia, tel. (052) 36-55-296, fax. (052) 36-55-496, lok. 39, w godz. 7: 30 -15:00 , Maria Szuda - Kuchnia Ogólna, tel (052) 36-55-482 , w godz. 7.00-15.00. Godziny urzędowania: w dni robocze od poniedziałku do piątku: 7:30-15:00 E-mail: przetargi@biziel.pl. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów. NIP: 953 258 22 66. Regon: 340517145. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający uzna, że warunki są spełnione jeżeli Wykonawca przedstawi oświadczenie wymienione w SIWZ w Rozdziale III w pkt. 1. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie Wykonawca spełnia / nie spełnia poszczególne warunki w oparciu o informacje zawarte w oświadczeniu. Z treści oświadczenia musi jednoznacznie wynikać, iż wymagane warunki Wykonawca spełnił. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana łącznie. Udostępnienie oraz cena specyfikacji istotnych warunków zamówienia: 1. SIWZ jest dostępna w formie pisemnej i elektronicznej od dnia publikacji ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówień Publicznych, do dnia składania ofert. 2. Formę pisemną SIWZ po złożeniu pisemnego wniosku ( osobiście lub faksem ) można odebrać w siedzibie Zamawiającego, w Dziale Zamówień Publicznych i Zaopatrzenia, lok. Nr 39, w godzinach 8.00 -14.30 od poniedziałku do piątku w dni robocze po okazaniu dowodu wpłaty dokonanej w kasie Szpitala (Kasa czynna od poniedziałku do piątku w dni robocze w godzinach: 8:00 - 10:30, 12:30-14:30). Zapłata w formie gotówki. SIWZ na żądanie może zostać przesłana pocztą lub firmą kurierską za pobraniem + koszty przesyłki które ponosi wykonawca. 3. SIWZ na wniosek zostanie przekazana w terminie do 5 dni licząc od dnia otrzymania wniosku. 4. Cena 1 egzemplarza kopii SIWZ wynosi 10 zł brutto, płatne gotówką lub za pobraniem. 5. SIWZ nieodpłatnie można pobrać w wersji elektronicznej zamieszczonej na stronie internetowej Zamawiającego www.biziel.pl. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa 1 - Owoce , Warzywa mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuły mrożone kalibrowane - 1000 kg. 2. Fasolka szparagowa mrożona - 2 000 kg. 3. Groszek zielony mrożony - 1 000 kg. 4. Kalafior mrożony kalibrowany - 2 000 kg. 5. Marchew talarki - 500 kg. 6. Marchew mrożona kostka - 1 500 kg. 7. Włoszczyzna mrożona krojona /marchew, seler,pietruszka/ - 1 000 kg. 8. Szpinak mrożony - 1 000 kg. 9. Wiśnie mrożone bez pestek - 100 kg. 10.Truskawki mrożone - 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2 - Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ryba mrożona dorsz - filet schoterpack - 2 000 kg. 2. Śledź Matjas solony - 200 kg. 3. Ryba wędzona makrela - 400 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.23.20.00-3, 15.23.40.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa 3 - Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jabłka - 2 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.22.23.21-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa 4 - Owoce cytrusowe i tropikalne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: . Kiwi - 300 kg. 2. Banany - 300 kg. 3. Mandarynki - 300 kg. 4. Grejfruty - 200 kg. 5. Pomarańcze - 360 kg. 6. Cytryny - 100 kg. 7. Arbuz - 650 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.22.22.00-5, 03.22.21.10-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa 5 - Masło.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Masło extra, kostka, zawartość tłuszczu 82 % ( 200 g ) - 3 000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa 6 - Kawa, Herbata.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier porcyjny w saszetkach /100szt/ - 5 opakowań. 2. Śmietanki porcyjne /100szt/ -30 opakowań. 3. Herbata Lipton expresowa /100szt/ -25 opakowań. 4. Kawa Maxwell Haus rozpuszczalna 200g - 10 szt. 5. Kawa w ziarnach Arabica 100% /Monte Santos/ - 60 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Grupa 7 - Artykuły żywnościowe - produkty bezglutenowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Budyń b/glut. 40 g - 2 kg. 2. Kisiel b/glut. 40g - 2 kg. 3. Chleb b/glut. 350 -500g - 50 kg. 4. Dżem b/cukru 180g-300g - 120 kg. 5. Kaszka kukurydziana - 5 kg. 6. Makaron b/glut. - 5 kg. 7. Mąka kukurydziana - 5 kg. 8.Pasztet sojowy 113-150g - 1 000 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.88.20.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Grupa 8 - Artykuły żywnościowe - Produkty żywieniowe dla dzieci.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kaszka ryżowa z bananami po 4 m-c życia - 5 kg. 2. Kaszka mleczno-ryżowa z bananami po 4 m-c życia - 5 kg. 3. Kaszka mleczno-ryżowa z morelami po 4 m-c życia - 5 kg. 4. Kaszka wieloowocowa po 9 m-c życia - 5 kg. 5. Kaszka ryżowa jabłkowa - 5 kg. 6. Kleik ryżowy od 4 m-c życia - 7 kg. 7. Deser jabłko z bananem po 4 m-c życia - 3 kg. 8. Deser jabłko po 4 m-c życia - 3 kg. 9. Deser jabłko z marchewką - 3 kg. 10. Soczek owoc Bobo frut po 4 m-c życia 175ml - 500 szt. 11. Zupka jarzynowa z kurczakiem po 5m-c życia 125-225g - 10 kg. 12. Zupka jarzynowa z kurczakiem i ryżem po 6m-c życia 125-225g - 10 kg. 13. Zupka krem jarzynowy po 4 m-c życia 125-225g - 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.31.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Grupa 9 - Owoce suszone - Rodzynki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Rodzynki sułtańskie 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.24.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Grupa 10 - Warzywa strączkowe suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Fasola sucha typu Jaś - 100 kg. 2. Groch suchy łuskany - 200 kg. 3. Fasola sucha drobna - 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Grupa 11 - Napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Woda gaz. 0,5l czysta ostromecko - 552 szt. 2. Woda gaz. 0,5l smakowa, kolorowa - 552 szt. 3. Woda n/gaz 0,5l czysta Ostromecka - 552 szt. 4. Woda gaz 1,5l czysta - 300 szt. 5. Woda n/gaz 1,5l czysta - 300 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Grupa 12 - ciastka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ciastka kruche w czekoladzie - 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.81.21.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.